Ledige stillinger

Har du spørgsmål? Ring til os på
3131 9470

 

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

 

 

 

 

 

Kosmetisk Hviidsminde er en speciallægeklinik beliggende på to matrikler i hhv. Kolding og Aarhus. Speciallægeklinikken Hviidsminde blev etableret i år 2012 og består i dag af to travle klinikker. 

Vores primære beskæftigelse er med kosmetiske behandlinger med filler, botox, PRF, sklerosering og Radiesse, men vi beskæftiger os også med medicinske behandlinger såsom rygpatienter, migræne- og svedbehandlinger samt speciallægeerklæringer – alt sammen udført af højtuddannet personale med flere års erfaring. 

Hviidsmindes værdier; passion, integritet og tryghed er fundamentet for at kunne kalde os en af Danmarks absolut bedste klinikker i kosmetiske- og medicinske behandlinger. Værdierne definerer måden vi driver klinik på, er sammen på, og måden vi udvikler os på. 

Du vil blive ansat i en klinik med stor seriøsitet og kunnen indenfor den medicinske- og kosmetiske branche, men på samme tid i en virksomhed som internt har en uformel og ligeværdig tilgang medarbejdere imellem. Hos os møder du en flad struktur hvor dine kompetencer og input tæller og bliver hørt – der er altså ikke langt fra idé til handling.

Du er velkommen til at sende e uopfordret ansøgning samt vedhæftet CV. 

Ansøgning sendes til dc@hviidsminde.com