Medarbejdere

Dorte Clemmensen

Dorte Clemmensen

Overlæge neurokirurg

Dorte er lægelig ansvarlig og er, sammen med Lars Kjøller, ejer af Speciallægeklinikken Hviidsminde, herunder Kosmetisk Hviidsminde.
Dorte blev uddannet læge i 1999 og blev i 2009 speciallæge i neurokirurgi.
Dorte har arbejdet som certificeret kosmetisk behandler siden 2012 og er specialist i Radiesse®

Isabella Maria Johannessen

Isabella Maria Johannessen

Kosmetisk Sygeplejerske

Isabella er uddannet sygeplejerske i 2016 og har indtil 2019 arbejdet som akutsygeplejerske og på intensiv. Isabella er uddannet  fra N’AGE Academy i 2019 og har siden arbejdet som kosmetisk sygeplejerske. Isabella har deltaget i både nationale og internationale kurser og kongresser. Isabella er kompromisløs når det gælder om at skabe naturlige, harmoniske og æstetiske resultater. Hun vægter faglighed højt og skaber resultater ud fra en perfekt balance mellem sin erfaring, kundes ønske samt de retter teknikker og produkter. Som behandler ligger det Isabella meget på sinde, at have en god og tillidsfuld relation til kunden så man altid føler sig tryg. Du møder Isabella i Kolding.

Åsa Brentlov

Åsa Brentlov

Kosmetisk Sygeplejerske

Åsa er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som kosmetisk sygeplejerske i 12 år hos Náge, Hamlet Aleris og senest Your Age i Århus. Åsa har deltaget i både nationale og internationale kurser og kongresser og har meget stor rutine i botox og filler behandlinger og skaber naturlige og  harmoniske resultater. Du møder Åsa i Risskov klinikken, hvor hun arbejder på fuld tid.

Læs mere

”Det er mit ansvar, at de produkter vi har, lever op til vores standard. Alle produkter bliver nøje vurderet, både videnskabeligt og ligeledes i test, inden vi tilbyder det til vores kunder”.

Dorte har som speciallæge i neurokirurgi forsket i mange år og skrevet 23 internationale artikler.

Dortes interesse for kosmetiske behandlinger begyndte i 2012, hvorfor hun deltog i en kosmetisk verdens kongres i Monaco. Her mødte hun den dygtige Dr. Katie Goldie som har kosmetiske klinikker i Glasgow (Scotland) og London (England), og hun besluttede sig for at Dr. Goldie skulle være hendes læremester, hvilket Dr. Goldie accepterede. Kort efter sin træning hos Dr. Goldie, blev Dorte godkendt som kosmetisk behandler og har siden behandlet i filler, botox og Radiesse på daglig basis.

I dag er Dorte specialist og uddannet europæisk træner i kosmetiske behandlinger. Specielt behandling med den kollagenstimulerende semipermanente filler Radiesse har Dortes store interesse. Hun er international kosmetisk træneruddannet og afholder flere kurser årligt for andre læger i Radiesse og botox

”Det er vigtigt for mig, at jeg sikrer mit eget, og klinikkens, høje niveau. Derfor deltager jeg, flere gange om året, i internationale kurser og uddanner de kosmetiske sygeplejersker som er ansat, så alle har et højt niveau, ligegyldigt hvem der behandler.” Mine kosmetiske sygeplejersker er årligt på internationale kongresser og kurser. Læs om hvordan du bliver kosmetisk sygeplejerske her 

Michelle Højland

Michelle Højland

Marketing & sekretær - Kolding

Michelle tager vare på Hviidsmindes marketing og SoMe. Hun har mange års erfaring med marketing og SoMe og ejer sit eget interiør firma. Hun tager imod vores besøgende i Kolding, tager telefonen og håndterer kundevejledning og bookings.

Natascha Fedders

Natascha Fedders

Marketing & sekretær - Risskov

Natascha har en bachelor i Medicin med Industriel Specialisering fra Ålborg Universitet. Hendes store interesseområde er hud og sundhed. Natascha tager imod vores besøgende i Risskov og er en del af den daglige drift.

Sofie Bregnhøj Suhr

Sofie Bregnhøj Suhr

( På barsel )

Sofie har en cand.mag fra Syddansk Universitet i branding og kommunikation. Hun varetager alle marketing aktiviteter og al ekstern kommunikation. Hun tager imod vores besøgende i Kolding, tager telefonen og håndterer kundevejledning og bookings.

Linda Sørensen

Linda Sørensen

Receptionist - Kolding - sygeplejerskestuderende

Linda tager imod vores besøgende onsdag aften i Kolding ved siden af sit studie som sygeplejerske studerinde. Linda har et ønske om at blive kosmetisk sygeplejerske og er derfor startet hos os, for at få en fod indenfor vores verden

Lars Smedegaard Kjøller

Lars Smedegaard Kjøller

Medejer

Lars er gift med Dorte og har baggrund som Oberst i flyvevåbnet. Han står i spidsen for virksomheden, den daglige drift på klinikkerne og har sin daglige gang både i Kolding og i Aarhus.