Migrænebehandling med botox Middelfart

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk botox til migrænebehandling nær Middelfart. Vi er har vores mærmeste i Kolding med privatparkering ved siden af klinikken.
Book møde

Migrænebehandling med botox Middelfart

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk botox til migrænebehandling nær Middelfart. Vi er har vores mærmeste i Kolding med privatparkering ved siden af klinikken.

 

Om Kosmetisk Hviidsminde

Kosmetisk Hviidsminde har eksisteret i 10 år med speciale i medicinske botox behandlinger, herunder hovedpine behandling, og kosmetiske injektionsbehandlinger (ikke-permanente fillers, kosmetisk botox/rynkebehandling og Radiesse®).

Klinikken er ejet af overlæge i neurokirurgi, Dorte Clemmensen, som også er klinikkens lægeansvarlige og behandler til dagligt på klinikken, bl.a. patienter med hovedpineproblematikker. Det er Dorte du møder til din første behandling/samtale for migræne/spændningshovedpine.

Kosmetisk Hviidsminde har to klinikker i Danmark – i Kolding og i Aarhus.

hovedpine

Den foretrukne hovedpinebehandling i USA

Medicinsk botox er ofte det første valg for behandling af migræne i Amerika. I Danmark er tendensen fortsat, at de patienter som får botox mod deres migræne stort set har prøvet alt andet. Men behandlingen vinder større og større indpas hjerhjemme pga. behandlingen positive og effektive virkning.

migræne

Hvad er en hovedpine- og migrænebehandling med botox

Behandling af migræne med botox er en forholdsvis ny migrænebehandling i Danmark. Behandlingen udføres med en medicinsk dosis botox (Botulinum Type A Toxin).
Botox blokerer signalet mellem muskel og nerve. Herved kan den behandlede muskel ikke bevæge sig og kan ikke opbygge en spænding i ansigtet. Det får altså musklen til at slappe af og man undgår derved spændingshovedpine.

Derudover har botox også en virkning på smertesignaler. Det kan dermed hæmme hovedpinesmerter og migræne. Årsagen bag dette er endnu ukendt.

 

At kunne slippe for migrænen

Hvis man lider af spændingshovedpine og/eller migræne kan dette være enormt begrænsende i hverdagen og i fritiden. Særligt i forhold til socialt samvær med andre, f.eks. familie og venner. Det kan ligeledes have stærk indflydelse på ens arbejdsevne på sin arbejdsplads, sit liv i hjemmet og i mange andre situationer. For nogle kan perioderne med migræne være så slemme, at de er sygemeldt fra deres arbejde.
Når et anfald rammer er de fleste nødt til at afskære sig fra alt der foregår omkring dem. Måske nogle kan genkende, at man pludselig ligger i et helt mørkt rum, med en kold klud på panden, med den altoverskyggende migræne, og bare venter på at det bliver en smule bedre.

Migrænebehandling Middelfart

Vi tilbyder en migrænebehandling med botox som har afsæt i din migræne. Det betyder at vores neurokirurgiske overlæge, ved din første konsultation, undersøger dig og identificerer dine triggerpunkter. Herefter lægges botoxen i et mønster som er skræddersyet efter, hvordan din spændingshovedpine og migræne rammer dig. Vi er specialister i behandling af migræne og vi har stor faglig stolthed- og ære i, at udføre migrænebehandlinger som højner vores patienters livskvalitet og kan mindske deres migræneanfald og/eller hovedpine.

 

Hvor længe holder migrænebehandling med botox?

Efter behandlingen virker botoxen ikke endnu. Den vil langsomt begynde at virke efter ca. 5 dage. Dog føler nogle en positiv effekt af selve de stik man får med nålen, da de kan virke ala arkupunktur. Botoxen virker i 3-4 måneder. Her vil man gentage behandlingen, hvis man ønsker at fortsætte.

migræne

Bivirkninger ved botox mod migræne / spændingshovedpine

 

Der er ingen farlige bivirkninger forbundet med botox mod migræne. Nogle kan opleve smerter ved indstiksstederne og/eller små blødninger hvis de er meget spændte i triggerområdet. Det kan være ubehageligt, men er helt ufarligt.
Derudover kan der forekomme skæve eller tunge bryn. Dette er udelukkende kosmetisk, men kan være nødvendigt at gå på kompromis med hvis man ønsker at behandle de relevante triggerpunkter mod hovedpinen. Vi forsøger naturligvis at undgå dette.

Andre medicinske behandlinger

På klinikken behandler vi også andre lidelser/gener med medicinsk botox. Det er bl.a. behandling af skæren tænder og svedbehandling.
Derudover tilbyder vi frysebehandlinger mod leverpletter.

 

Andre behandlinger med botox

Foruden de medicinske behandlinger, tilbyder vi også kosmetiske botoxbehandlinger. Denne type behandlinger kan f.eks. bruges til at behandle mimiske rynker, tandkødssmil eller løft af tunge øjenlåg.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod leverpletter

Kosmetisk botox mod rynker

Svedbehandling med Botox