Behandling med SkinBooster

Vi tilbyder skinbooster, der giver din hud fornyet glød og fugtighed. Vores erfarne team af specialister anvender Ejal40, en avanceret skinbooster baseret på hyaluronsyre. Vi fokuserer på at forfine hudens tekstur, mindske porer og reducere alderstegn.

Book tid online

Hvad er en SkinBooster?

En SkinBooster-behandling er en hudbehandling med en tynd filler. Skinboostere findes i forskellige varianter, fra forskellige mærker. Vi anvender Ejal40. Ejal40 består af hyaluronsyre, vand og glycerol. Hyaluronsyre er et naturligt komponent, der findes i vores krop og især i underhuden. Med alderen mister vi hyaluronsure, hvilket resulterer i tab af fylde og fugt i vores hud. Ved at tilføre den manglende hyaluronsyre med skinbooster kan du ikke kun genopbygge fylde, men også øge fugtigheden i huden. Vi udfører skinbooster-behandlinger i Århus og Kolding.

ejal40 skinbooster aarhus
skinbooster behandling

Hvad bruges en SkinBooster-behandling til?

Med alderen mister huden hyaluronsyre, hvilket resulterer i tab af hudens glød og fylde. En Ejal40-behandling anvendes til at tilføre dybdegående fugt til huden. Denne behandling giver fylde og et fugtighedsboost, hvilket resulterer i en smuk glød. Den udglatter hudens tekstur og givet et sundt og friskt udseende. Dette betyder farvel til grå og livløs hud.

Disse områder kan behandles:

    • Ansigt
    • Hals
    • Decolté
    • Hænder

Det er særligt populært at få behandlingen i området mellem næsen og overlæben samt omkring munden. Dette vil forfine din hud, mindske porer og reducere tegn på aldring.

Få en smuk glød i huden med SkinBooster

Skinbooster-behandling kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og opefter.

Skinboosteren er ideel til dem, der ønsker en smuk glød i huden og et naturligt og sundt udseende. Den giver huden fylde, forbedrer hudens overflade og øger hudens hyaluronsyre niveau. Selv den modne kvinde eller mand kan drage fordel af behandlingen, hvis de ønsker et fugtighedsboost og anser behandlingen som en del af deres hudplejerutine. Hvis man ønsker en betydelig løftning af huden, bør man overveje at anvende Radiesse®. Man kan dog godt kombinere de to behandlinger.

Hvor længe holder en SkinBooster-behandling?

Ejal40, som er baseret på hyaluronsyre (HA filler), er en ikke-permanent filler, der naturligt nedbrydes i løbet af 9 måneder. Ejal40 er et af de bedste produkter på markedet hvad angår holdbarhed. For absolut bedst effekt anbefaler vi et kur-forløb med 3 behandlinger med 6 ugers mellemrum. Du vil opleve en forandring i din hud.

Læs mere om andre behandlinger

Radiesse®

Botox

Filler