Migrænebehandling Aarhus

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk botox til migrænebehandling Aarhus. Klinikken er beliggende på Villadsensvej 1, 8240 Risskov.

Book tid

Effektiv migræne- og hovedpine behandling med botox i Aarhus?

Er du plaget af migræne eller spændingshovedpine og søger en innovativ behandling? Hos os tilbyder vi den nyeste form for migrænebehandling med medicinsk botox i Århus. Denne avancerede behandling, der allerede er 1. valg i USA, vinder stadig større popularitet i Danmark.

Botox virker ved at blokere signalerne mellem muskler og nerver, hvilket medfører afslapning af de behandlede muskler og forebygger spændingshovedpine. Derudover har botox en bemærkelsesværdig effekt på smertesignaler, der kan hæmme både hovedpine og migræne, selvom den præcise årsag til denne virkning endnu ikke er fuldt forstået. 

hovedpine

Migrænebehandling Aarhus på Kosmetisk Hviidsminde

Vores behandlingsmetode er skræddersyet efter dine individuelle behov. Ved den indledende konsultation vil vores erfarne neurokirurgiske overlæge identificere dine triggerpunkter så din botox lægges i et mønster, der passer til dine migræne- og spændingshovedpineanfald. Vi er stolte over at være specialister i migrænebehandling i Århus og stræber efter at forbedre vores patienters hverdag, ved at minske migræneanfald og lette deres byrder. 

Lettelsen ved at kunne slippe for migrænen

Migræne- og spændingshovedpine kan have alvorlige konsekvenser for ens daglige liv, arbejdsindsats og sociale samvær med familie og venner. Nogle oplever, at anfaldene er så invaliderende, at de bliver sygemeldt fra deres arbejde. Vi forstår den smerte og frustration der følger med, når migrænen rammer og vores mål er at give dig en effektiv løsning, der lindrer dine symptomer og forbedrer din livskvalitet. 

 

Andre behandlinger med botox

Udover vores specialisering i migræne- og hovedpinebehandlinger tilbyder vi også medicinsk botox-behandling til andre lidelser som behandling af tandkæbeproblemer og svedbehandling samt mere kosmetiske behandlinger som tandkødssmil og rynkereduktion. Læs mere om svedbehandling, mimiske rynker, tandkødssmil eller løft af tunge øjenlåg.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Svedbehandling med Botox

Kosmetisk Botox behandling

frysebehandlinger mod leverpletter