Migrænebehandling Risskov

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk botox til migrænebehandling Risskov. Klinikken er beliggende på Villadsensvej 1, 8240 Risskov.

Hvad er en hovedpine- og migrænebehandling med botox Risskov?

Behandling af migr√¶ne i Risskov er en relativ ny migr√¶ne behandling, og behandling af sp√¶ndingshovedpine udf√łres med medicinsk botox. Det produkt vi anvender hedder Dysport¬ģ. Den migr√¶ne behandling vi udf√łrer, er ofte 1. valg af behandling af migr√¶ne i USA. I Danmark vinder denne behandling ogs√• st√łrre og st√łrre indpas grundet dens positive effekt.

Botox blokerer signalet mellem muskel og nerve. Herved kan den behandlede muskel ikke bevæge sig og kan ikke opbygge en spænding i ansigtet. Det får altså musklen til at slappe af og man undgår derved spændings hovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smertesignaler.  Det kan dermed hæmme hovedpinesmerter og migræne. Årsagen bag dette er endnu ukendt.

Lettelsen ved at kunne slippe for migr√¶ne…

Hvis man lider af sp√¶ndingshovedpine og/eller migr√¶ne kan dette v√¶re enormt begr√¶nsende og generende i hverdagen og i fritiden ‚Äď s√¶rligt i forhold til ens sociale samv√¶r med andre, f.eks. familie og venner. Det kan have st√¶rk indflydelse p√• ens arbejdsevne p√• sin arbejdsplads, sit liv i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migr√¶ne v√¶re s√• slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.

N√•r et anfald rammer er de fleste n√łdt til at afsk√¶re sig fra alt der foreg√•r omkring dem. M√•ske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt m√łrkt lokale, med en kold klud p√• panden og med den altoverskyggende migr√¶ne og man venter p√• at det bare bliver en smule bedre.

hovedpinebehandling aarhus

Migrænebehandling Risskov på Kosmetisk Hviidsminde

Vi tilbyder en ny migr√¶nebehandling med botox som har afs√¶t i din migr√¶ne. Det betyder at vores neurokirurgiske overl√¶ge ved den indledende konsultation unders√łger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter l√¶gges botoxen i et m√łnster som er skr√¶ddersyet efter, hvordan din sp√¶ndingshovedpine og migr√¶ne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migr√¶ne i √Örhus og vi har stor faglig stolthed- og √¶re i, at udf√łre migr√¶nebehandlinger som letter vores patienters hverdag og kan mindske deres migr√¶neanfald.

Andre medicinske behandlinger…

På klinikken behandlinger vi også andre lidelser med medicinsk botox. Det er bl.a. behandling har skæren tænder og  svedbehandling.

Derudover tilbyder vi frysebehandlinger mod leverpletter.

Andre behandlinger med botox

Foruden de medicinske behandlinger, tilbyder vi ogs√• kosmetiske botoxbehandlinger. Denne type behandlinger kan f.eks. bruges til at behandle mimiske rynker, tandk√łdssmil eller l√łft af tunge √łjenl√•g.