Behandling med SkinBooster

Belotero Revive®

Book tid online

Hvad er en SkinBooster?

En SkinBooster behandling er med en tynd filler type som består af hyaluronsyre og vand, som allerede findes i vores krop samt glycerol. Hyaluronsyren er et naturlige komponent som findes naturligt i vores underhud og dette tabes med alderen. Ved at tilføje den tabte hyaluronsyre vill du tilføje ikke blot mere giver fylde men også mere fugt i vores hud. Den mest kendte for mange er Restylane skinbooster, men den nyeste generation fra Belotero Revive har øget holdbarheden ift. Restylane skinbooster før og efter fra 6 til 9 månede. Vi udfører behandling med skinbooster i Århus og Kolding

skinbooster
skinbooster behandling

Hvad bruges en SkinBooster behandling til?

I takt med at vi bliver ældre taber huden hyaluronsyre, hvorfor huden med alderen mister sin glød og fylde. En Belotero Revive behandling bruges til at tilføre dybdegående fugt til huden. Ved at gøre dette, giver den huden fylde og et fugt boost, som giver den smukkeste glød. Den virker udglattende på hudens tekstur, og giver et sundt og friskt udseende. Dette betyder øjeblikkeligt farvel til grå og livløs hud. Både Belotero og Restylane skinbooster giver denne smukke glød.
Disse områder kan behandles:

    • Ansigt
    • Hals
    • Decolté
    • Hænder

Det er særligt populært at få behandlingen i området imellem næsen og overlæben samt omkring munden. Dette vil forfine din hud, så porer mindskes og det vil reducere dine alderstegn.

Få en smuk glød i huden med SkinBooster

Skinbooster behandling kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter.

Skinboosteren er ideel til den som ønsker en smuk glød i huden, en naturlig og sund udstråling. Den plumper huden, gør hudens overflade finere og øger hudens hyaluronsyre niveau.

Den modne kvinde/mand kan sagtens benytte sig af en behandling, hvis de ønsker et fugt-boost og, på sin vis, anser en behandling som hudpleje. Ønsker man et betydeligt løft af huden bør man anvende Radiesse®. Man kan dog godt kombinere de to.

Hvor længe holder en SkinBooster behandling?

Filler baseret på hyaluronsyre (HA filler) er en ikke-permanent filler der nedbrydes naturligt i løbet af 9 måneder.

Belotero Revive giver derfor markeds bedste holdbarhed og du vil opleve en markant forandring af din skinbooster før og efter.

For et super effektivt resultat anbefaler vi et opstarts forløb med 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Der er ikke et bestemt tidspunkt på året at behandlingen bør udføres. Om sommeren vil din hud stråle ekstra meget. Behandlingen kan – foruden ansigtet – udføres på hals, decolté og hænder. Om sommeren vælger mange at få behandlet decoltéen, da dette område er mere blottet og man derfor ønsker en super flot hud i det område. Om vinteren bliver huden mere grå og mat, vi mister fugt og glød. Her er behandlingen også ideel for at passe på huden i den kolde tid.

Efter det anbefalede behandlingsforløb har din behandling med skinbooster i Århus eller i Kolding en holdbarhed på op til 9 måneder.

Læs mere om andre behandlinger

Radiesse®

Botox

Filler