Migrænebehandling Ebeltoft

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk botox til migrænebehandling tæt på Ebeltoft. Vores nærmeste klinik er beliggende i Aarhus.

Book møde

Hvad er en hovedpine- og migrænebehandling med botox Ebeltoft?

Behandling af migræne med botox er en forholdsvis ny migrænebehandling i Danmark. Behandlingen udføres med en medicinsk dosis botox (Botulinum Type A Toxin).
Botox blokerer signalet mellem muskel og nerve. Herved kan den behandlede muskel ikke bevæge sig og kan ikke opbygge en spænding i ansigtet. Det får altså musklen til at slappe af og man undgår derved spændingshovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smertesignaler. Det kan dermed hæmme hovedpinesmerter og migræne. Årsagen bag dette er endnu ukendt.

 

At kunne slippe for migrænen…

Hvis man lider af spændingshovedpine og/eller migræne kan dette være enormt begrænsende i hverdagen og i fritiden. Særligt i forhold til socialt samvær med andre, f.eks. familie og venner. Det kan ligeledes have stærk indflydelse på ens arbejdsevne på sin arbejdsplads, sit liv i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migræne være så slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.
Når et anfald rammer er de fleste nødt til at afskære sig fra alt der foregår omkring dem. Måske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt mørkt rum, med en kold klud på panden, med den altoverskyggende migræne, og bare venter på at det bliver en smule bedre.

hovedpine
filler og botox i ansigtet

Den foretrukne hovedpinebehandling i USA

Medicinsk botox er ofte 1. valg til behandling af migræne i USA.
I Danmark vinder denne større og større indpas.

Migrænebehandling Ebeltoft

Vi tilbyder en ny migrænebehandling med botox som har afsæt i din migræne. Det betyder at vores neurokirurgiske overlæge, ved den indledende konsultation, undersøger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter lægges botoxen i et mønster som er skræddersyet efter, hvordan din spændingshovedpine og migræne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migræne og vi har stor faglig stolthed- og ære i, at udføre migrænebehandlinger som letter vores patienters hverdag og kan mindske deres migræneanfald.

Hvor længe holder migrænebehandling med botox

Efter behandlingen virker botoxen ikke endnu. Den vil langsomt begynde at virke efter ca. 5 dage. Dog føler nogle en positiv effekt af selve de stik man får med nålen, da de kan virke ala arkupunktur. Botoxen virker i 3-4 måneder. Her vil man gentage behandlingen, hvis man ønsker at fortsætte.

 

Bivirkninger ved migrænebehandling

Der er ingen alvorlige bivirkninger forbundet med botox mod migræne. Nogle kan opleve ømhed ved indstiksstederne og/eller små blødninger hvis de er meget spændte i triggerområdet. Det kan være ubehageligt, men er helt ufarligt.

Derudover kan der komme skæve eller tunge bryn. Dette er udelukkende kosmetisk og på ingen måde farligt. Det kosmetiske kan nogle gange være nødvendigt at gå på kompromis med hvis man ønsker at behandle de relevante triggerpunkter mod hovedpinen. Vi forsøger naturligvis at tilgodese det kosmetiske i det omfang vi kan.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod leverpletter

Kosmetisk botox mod rynker

Svedbehandling med Botox