Book tid online

Problemer med at logge ind?
Ring på 3131 9470

Ny kundeEksisterende kunde

Book din tid til kosmetiske- og medicinske behandlinger

Vi har gjort det nemt for dig at booke tid til din behandling.

Du må altid medbringe en ven/kæreste eller familiemedlem til din forundersøgelse og behandling.

 

Når vi ses til din behandling, er der altid sat god tid af. Vi har tid, så vi altid kan gennemgå alle dine mulige spørgsmål før din behandling.

Vores kosmetiske behandlere vil altid vurdere, om den planlagte behandling fortsat er den bedste for dig. Vi ser af og til at den 1. behandling har virket bedre end forventet. Når dette sker, er der behov for ændringer i forhold til dit planlagte kosmetiske behandlingsforløb. Hos kosmetisk Hviidsminde er der altid tid til en hyggelig snak om vind og vejr i venteværelset og i konsultationen med din kosmetiske behandler.

I Aarhus møder du vores overlæge Dorte Clemmensen og vores kosmetiske sygeplejerske Åsa Brantlov.

I Kolding møder du ligeledes vores overlæge Dorte Clemmensen og vores kosmetiske sygeplejersker Isabella Maria Johannessen og Stine Værum Dalgaard Johansen.

microbotox, botox pris

Er du allerede eksisterende kunde?

filler og botox i ansigtet

Er du ny kunde?

Ved den lovpligtige forundersøgelse der foretages min. 48 timer forud for din første kosmetiske behandling, har du mulighed for at få svar på dine spørgsmål vedr. de kosmetiske behandlinger. Vi tilbyder altid, at du får tilrettelagt et kosmetisk behandlingsforløb med udgangspunkt i dine ønsker, vores vurdering og rådgivning i vigtigst i dig.

Er du klar til at booke din kosmetisk behandling i Århus eller din kosmetisk behandling i Kolding, kan du gøre det her – klik på ny eller eksisterende kunde

Læs mere om vores behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler