Migrænebehandling Aarhus

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk botox til migrænebehandling Aarhus. Klinikken er beliggende på Villadsensvej 1, 8240 Risskov.

Book møde

Hvad er en hovedpine- og migrænebehandling med botox Aarhus?

Behandling af migræne i Århus er en relativ ny migræne behandling, og behandling af spændingshovedpine udføres med medicinsk botox. Denne migræne behandling er ofte 1. valg af behandling af migræne i USA. I Danmark vinder denne behandling også større og større indpas. Botox blokerer signalet mellem muskel og nerve. Herved kan den behandlede muskel ikke bevæge sig og kan ikke opbygge en spænding i ansigtet. Det får altså musklen til at slappe af og man undgår derved spændings hovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smertesignaler. Det kan dermed hæmme hovedpinesmerter og migræne. Årsagen bag dette er endnu ukendt.

hovedpine

Migrænebehandling Aarhus på Kosmetisk Hviidsminde

Vi tilbyder en ny migrænebehandling med botox som har afsæt i din migræne. Det betyder at vores neurokirurgiske overlæge ved den indledende konsultation undersøger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter lægges botoxen i et mønster som er skræddersyet efter, hvordan din spændingshovedpine og migræne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migræne i Århus og vi har stor faglig stolthed- og ære i, at udføre migrænebehandlinger som letter vores patienters hverdag og kan mindske deres migræneanfald.

Lettelsen ved at kunne slippe for migrænen

Hvis man lider af spændingshovedpine og/eller migræne kan dette være enormt begrænsende og generende i hverdagen og i fritiden – særligt i forhold til ens sociale samvær med andre, f.eks. familie og venner. Det kan have stærk indflydelse på ens arbejdsevne på sin arbejdsplads, sit liv i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migræne være så slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.

Når et anfald rammer er de fleste nødt til at afskære sig fra alt der foregår omkring dem. Måske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt mørkt lokale, med en kold klud på panden og med den altoverskyggende migræne og man venter på at det bare bliver en smule bedre.

 

Andre behandlinger med botox

På klinikken behandlinger vi også andre lidelser med medicinsk botox. Det er bl.a. behandling har skæren tænder og svedbehandling. Derudover tilbyder vi frysebehandlinger mod leverpletter.

Foruden de medicinske behandlinger, tilbyder vi også kosmetiske botoxbehandlinger. Denne type behandlinger kan f.eks. bruges til at behandle mimiske rynker, tandkødssmil eller løft af tunge øjenlåg.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Svedbehandling med Botox

Kosmetisk Botox behandling

frysebehandlinger mod leverpletter