Migrænebehandling Kolding

Spændingshovedpine- og migrænebehandling Kolding

Book tid online

Hvad er migrænebehandling med botox?

Migrænebehandling i Kolding er en relativ ny migrænebehandling som udføres med medicinsk botox. Denne migrænebehandling er ofte 1. valg af behandling af migræne i USA. I Danmark vinder denne behandling også større og større indpas. Botox blokerer signalet mellem muskel og nerve. Herved kan den behandlede muskel ikke bevæge sig og kan ikke opbygge en spænding i ansigtet. Det får altså musklen til at slappe af og man undgår derved spændingshovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smerte signaler. Det kan dermed mindske migræne og spændingshovpine. Årsagen bag dette er endnu ukendt.

 

At kunne slippe for migrænen

Hvis man lider af spændingshovedpine og/eller migræne kan dette være enormt begrænsende og generende i ens hverdag og fritid – både i forhold til ens sociale samvær med andre, f.eks. familie og venner. Det kan have stærk indflydelse på ens arbejdsevne på sin arbejdsplads, sit liv i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migræne være så slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.

Når et anfald rammer er de fleste nødt til at afskære sig fra alt andet der foregår omkring dem. Måske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt mørkt lokale, med en kold klud på panden og med den altoverskyggende migræne og man venter på at det bare bliver en smule bedre.

hovedpine

Migrænebehandling Kolding på Kosmetisk Hviidsminde

Vi tilbyder en ny migrænebehandling med botox som har afsæt i din migræne. Det betyder at vores neurokirurgiske overlæge ved den indledende konsultation undersøger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter lægges botoxen i et mønster som er skræddersyet efter, hvordan din spændingshovedpine og migræne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migræne i Kolding og vi har stor faglig stolthed- og ære i, at udføre migrænebehandlinger som letter vores patienters hverdag og kan mindske deres migræneanfald.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod leverpletter

Kosmetisk botox mod rynker

Svedbehandling med Botox