Botox behandling

Botox behandling anvendes til kosmetiske behandlinger, bl.a. rynkebehandling, og til medicinske behandlinger mod migræne og svedproblemer.

Botox priserBook tid
botox

11 års erfaring med botox behandlinger

Botox er en populær og effektiv behandling til at reducere rynker og fine linjer i ansigtet. Her hos Kosmetisk Hviidsminde har vores erfarne behandlere mere end 11 års erfaring med botox behandlinger, hvilket gør os til førende eksperter inden for området. Vi tilbyder en sikker og professionel botox-behandling, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Vores dedikerede tilgang til behandlingen sikrer, at du opnår det friske og naturlige resultat, du ønsker at opnå. Vi forstår, at hver persons ansigt er unikt, og derfor fokuserer vi på dine specifikke behov og tilpasser behandlingen derefter. Dette sikrer det mest optimale resultat for dig.

Vi sætter en ære i at levere en førsteklasses service til vores kunder. Fra det øjeblik du træder ind i klinikken, vil du opleve en behagelig og professionel atmosfære, hvor din komfort og sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er her for at lytte til dine ønsker og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så du kan føle dig tryg ved at vælge os til din behandling.

På denne side kan du læse mere om botox-behandlinger og booke en forundersøgelse. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvad er botox?

Botox består af stoffet Botulinum Toxin Type A, der sprøjtes ind i de muskler, hvor man ønsker at opnå effekt. Behandlingen virker ved at blokere for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. Efter behandlingen begynder musklen gradvist at blive svag efter 2-5 dage. Efter 14 dage er effekten fuldt udviklet, og musklen vil ikke længere kunne bevæge sig. Dette resulterer i ro i huden, så den ikke mange gange dagligt “knækkes” af bevægelsen. Når huden får ro, kan den langsomt genopbygge sin underhud, hvorved rynkerne forsvinder mere og mere typisk over måneder. Efter 3-4 måneder, vil blokeringen forsvinde, og musklen vil genvinde sin fulde funktion. Det betyder, at behandlingen ikke er permanent, og musklen vil blive 100 % som før, medmindre man gentager behandlingen. Vi anvender det botox-præparat som hedder Dysport®

Hvad bruges botox til?

Botox bruges primært til at mindske mimiske rynker og er derfor en meget populær behandling. De klassiske kosmetiske anvendelser er:

 • Bekymringsrynken
 • Rynker i panden
 • Rynker ved øjnene/kragetæer
 • Brynløft
 • Tandkødssmil
 • Sur mund / nedadvendte (DAO)
 • Reduktion af musklens størrelse i f.eks. kæbemuskler (masseter) og hage (mentalis)

Vigtigt at vide!

 • Botox kan IKKE sprede sig. Behandlingen virker kun på de specifikke behandlede muskler, f.eks. i panden, og ikke på andre muskelgrupper
 • Du må ikke motionere/dyrke anden hård fysisk aktivitet efter behandlingen – vent til dagen efter
 • Ved behandling af panden kan 5% opleve let hovedpine i dagene efter
 • Ved få tilfælde kan man føle en tyngde i panden når virkningen begynder at indtræffe. Dette aftager helt igen.
 • Botox er den kosmetiske behandling i verden som har absolut mindst risici og er helt ufarlig.

Hvem må ikke behandles?

Kosmetiske behandlinger med botox gives ikke til personer under 18 år, gravide/ammende, personer som kan have kontraindikationer eller som lider af neuromuskulære sygdomme.

FUN FACT
Botox anvendes også i medicinsk regi, til behandling af spastiske muskler og migræne.

botox

Hvad er forskellen på Botox og Filler?

Svedbehandling med Botox

Hovedpinebehandling med Botox

Lovgivningen om behandlingen

 • Man skal være min. 18 år før man må modtage en behandling
 • Man må ikke være gravid eller ammende
 • En kosmetisk botox behandling kræver en forundersøglse på den enkelte klinik. Indikationen for botox behandling skal godkendes af klinikkens læge.
 • Efter den lovpligtige forundersøgelse er der et krav på min. 48 timers betænkningstid inden behandlingen kan finde sted. Dette gælder også, selvom du er godkendt og behandlet på en anden klinik tidligere. Selvom det kan virke irriterende, overholder vi altid dette lovkrav!
 • Der er ikke krav om forundersøgelse til medicinsk botox behandling (svedbehandling eller migrænebehandling). Det betyder, at du kan behandles samme dag, hvis vores overlæge godkender behandlingen. 

Botox kan kombineres med andre behandlinger

For nogle kan den ideelle behandlingsplan, for det resultat de ønsker, være at kombinere de forskellige behandlingformer. Vi har tilgodeset dette behov og lavet nogle fordelagtige pakkeløsninger med hhv. botox og filler samt botox og Radiesse.

Hvor længe holder botox?

Efter en indsprøjtning kan du ikke se effekten med det samme. Effekten begynder ofte først langsomt efter et par dage og får først sin fulde virkning efter ca. 14 dage.

Hvis du er ny kunde kan du blive tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at din behandling er perfekt. Andre gange opfordrer din behandler dig til at kontakte os, hvis resultatet ikke er blevet som forventet. Er der behov for en touch-up er dette gratis og rettelsen vil blive tilføjet i din journal, så vi ved det til din næste gang. Vi tilbyder denne touch-up op til 4 uger efter behandlingen.

Herefter har behandlingen en holdbarhed på ca. 3 måneder første gang.

Er du glad for resultatet og ønsker du at fortsætte, anbefaler vi, at du får din 2. behandling 3 måneder efter din første.. På dette tidspunkt, er der fortsat lidt effekt af din 1. behandling. Vi vil dermed svække en svækket muskel mere og dermed opnå længere holdbarhed af dine behandling.

Efter 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

Medicinsk botox behandling i Aarhus og Kolding

Vores klinik tilbyder medicinsk behandling med botox, da vores overlæge er speciallæge i neurokirurgi. Den medicinske behandling kan anvendes til behandling af tilstande som overdreven sved i armhuler, hænder, tandskæren, kæbespændninger, hovedpine og migræne.