Ledige stillinger

Har du spørgsmål? Ring til os på
3131 9470

Kosmetisk Hviidsminde søger en kosmetisk sygeplejerske primært i vores Aarhus klinik snarest muligt gerne pr. 1. marts 2023.

Kosmetisk Hviidsminde er i en forrygende udvikling og mangler derfor en rutineret kosmetisk sygeplejerske (mand/kvinde/andet) der har stor passion for faget, høj æstetisk sans og lyst til udvikling og læring i vores inspirerende faglige miljø.   

Kosmetisk Hviidsminde består af to flotte klinikker i hhv. Risskov og Kolding. Dit primære virke vil være i vores Risskov klinik. Hos Hviidsminde prioriterer vi god tid sammen med kunden og en hyggelig afslappet atmosfære både i venteværelset og i behandlerrummet med kunden i fokus. Der er altid personale i receptionen der modtager, hygger, og afregner med kunden. 

Klinikkerne beskæftiger sig udelukkende med kosmetiske behandlinger med botulinum toxin, ikke-permanente fillers (bl.a. hele Stylage serien) og Radiesse. Derudover, SkinPen og produkter fra SkinCeuticals.

Din hverdag vil derfor primært være fyldt med botox og fillers behandlinger. Du har altid hele filler serier til rådighed, så du kan vælge den bedst egnede filler til din behandling. Vi anvender i dag primært Stylage serien.

Om os:

Vi er en virksomhed med 11 års erfaring i kosmetiske behandlinger. Klinikken blev startet af overlæge i neurokirurgi Dorte Clemmensen og Lars Kjøller, som begge har deres daglige virke i klinikkerne og driver virksomheden. Vi kan godt lide at gøre os umage og prioriterer at være de bedste til det vi laver. Vi prioriterer at vækste i et tempo, så vi alle kan følge med, det har medført nye ansættelser, flere konsultationsrum, egen in house marketing afdeling, stor kundeportefølje og international anerkendelse.

Dorte har gennemgået en europæisk træneruddannelse i kosmetiske behandlinger og er i dag international træner og i finale ved sidste års Award i Monaco. Du vil 2-3 dage om ugen arbejde samtidigt med Dorte med rig mulighed for supervision og sparring.

Camilla er vores chefsygeplejerske og er uddannet på Hviidsminde og har suppleret sin uddannelse med mange nationale og internationale kurser bl.a. I Schweiz ved Julia Horne. Vi forventer, at du i hvert fald de første måneders arbejder 1 dag om ugen arbejder i vores Kolding afd. Med rig mulighed for supervision og sparring med Camilla.

Sofie har en kandidatgrad i kommunikation og design og er ansvarlig for vores marketing. Du vil få tid sammen med Sofie med rig mulighed for supervision og sparring omkring Hviidsminde´s kunderejse, korrekte billeder og vores fokus på at vise vores flotte resultater.

Vi har kunder mellem 18-82 år, en passende fordeling mellem mænd og kvinder, kendte som ukendte og vi behandler alle ens – alle skal have en oplevelse rig på personlig service og kvalitet!

Du får:

På Kosmetisk Hviidsminde kan vi tilbyde en arbejdsplads med menneskelige værdier, venskaber, stor mulighed for udvikling af dig som kosmetisk sygeplejerske, med bl.a. betalte kurser og kongresser både nationalt og internationalt. Hele klinikkens personale deltager så vidt muligt sammen 1 gang årligt på en international kongres, hvor vi hygger og lærer. Vi tager i år til Monaco.

Du får en fordelagtig lønpakke (overenskomst for konsultationssygeplejersker og speciallægepraksis), mange personalegoder, personalearrangementer og mulighed for bonusordning, Vi vægter vores faglige udvikling højt og har ofte interne kurser, hvor der øves nye teknikker og sparres – den kosmetiske branche er i udvikling og vi skal udvikle os med den.

Du vil have tæt kontakt til Hviidsmindes ledelse samt til marketingansvarlig Sofie Bregnhøj, hvilket giver rig mulighed for at blive hørt, foretage justeringer og der er kort vej fra en god idé til handling.

Vi vægter et arbejdsmiljø, hvor medarbejderens trivsel er enorm vigtig – det skal være sjovt at arbejde på Hviidsminde.

Vi forventer at du:

 • Er uddannet sygeplejerske og rutineret certificeret kosmetisk behandler i botulinum toxin og ikke- permanente HA fillers
 • Har en rutine fra en anerkendt kosmetisk klinik og har kendskab til behandlinger af høj kvalitet – gerne flere års erfaring.
 • Kan fremvise før-efter billeder af dit arbejde som en del af din ansøgning/samtale
 • Har mulighed for at have fast arbejdsplads i Risskov og dertil have 1 dag i Kolding klinikken om ugen
 • Kan behandle ud fra kunders individuelle behov og lave individuelle behandlingsplaner
 • Har rutine i flere teknikker gerne både med nål og canula
 • Kan lave flere læbeteknikker – fra naturlig fylde til Russian lips, eller har lyst til at lære det
 • Har styr på journalskrivning
 • Har flair for at tage flotte behandlingsbilleder
 • Har gode kommunikationsevner og er dygtig til at lytte, forstå og vejlede
 • Kan fremhæve kompetencer, særlige evner og personlige kvaliteter som en del af din ansøgning – hvad får vi ved at ansætte lige præcis dig?
 • Er ambitiøs både på egne og klinikkens vegne
 • Du har mulighed for og stor lyst til at dygtiggøre dig.
 • Har god humor, et venligt sind og et smittende grin.

Vi søger kun en rutineret kosmetisk sygeplejerske. Er du dygtig og rutineret og gerne vil være en del af vores hold, men mangler lidt af overstående, forventer vi, du er interesseret og åben for oplæring af vores dygtige personale

Hvis fællesfrokost, kurser, fejring af din fødselsdag, lysekroner, bobler, instagram, julefrokost, julegaver og fri personalebotox ikke lige er dig, er du nok ikke den rette ansøger 🙂

Ansøgningsfrist: Snarest muligt senest fredag d. 27.01-2023 – vi holder løbende samtaler i Kolding.

Arbejdstid: Min 28 timer pr. ugen  – mulighed for fuldtid, hvis det ønskes.

Start dato: Hurtigt muligt senest 1/3-2023 – men vi kan vente på en helt rigtige.

Yderlige information og spørgsmål kan rettes til marketingsansvarlig Sofie Bregnhøj på Tlf: 31319470

Ansøgning fremsendes til info@hviidsminde.com

Vi glæder os til at møde dig

Mvh Sofie, Camilla, Dorte & Lars

 

Dette har vi fokus på, når vi læser din ansøgning:

  • At du har sat dig ind i hvem vi er og hvad vi står for – hvordan matcher dine kompetencer med det vi laver til dagligt og med vores virksomhedsidentitet?
  • At du belyser, hvad du kan bidrage med – hvorfor må vi ikke gå glip af lige præcis dig? Dette kan både være fagligt eller personligt.
  • At du kan beskrive eller fremvise relevant erfaring/uddannelse eller lignende
  • At du kan fremhæve noget ved – eller omkring dig, som adskiller dig fra andre

Send din ansøgning og CV til: info@hviidsminde.com