KAN MAN FJERNE LEVERPLETTER?

Leverpletter i ansigtet og på huden… De fleste af os får dem i takt med at vi bliver ældre, men ikke alle er lige glade for dem. Derfor spørger mange: “kan man fjerne leverpletter?”. Få svaret i dette blogindlæg, og læs mere om hvad leverpletter er.

Hvorfor får vi leverpletter?

På Kosmetisk Hviidsminde går vi meget op i hudpleje, og i, hvordan du kan forbedre og bevare en smuk sund hud og god hudkvalitet. Den største, og vigtigste ting hvad angår hudpleje, er at undgå uønskede skader og forandringer grundet UV bestråling. Leverpletter i ansigtet og på huden opstår nemlig som følge af langvarig og – eller intens udsættelse for solens stråler.

Huden er kroppens største organ

Huden er kroppens største organ. Som med resten af vores krop, er det vigtigt at passe på den og pleje den. Hvis du passer på din hud, fremstår den smuk, stærk og bliver modstands dygtig overfor skadelige faktorer. Solen er en af de faktorer som er hårdest ved vores hud. UV-stråling fra solen kan være skadelig på flere paramtre, hvorfor huden bør beskyttes bla. for at undgå leverpletter i ansigtet og på huden. Du kan beskytte den ved at bruge en solfaktor (SPF) – gerne faktor 30 eller 50 – hele året rundt. Vi anbefaler varmt SkinCeuticals’ solfaktor til ansigtet “Advanced Brightning UV Defense”, som kan købes i alle vores klinikker.

Hvad er leverpletter?

Leverpletter er en mørk, flad og afgrænset forandring i huden. Leverpletter i ansigtet og på huden er én af de bivirkninger der med alderen viser sig i huden, som følge af langvarig udsættelse for solen. Netop derfor opstår de ofte på områder på kroppen, som har været mest udsat for solens stråler. Det er typisk med leverpletter i ansigtet, på hænder, arme og på mænds isse.

Det skal for god ordens skyld nævnes, at leverpletter ikke har noget med leveren at gøre, og ej heller er leverpletter tegn på sygdom i leveren. Leverpletter på huden og i ansigtet er en ufarlig obhobning af hudens pigement (melanin), som produceres i huden når den udsættes for sol.

Hvornår opstår leverpletter i ansigtet og på huden?

De permanente forandringer i huden viser sig typisk fra 40 års alderen og kan variere i størrelse og placering. For nogle ses leverpletter generende for udseendet, da de kan være i f.eks. ansigtet eller på håndryggen.

Kan man fjerne leverpletter? – JA

Hos os, på Kosmetisk Hviidsminde, kan du få fjernet dine leverpletter samt andre “dimser” på huden. Behandlingen er hurtig og effektiv.
leverpletter

Få fjernet dine leverpletter med frysning kaldet”Kryoterapi”

Behandlingen er en fryse behandling, som også er kaldet kryoterapi. Her fryses der med Hydrozid på det mørk farvede område. Behandlingen af leverpletter på huden og i ansigtet er hurtig og effektiv og kræver ikke en forundersøgelse forud. Prisen pr. frysning er 300kr.

Efter du har fået frysebehandling af dine leverpletter

I tiden umiddelbart efter behandlingen vil hudområdet fremstå rødt, hævet og i nogle tilfælde væskefyldt. Dette vil aftage i løbet af en uge og du vil her have resultatet – leverpletten mv. vil være væk. Huden vil igen have en jævn og ensartet hudoverflade.

For det bedste resultat

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du i efterforløbet plejer det behandlede område med SkinCeuticals Epidermal Repair Creme. Cremen har flere fordele, men er specielt udviklet til at styrke hudens barriere og virker beroligemde og fornyende på huden. Den mindsker rødme og irritation. Epidermal Repair anbefaler vi altid efter en kosmetisk behandling på huden, da huden har brug for ekstra fugt og pleje.

Har du spørgsmål eller har brug for rådgivning er du velkommen til at ringe på 31319470 eller booke en tid: konsultation.

Du kan se mere på: Instagram

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...