Behandling med SkinPen®

Skinpen behandling kick-starter din hud og øger kollagen

Book tid online

Hvad er en SkinPen®?

SkinPen er en behandling med microneedling teknologi. Det vil sige at man laver millioner af mikro skader dybt i huden. Efter behandlingen vil huden i de følgende dage og uger reparerer huden med kollagen dannelse.

En SkinPen behandling giver huden glød og giver en dybdegående kollagen reparation. Den forbedrer hudens væv og struktur, så porer mindskes. Desuden vil akne ar reduceres og huden genvinder sin glød. Behandlingen kan markant optimeres med samtidig PRF behandling. Læs mere på: PRF

Allerede fra 25 års alderen, begynder huden at tabe lidt mere kollagen, end den danner. Dette tab af kollagen øges med alderen. Særligt markant er tabet ved overgangs alderen, hvis man ikke modvirker tabet af kollagen. Vi anbefaler skinpen behandling allerede fra 25 års alderen. Dermed vil du bevare hudens flotte glød og forebygge alderstegn i din hud

skinpen microneedling

Hvad bruges SkinPen til?

Behandlingen er særligt god til at behandle akne ar og uønskede pigmentskader i huden. Er der tale om leverpletter anbefaler vi Kryoterapi, som vi også tilbyder på klinikken. Derudover forskønner den hudens struktur og kvalitet. SkinPen mindsker rynker, porer og genopbygger huden indefra med frisk kollagen. SkinPen behandling i Århus, Risskov og Kolding kan anvendes i ansigtet, hals og på decolte. Der er markant forskel for unge efter blot 1 behandling med SkinPen før efter. Midaldrende har brug for flere behandlinger for at opleve samme effekt.

Har man en hud med akne ar, ældre hud eller på anden vis en skadet hud, anbefaler vi et forløb. Det betyder flere behandlinger med 1 måned imellem for at opnå et flot og holdbart resultat.

SkinPen er i 2021 kåret i USA som den bedste tekniske apperat til bevarelse af kollagen i huden.

Hvad kan du forvente af SkinPen?

Efter en SkinPen behandling føles huden varm og er let rød. Dette svarer til følelsen af at være solskoldet. Rødmen er næsten helt væk dagen efter. Herefter kan man, i nogle tilfælde, opleve tørhed i huden – nogle vil også opleve afskalning.

For et optimalt resultat anbefaler vi 1 behandling pr. måned over 3 måneder. Dvs. samlet 3 behandlinger. Effekten af behandlingen kan markant forbedres med samtidig PRF behandling som du kan læse om her – PRF

Har man akne ar eller meget pigmentering i huden vil forløbet være på min. 5 behandlinger.

For nogle kan behandlingen være noget man får en gang imellem. Andre har brug for et fokuseret behandlings forløb. Har man en forholdvis almindelig hud vil behandlingen være et fantastisk udgangspunkt til at forebygge tab af kollagen. Derudover får man en smuk “photo finish” hud med glans og en jævn struktur. Se mere på: instagram

Ar som man har fjernet/reduceret med SkinPen kan ikke komme igen. Men skal dog være opmærksom på at hvis der er hudforyngelse for øje, og reducering af mimiske linjer, kræver dette vedligehold og at man iøvrigt passer på sin hud. F.eks. med en potent hudpleje og SPF50 året rundt. Den kollagenstimulation man laver i huden med SkinPen arbejder i ca. 10 måneder.

Der er ikke krav om forundersøgelse til denne behandling. Du kan booke din tid direkte. Vi tilbyder SkinPen i Århus og i Kolding.

skinpen ar

Læs mere om kollagen og kollagenstimulerende behandlinger

Radiesse®

Kan man øge kollagen?

Kollagenpulver