Medarbejdere

Dorte Clemmensen

Dorte Clemmensen

Overlæge

Dorte er lægelig ansvarlig og er, sammen med Lars Kjøller, ejer af Speciallægeklinikken Hviidsminde, herunder Kosmetisk Hviidsminde.
Dorte blev uddannet læge i 1999 og blev i 2009 speciallæge i neurokirurgi.
Dorte har arbejdet som certificeret kosmetisk behandler siden 2012 og er specialist i Radiesse®

Læs mere

”Det er mit ansvar, at de produkter vi har, lever op til vores standard. Alle produkter bliver nøje vurderet, både videnskabeligt og ligeledes i test, inden vi tilbyder det til vores kunder”.

Dorte har som speciallæge i neurokirurgi forsket i mange år og skrevet 23 internationale artikler.

Dortes interesse for kosmetiske behandlinger begyndte i 2012, hvorfor hun deltog i en kosmetisk verdens kongres i Monaco. Her mødte hun den dygtige Dr. Katie Goldie som har kosmetiske klinikker i Glasgow (Scotland) og London (England), og hun besluttede sig for at Dr. Goldie skulle være hendes læremester, hvilket Dr. Goldie accepterede. Kort efter hendes tid hos Dr. Goldie blev Dorte godkendt som kosmetisk behandler og har siden behandlet i filler, botox og Radiesse på daglig basis.

I dag er Dorte specialist og uddannet europæisk træner i kosmetiske behandlinger. Specielt behandling med den kollagenstimulerende semipermanente filler Radiesse har Dortes store interesse. Hun er international kosmetisk træneruddannet og afholder flere kurser årligt for andre læger i Radiesse og botox

”Det er vigtigt for mig at jeg sikrer mit eget, og klinikkens, høje niveau. Derfor deltager jeg, flere gange om året, i internationale kurser og uddanner de kosmetiske sygeplejersker som er ansat, så alle har et højt niveau, ligegyldigt hvem der behandler.” Mins kosmetiske sygeplejersker er årligt på internationale kongresser og kurser. Læs om hvordan du bliver kosmetisk sygeplejerske her 

Katrine Korsgaard Nielsen

Katrine Korsgaard Nielsen

Kosmetisk Sygeplejerske

Katrine er uddannet kosmetisk sygeplejerske ved Kosmetisk Hviidsminde og arbejder idag på fuld tid primært i klinikken i Risskov men hjælper til i Kolding afd. hver onsdag. Katrine har en fortid som sygeplejerske på hudafdelingen på Skejby sygehus, og er idag ansvarlig for vores hudplejeprodukter. 

Læs mere

Katrine har tidligere været ansat i dermatologisk regi, også på AUH, hvor hun fik stor faglig erfaring tilført til sin allerede store interesse for huden. Som menneske og sygeplejerske beskriver Katrine sig som ærlig, autentisk, ordensmenneske, energisk og rigtig god til at bevare overblik.

Katrine har altid holdt af, og haft naturlig interesse, for skønhed, kosmetik og hudpleje. Skønhed kommer i forskellige afstøbninger, og netop derfor vægter hun det højt at bevare den enkeltes egen skønhed med små justeringer – så vi ikke alle ligner hinanden. Det er vigtigt for hende at man ligner sig selv, men at se frisk, fornyet og naturlig ud, og få det bedste frem i alle de små finesser man allerede har. Det er en stor ting at lægge sit ansigt i en andens hænder, og derfor betyder det meget for hende at lytte til den enkeltes ønsker og behov. Kombineret med sin faglige viden, kan vi sammen skræddersy den rette behandling for netop dig.

Camilla Maiens Iversen

Camilla Maiens Iversen

Kosmetisk Sygeplejerske

Camilla blev uddannet sygeplejerske i 2015, hvorefter hun primært har arbejdet i det sygeplejefaglige regi i børne- og familieområdet. I 2020 startede hun som kosmetisk sygeplejerske på Kosmetisk Hviidsminde.
For hende er en god relation og tryghed den ultimative grobund for gode resultater.

Sofie Bregnhøj

Sofie Bregnhøj

Marketing Ansvarlig | Lægesekretær

Sofie har en cand.mag fra Syddansk Universitet i branding og kommunikation. Hun varetager alle marketing aktiviteter og al ekstern kommunikation. Hun tager imod vores besøgende i Kolding. Hun tager telefonen og håndterer kundevejledning og bookings.

Clara Smedegaard Kjøller

Clara Smedegaard Kjøller

Receptionist | Med. stud

Clara læser til dagligt Medicin på Aarhus Universitet. Hun har været tilknyttet klinikkerne siden 2018, hvor hun har varetaget en række funktioner.
I dag er hun primært i receptionen i Aarhus hvor hun tager imod vores besøgende og hjælper med den daglige drift.

Lars Smedegaard Kjøller

Lars Smedegaard Kjøller

Direktør | Oberst

Lars er gift med Dorte og har baggrund som Oberst i flyvevåbnet. Han står i spidsen for virksomheden, den daglige drift på klinikkerne og har både sin daglige gang i Kolding og i Aarhus.