Svedbehandling

Botox Dysport®

Book tid online

Hvad er en svedbehandling med botox?

En svedbehandling udføres med medicinsk botox (Dysport®) Det insprøjtes i det område, man har en for høj produktion af sved – kaldet: hyperhidrose. Hvordan undgår jeg svedpletter under armene? Armsved kan bl.a. skyldes øget produktion af sved i armhuleområdet, der medfører svedskjolder under armene. Kan man undgå sved under armene? Hvordan undgår jeg skjolder under armene og hvorfor er deodorant ikke nok? Ved at indsprøjte små doser af botox i armhulen vil produktionen af sved minimeres eller helt ophøre i op til 9 måneder.

Når man behandler med botox i forbindelse med hyperhidrose, går botoxen ind og hæmmer produktionen af sved. I løbet af kort tid vil man opleve en effekt og herefter har behandlingen en virketid på ca. 6-12 måneder. Når virkningen er ved at aftage vil man begynde at svede igen og man må gentage behandlingen.

svedproblem
filler og botox i ansigtet

Problemer med sved og mulig svedlugt

For dem som oplever gener og problemer med overdrevet svedproduktion er det ofte noget som tynger i hverdagen, sætter begrænsninger og kan føles nedsættende på livskvaliteten. Nogle undgår social kontakt med andre og nogle føler sig flove. Mange spørger sig selv, hvordan undgår jeg skjolder under armene, hvordan undgår jeg svedpletter under armene, hvorfor får jeg svedskjolder under armene og kan jeg undgå sved under armene. Denne overdrevne svedproduktion er ofte arvelig, så det er ikke noget du selv kan gøre for.
En indikation på, at man døjer med en overproduktion af sved er at man konstant har skjold under armene. Du kan være kandidat til en svedbehandling, hvis du sveder selvom man ikke dyrker motion, har det varmt eller er nervøs. Nogle oplever at de ligefrem drypper af sved – dette har ofte ikke nogen lugt, men er meget generende for den pågældende.

3-5% af den danske befolkning har hyperhidrose, men idet at tilstanden, for mange, er tabubelagt og invaliderende, er det ofte noget de pågældende personer, går med alene uden at gå til lægen eller lignende. Dette kan du trygt tale om hos os!

Hos os får du en professionel medicinsk svedbehandling

På Kosmetisk Hviidsminde byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål fx. hvordan undgår jeg skjolder under armene, kan jeg helt undgå sved under armene og hvorfor er deodorant og antiperspirant ikke nok.

Medicinsk svedbehandling med botox

 
På Kosmetisk Hviidsminde byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål fx. hvordan undgår jeg skjolder under armene, kan jeg helt undgå sved under armene og hvorfor er deodorant og antiperspirant ikke nok.

Behandlingen er en medicinsk botox behandling, hvilket betyder at du må behandles samme dag som din konsultation for fx. overdreven sved under armene. Ved de følgende behandlinger kan du behandles af vores sygeplejersker. Uanset hvor hårdt du som patient er ramt, er vi klar til at tage imod dig, og lave en god plan for dig. Læs mere om botox.

 

Hvilke områder kan behandles mod sved?

    • Svedproblem i armhulerne. Dette kan også give skjolder under armene som mange er kede af.
    • Svedproblem i hænderne, særligt overdrevet sved i håndfladen,
    • Svedproblematik på fødder
    • Svedproblem i ansigtet
filler i kæben

Læs mere

Om klinikken

Botox behandling

Migrænebehandling