Hudplejekonsultation

Vi tilbyder gratis hudpleje konsultationer i SkinCeuticals

Book tid online

SkinCeuticals er medicinsk hudpleje

SkinCeuticals® er klassificeret som medicinske hudplejeprodukter.
For at opnå denne klassificering, kræver det at hudplejeserien har en videnskabelig dokumenteret effekt. Dermed er du sikret at produktet holder, hvad det lover. Alle produkterne er gennemtestet – både dermatologisk og medicinsk.

 

Kom godt igang med dine produkter

Vi ønsker, at du kommer godt igang – og godt i mål med dine produkter. Derfor tilbyder vi en gratis hudplejekonsultation, hvor vi analyserer din hud og sammensætter den helt korrekt produkt serie, så du opnår et flot resultat.
Under konsultationen gennemgår du sammen med din kosmetiske sygeplejerske din hud. I taler om hudproblemer som rødme, acne, pigmentforandringer mv. Du får gennemgået dit hudpleje behov og de produkter som har relevans for dig. Det kan fx være creme til tør hud – så du er grundig informeret og vejledt inden dit køb.

hudplejekonsultation
skinceuticals discoloration

Skræddersyet hudplejeprogram med SkinCeuticals

Serien består af flere renseprodukter, antioxidanter, serum, korrigerende plejeprodukter. Der er ansigtscreme med solfaktor der ikke føles fedtet og er åndbar, ansigtsmasker og retinol i forskellige koncentrationer.
SkinCeuticals® kan kun købes i godkendte medicinske klinikker. Her er der sundhedsuddannet personale der har gennemgået kurser på masterklasse niveau.

Du kan læse meget mere om produkterne og se priser på vores SkinCeuticals produkter.

En hudplejekonsultation er altid gratis

Vi på Kosmetisk Hviidsminde er certificerede i at kunne vejlede dig i de potente og virksomme produkter fra SkinCeuticals®.

Hvad er SkinCeuticals?

SkinCeuticals er et sofistikeret, medicinsk og eksklusivt hudpleje brand, udviklet i Loreals laboratorium i Paris. Med deres patenterede antioxidant serums er produkterne den førende medicinske hudpleje på det amerikanske marked. Skinceuticals har dermed nogle er verdens bedste serums og ansigtscrener.
Produkterne er udviklet af Dr. Sheldon Pinnell og har med sin forskning gjort SkinCeuticals til verdens førende i antioxidantteknologi.

SkinCeuticals avancerede hudpleje bruges og anbefales af hudlæger og plastikkirurger verden over. Produkter består bla af. ansigtscreme med solfaktor, en let overskuelig ansigtscreme til mænd. Der er creme til tør hud, acne, pigmentforandringer og alle produkter regnes for verdens bedste ansigtscreme. Produkterne kan anvendes til din almindelige daglige rutine eller som led i din kosmetiske behandling, eller efter kosmetisk behandling. Vi er klar til at rådgive dig i alle disse facetter af produkterne til din hudplejekonsultation.

SkinCeuticals favner alle hudtyper, hudfarver og hudproblematikker

Der er produkter til dig som ønsker en betydelig hudforbedring af hyperpigmentering, rosacea, rynker og andre alderstegn, akne og solskadet hud. Skinceuticals ansigtscreme med solfaktor fås med/uden let pigment og cremen forsvinder ind i huden på blot 1 min, så huden ikke føles fedtet og er åndbar.
Læs mere om SkinCeuticals på: SkinCeuticals.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod leverpletter

Kosmetisk botox mod rynker

Svedbehandling med Botox