Behandling med Ejal40

Ejal40 er en Hyaluronsyre skinbooster

Book tid online

Hvad er Ejal40?

Ejal40 er den nye og velrenommerede skinbooster, som er blevet taget varmt imod på det kosmetiske marked blandt mange kosmetiske behandlere.

Ejal40 er en skinbooster som består af hyaluronsyre – et sukkermolekyle som findes naturligt i kroppen. Med hyaluronsyre i huden bindes fugt til vævet og efterlader bl.a. huden mere jævn og ensartet. En skinbooster kan ikke sidestilles med vores Radiesse® behandling, som arbejder med direkte collagenstimulation af huden, men kan være et godt supplement til at booste huden med fugt.

 

ejal40 før og efter

Hvad gør Ejal40?

Behandlinger med Ejal40 skinbooster booster huden med fugt og giver huden en airbrushed finish og ensartet udseende.

Ejal40 er effektiv hvis du har fine linjer eller kreppet hud som du ønsker reduceret. Behandlingen vil give dig en mere fyldig hudoverflade, mere glød og fugt. Hvis du har et ønske om en smuk hudoverflade vil behandlingen bidrage med en airbrushed finish på huden, som fremstår mere jævn og smukkere.

Vi anbefaler denne skinbooster for en frisk og velhydreret hud både i sommer- og vinterhalvåret.

For at opnå et optimalt og tilfredsstillende resultat anbefaler vi at du behandles med minimum 2ml af tre omgange med ca. 3 ugers mellemrum. Efter forløbet vil det være optimalt at vedligeholde behandlingen med en enkelt behandling hvert halve år.

Disse områder kan behandles:

  • Ansigt
  • Hals
  • Decolté
  • Hænder

På før/efter billedet nedenfor ses en hudforbedring af halsen. Der er her brugt 2ml Ejal40 pr. behandling x 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Hvad koster skinbooster Ejal40?

Pris pr. behandling

 • 2ml Ejal40 1600 kr.
 • 4ml Ejal40 2800 kr.
 • 6ml Ejal40 3800 kr.

Derudover tilbyder vi Ejal40 som tillæg til vores botox, filler og Radiesse® behandlinger. Som tillæg til en behandling er prisen:

 • 2ml Ejal40 1000 kr.
 • 4ml Ejal40 2000 kr.

Få en photo-ready/airbrushed hud med Ejal40

Behandlingen kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter.

Skinboosteren er ideel til den som ønsker en ensartethed i huden, en naturlig og sund udstråling. Hudens overflade bliver finere og øger hudens hyaluronsyre niveau.

Det er særligt populært blandt dem på 40+ at få behandlingen i området imellem næsen og overlæben samt omkring munden. Behandlingen vil forfine huden, så porer mindskes og alderstegnene vil reduceres.

Hvorfor tilbyder vi Ejal40?

Her på Kosmetisk Hviidsminde har vi naturligvis afprøvet Ejal40 og testet dens effekt på huden, således, vi på bedste vis kan give vores bedste introduktion og anbefaling af produktet videre til jer. Se mere her: instagram

Foruden dens tilfredsstillende resultater, får du også en større produktmængde med dette produkt. En standard behandling til 1600,- består af 2ml, hvilket er dobbelt så meget som i andre skinboostere. Det gør det muligt at behandle et større område, eller give et specifikt område et større boost.

ejal40

Læs mere om andre behandlinger

Radiesse®

Botox

Filler