KAN MAN FJERNE LEVERPLETTER?

Leverpletter i ansigtet og på huden… De fleste af os får dem i takt med at vi bliver ældre, men ikke alle er lige glade for dem. Derfor spørger mange: “kan man fjerne leverpletter?”. Få svaret i dette blogindlæg, og læs mere om hvad leverpletter er.

Hvorfor får vi leverpletter?

På Kosmetisk Hviidsminde går vi meget op i hudpleje, og i, hvordan du kan forbedre og bevare en smuk sund hud og god hudkvalitet. Den største, og vigtigste ting hvad angår hudpleje, er at undgå uønskede skader og forandringer grundet UV bestråling. Leverpletter i ansigtet og på huden opstår nemlig som følge af langvarig og – eller intens udsættelse for solens stråler.

Huden er kroppens største organ

Huden er kroppens største organ. Som med resten af vores krop, er det vigtigt at passe på den og pleje den. Hvis du passer på din hud, fremstår den smuk, stærk og bliver modstands dygtig overfor skadelige faktorer. Solen er en af de faktorer som er hårdest ved vores hud. UV-stråling fra solen kan være skadelig på flere paramtre, hvorfor huden bør beskyttes bla. for at undgå leverpletter i ansigtet og på huden. Du kan beskytte den ved at bruge en solfaktor (SPF) – gerne faktor 30 eller 50 – hele året rundt. Vi anbefaler varmt SkinCeuticals’ solfaktor til ansigtet “Advanced Brightning UV Defense”, som kan købes i alle vores klinikker.

Hvad er leverpletter?

Leverpletter er en mørk, flad og afgrænset forandring i huden. Leverpletter i ansigtet og på huden er én af de bivirkninger der med alderen viser sig i huden, som følge af langvarig udsættelse for solen. Netop derfor opstår de ofte på områder på kroppen, som har været mest udsat for solens stråler. Det er typisk med leverpletter i ansigtet, på hænder, arme og på mænds isse.

Det skal for god ordens skyld nævnes, at leverpletter ikke har noget med leveren at gøre, og ej heller er leverpletter tegn på sygdom i leveren. Leverpletter på huden og i ansigtet er en ufarlig obhobning af hudens pigement (melanin), som produceres i huden når den udsættes for sol.

Hvornår opstår leverpletter i ansigtet og på huden?

De permanente forandringer i huden viser sig typisk fra 40 års alderen og kan variere i størrelse og placering. For nogle ses leverpletter generende for udseendet, da de kan være i f.eks. ansigtet eller på håndryggen.

Kan man fjerne leverpletter? – JA

Hos os, på Kosmetisk Hviidsminde, kan du få fjernet dine leverpletter samt andre “dimser” på huden. Behandlingen er hurtig og effektiv.
leverpletter

Få fjernet dine leverpletter med frysning kaldet”Kryoterapi”

Behandlingen er en fryse behandling, som også er kaldet kryoterapi. Her fryses der med Hydrozid på det mørk farvede område. Behandlingen af leverpletter på huden og i ansigtet er hurtig og effektiv og kræver ikke en forundersøgelse forud. Prisen pr. frysning er 300kr.

Efter du har fået frysebehandling af dine leverpletter

I tiden umiddelbart efter behandlingen vil hudområdet fremstå rødt, hævet og i nogle tilfælde væskefyldt. Dette vil aftage i løbet af en uge og du vil her have resultatet – leverpletten mv. vil være væk. Huden vil igen have en jævn og ensartet hudoverflade.

For det bedste resultat

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du i efterforløbet plejer det behandlede område med SkinCeuticals Epidermal Repair Creme. Cremen har flere fordele, men er specielt udviklet til at styrke hudens barriere og virker beroligemde og fornyende på huden. Den mindsker rødme og irritation. Epidermal Repair anbefaler vi altid efter en kosmetisk behandling på huden, da huden har brug for ekstra fugt og pleje.

Har du spørgsmål eller har brug for rådgivning er du velkommen til at ringe på 31319470 eller booke en tid: konsultation.

Du kan se mere på: Instagram

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...