Migrænebehandling og hovedpine

Hvad er en Hovedpine/Migrænebehandling?

Behandling af migræne i Århus og Kolding. En relativ ny migrænebehandling og behandling af spændingshovedpine udføres med botox (Dysport®). Denne migrænebehandling er ofte 1. valg af behandling af migræne i USA og i Danmark vinder den større og større indpas. Botox blokerer signalstoffet mellem muskel og nerve, herved forhindres musklen (som er injiceret med botox) i at trække sig sammen. Det får altså musklen til at slappe af og undgår spændings hovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smertesignaler og kan dermed hæmme hovedpinesmerter/migræne – mekanismen bag er endnu ukendt.

At kunne slippe for migrænen…

Hvis man lider af spændingshovedpine og/eller migræne kan dette være enormt begrænsende og generende i ens hverdag og fritid – både i forhold til ens sociale samvær med andre, f.eks. familie og venner. Det kan have stærk indflydelse på ens arbejdsevne på sin arbejdsplads, sin tilstedeværelse i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migræne være så slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.

Når et anfald rammer er de fleste nødt til at afskære sig fra alt andet der foregår omkring dem. Måske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt mørkt lokale, med en kold klud på panden og med den altoverskyggende migræne… Og man venter på at det bare bliver en smule bedre.

På Kosmetisk Hviidsminde

Tilbyder vi en ny migrænebehandling med botox som har afsæt i din migræne. Det betyder at vores neurokirurgiske overlæge ved den indledende konsultation undersøger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter lægges botoxen i et mønster som er skræddersyet efter, hvordan din spændingshovedpine og migræne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migræne i Århus og Kolding og vi har stor faglig stolthed- og ære i, at udføre migrænebehandlinger som letter vores patienters hverdag og kan mindske deres migræneanfald.

Læs mere om behandling med botox her: Klik her.

Læs mere om svedbehandling med botox.

Læs mere om speciallægeklinikken Hviidsminde.