BOOK DIN TID TIL KOSMETISKE- OG MEDICINSKE BEHANDLINGER

Vi har gjort det nemt for dig at booke tid til din behandling. 

Når vi ses til din behandling er der altid sat god tid af. Vi har tid så vi altid kan gennemgå alle dine mulige spørgsmål før din behandling.

Vores kosmetiske behandlere vil altid vurdere, om den planlagte behandling fortsat er den bedste for dig. Vi ser af og til at den 1. behandling har virket bedre end forventet. Når dette sker, er der behov for ændringer i forhold til dit planlagte kosmetiske behandlingsforløb. Hos kosmetisk Hviidsminde er der altid tid til en hyggelig snak om vind og vejr i venteværelset og i konsultationen med din kosmetiske behandler.

I Aarhus møder du vores overlæge Dorte Clemmensen og vores kosmetiske sygeplejersker Pernille Hvid Hansen og Katrine Korsgaard Nielsen.

I Koldng møder du ligeledes vores overlæge Dorte Clemmensen og kosmetiske sygeplejersker Katrine Korsgaard Nielsen og Camilla Maiens Iversen.

Er du ny kunde?

Ved den lovpligtige forundersøgelse der foretages min. 48 timer forud for din første kosmetiske behandling, har du mulighed for at få svar på dine spørgsmål vedr. de kosmetiske behandlinger. Vi tilbyder altid, at du får tilrettelagt et kosmetisk behandlingsforløb med udgangspunkt i dine ønsker, vores vurdering og rådgivning i vigtigst i dig.

Er du endnu ikke klar til at booke kan du læse mere her: BotoxfillerRadiesse

Du kan se vores smukke før og efter resultater på instagram: klik her

Er du klar til at booke din kosmetisk behandling i Århus eller din kosmetisk behandling i Kolding, kan du gøre det her – klik på ny eller eksisterende kunde

Drømmer du om at blive kosmetisk sygeplejerske – læs her

Vend tilbage til forsiden 

 

Vi glæder os til at møde dig!

BOOK TID ONLINE

Problemer med at logge ind?
Ring på 3131 9470