SkinCeuticals® hudpleje forløb før/efter

Case: Moden hud med pigmenteting

Book tid online

Hudens udseende

Vores 43-årige model har naturlige alderstegn, både ifht. hudtone samt strukturen og fylden i huden. Huden er begyndt at blive slap og mindre fyldig, hvilket har givet indsunkne kinder, hamsterposer og kreppet hud, særligt på kinderne og omkring hagen/marionetterne.

Der ses fregner og hyperpigmentering på hele huden, og derudover ses en lidt transperant og grålig hudtone med manglende glød. Huden ses en anelse tør på kinderne, samt fedtet omkring panden.

 

Plan

Ud fra vores vurdering af huden, skræddersyr vi en serie af hudplejeprodukter fra SkinCeuticals®. Produkterne er potente og har veldokumenteret effekt. Denne hud trænger til at komme i balance, blive korrigeret og beskyttet.

Vores vurderinger er altid baseret ud fra den enkeltes hud og behov. Vi tilbyder vores hudplejekonsultationer gratis på klinikken.

skinceuticals discoloration

Morgen hudpleje:

  • Rens med “Simply Clean Gel”
  • Antioxidant “Phlorentin CF”, 4-6 dråber
  • Korrigerende serum “Discoloration Defense”, 3-4 dråber
  • Fugtgivende creme med anti-age egenskaber “A.G.E. Interrupter”
  • Solfilter “Advanced Brightning UV Defense Sunscreen SPF50”
  • Beskyttelse og pleje af læberne med “Antioxidant Lip Repair”

Aften hudpleje:

  • Rens med “Simply Clean Gel”
  • Potent natcreme “Retinol 0,5%”: Denne kræver en opbyggende tolerence, hvorfor den de første 14 dage benyttes 2 gange ugentligt og de næste 14 dage hver 2. dag. Der kan forekomme lette udbrud i huden samt afskalning. Dette er helt normalt.
  • Fugtgivende creme med anti-age “A.G.E. Interrupter”
  • Pleje og beskyttelse af læberne med “Antioxidant Lip Repair”

Se vores behandlinger her

Hvad kan de udvalgte produkter?

Simply Clean Gel

Denne cleanser gel eksfolierer, fugter og beroliger huden. Den har en blød konsistens og eksfolierer med enzymer. Fjerner effektivt skidt og makeup.

Phlorentin CF

At være kraftfuld og meget potent, er kendetegnet med SkinCeuticals’ antioxidante serums. Den skal bruges som daglig beskyttelse mod miljøpåvirkning og for tidlig aldring af huden. Produktet skal bruges om morgenen efter rens. Den beskytter mod frie radikaler og vil forbedre hudtonen, mindske den grå kulør og pigmentering samt mindske linjer. Den er altså både behandlende og forebyggende for yderligere skader i huden.

Discoloration Defense Serum

Dette serum arbejder kraftfuldt på hyperpigmentering/melasma, som er forårsaget af akne-ar, sol og hormonforandringer. Den bruges 1-2 gange dagligt under creme og solfilter. Den vil lysne pigmenteringen, uden at lysne ens naturlige hudfarve, og ensarte hudtonen.

Det er vigtigt af meget sol under behandling med dette produkt.

skinceuticals før og efter
skinceuticals før og efter

A.G.E. Interrupter

Denne creme har en korrigerende virkning mod at mindske rynker og slap hud. Derudover giver den fugt og pleje til huden, som er med til at holde huden smidig og opretholde hudens beskyttende barriere. Den er valgt til vores model for netop at give fugt, men allermest for at arbejde med hudens overflade og statiske linjer.

Advanced Brightning UV Defense Sunscreen SPF 50

Denne solfilter beskytter både med bredspektret UV-beskyttelse og har en pigmentkorrigerende virkning, da den indeholder niacianmid og tranexamicsyre. Solfilter er det vigtigste element i en hudplejerutine. Dette bør gælde alle dage, året rundt, uanset vejr eller årstid. Minimun faktor 30, men helst faktor 50, som denne. Læs mere om hvorfor her.

Retinol

Retinol er en potent, korrigerende natcreme (a-vitamin), der stimulerer cellefornyelsen og afhjælper en ujævn hud(tone), aldring og pigmentering. Denne er valgt til vores model for at arbejde med hendes øverste hudlag/struktur, særligt hyperpigmenteringen. Retinol trænger dybt ned i huden og accellerere processer i huden.

 

Antioxidant Lip Repair

Denne læbecreme er en antioxidant der beskytter læben mod frie radikaler (aldring) og booster læben med hyalurunsyre. Denne kan bruges af alle, behandlede som ikke-behandlede læber. Til vores model er dette produkt særligt vigtigt fordi hun har fået sine læber behandlet med lip filler. Efter en behandling med fillers i læberne har læberne brug for ekstra fugt, da filleren trækker væsker til sig. Derudover holder læbebehandlingen bedre med brug af AOX+ Lip Repair. Det skyldes at produktet binder hyaluronsyre, som vi både har helt naturligt i læberne, men som også er det filler består af.

skinceuticals før og efter