Hovedpine og migræne behandling

Er du begrænset og forstyrret af migræne/hovedpine?

Book tid online

Hvad er en hovedpine- og migrænebehandling?

Behandling af migræne i Århus og Kolding. En relativ ny migræne behandling og behandling af spændingshovedpine udføres med medicinsk botox. Denne migræne behandling er ofte 1. valg af behandling af migræne i USA.

I Danmark vinder denne behandling også større og større indpas. Botox blokerer signalet mellem muskel og nerve. Herved kan den behandlede muskel ikke bevæge sig og kan ikke opbygge en spænding i ansigtet. Det får altså musklen til at slappe af og man undgår derved spændings hovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smerte signaler. Det kan dermed hæmme hovedpine smerter og migræne. Årsagen bag dette er endnu ukendt.

 

At kunne slippe for migrænen

Hvis man lider af spændingshovedpine og/eller migræne kan dette være enormt begrænsende og generende i ens hverdag og fritid – både i forhold til ens sociale samvær med andre, f.eks. familie og venner. Det kan have stærk indflydelse på ens arbejdsevne på sin arbejdsplads, sit liv i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migræne være så slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.

Når et anfald rammer er de fleste nødt til at afskære sig fra alt andet der foregår omkring dem. Måske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt mørkt lokale, med en kold klud på panden og med den altoverskyggende migræne og man venter på at det bare bliver en smule bedre.

hovedpine

Migrænebehandling med botox

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi en ny migrænebehandling med botox som har afsæt i din migræne. Det betyder at vores neurokirurgiske overlæge ved den indledende konsultation undersøger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter lægges botoxen i et mønster som er skræddersyet efter, hvordan din spændingshovedpine og migræne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migræne i Århus og Kolding og vi har stor faglig stolthed- og ære i, at udføre migrænebehandlinger som letter vores patienters hverdag og kan mindske deres migræneanfald.

svedproblem

Andre medicinske behandlinger med botox

Vi behandler også andre medicinske gener med botox. Dette bl.a. værende svedproblematikker i f.eks. hænder og kæbeproblemer/skæren tænder.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler