Gåde råd inden du vælger kosmetisk klinik


2021

Der er mange ting at forholde sig til, inden du får en kosmetiske behandling. Det er svært at vurdere, hvilke krav, du skal stille til kosmetiske klinikker Derfor har vi i denne blog beskrevet, hvad du skal se efter, når du vælger en klinik. Når man søger på sociale medier for at finde kosmetiske klinikker er der mange klinikker at vælge imellem. Pas dog godt på. Det er desværre ikke alle klinikker, som opfylder alle krav fra Sundhedsstyrelsen. Dette kan have stor betydning for dig og din sikkerhed.

Vi vil derfor give dig gode råd til, hvordan du vælger en god kosmetisk klinik. Vi vil guide dig igennem de vigtigste krav du bør have til din klinik og behandler. Ved at følge disse råd, sikrer du dig, at din klinik opfylder alle krav.

Inden du vælger kosmetiske klinikker…

  • Tjek om din valgte kosmetisk klinik/kosmetiske klinikker og behandler er godkendt til at foretage den behandling du ønsker. Dette er vigtig før fillers, botox, Radiesse®, laser, kemisk peel og SkinPem®. Du kan undersøge både klinikken og behandleren på dette link her.
  • Alle klinikker skal have en godkendt læge tilknyttet klinikken. Lægen har ansvaret for, at klinikken opfylder alle Sundhedsstyrelsens krav.
  • Undersøg altid, hvem der er lægelig ansvarlig i din valgte klinik. Du skal også sikre at lægen er godkendt som kosmetisk behandler.
  • Kosmetisk Hviidsminde har kosmetiske klinikker i Århus, Risskov og Kolding. Alle vores kosmetiske sygeplejersker er oplært af vores overlæge, der er europæisk og international træner i de behandlinger vi tilbyder. Vores overlæge afholder flere gange om året kurser for andre læger og sygeplejersker. Desuden afholder vi flere gange om året interne kurser for personalet på Hviidsminde. Du er dermed sikret, at ligegyldigt, hvem der behandler dig på Hviidsminde, har alle et højt niveau for behandling.

Du bør vælge kosmetiske klinikker der tilbyder en gratis forundersøgelse

  • Inden din 1. konsultation bør du undersøge om du skal betale for denne samtale. Skal du betale for din 1. samtale er der risiko for, at du mister dine penge, hvis du ikke er tryg ved stedet.
  • En gratis samtale før din 1. behandling tilbydes generelt af de bedste klinikker. Gode klinikker ved, at de er så dygtige, at du har lyst til at komme igen og blive en trofast kunde i klinikken. Derfor behøver de ikke tage penge for samtalen.
  • En gratis samtale giver dig mulighed for at vælge det sted, der bedst opfylder dine krav og gør dig tryg.
  • En samtale skal foretages min. 48 timer forud for din første behandling i klinikken. Dvs. du må ikke blive behandlet på dagen, hvor du får foretaget din forundersøgelse. Tilbyder klinikken en behandling imod reglerne, bør du, uden tøven, undgå denne klinik. Snyder klinikken med disse krav fra SST, snyder de nok også med andre ting – i værste fald med din sikkerhed.
  • Tiden, der skal gå imellem din 1. samtale og din behandling, giver dig en chance for at mærke efter, om du er helt tryg ved klinikken.

Hvem foretager en forundersøgelse?

Den 1. samtale kan foretages af en kosmetisk sygeplejerske eller læge, der er godkendt til behandlingen.

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi en gratis forundersøgelse hos vores overlæge før behandling med botox, Radiesse® og næsefiller. Der er gratis forundersøgelse ved vores kosmetiske sygeplejersker forud for filler behandling.

Book tid til en gratis forundersøgelse.

forundersøgelse

Efter din behandling

Endeligt er det vigtigt, når du vælger kosmetiske klinikker, at du har mulighed for at komme til kontrol efter din behandling. Det er vigtigt, hvis du har behov for en korrektion at du nemt kan komme i kontakt med klinikken efter behandlingen. Dette kan du sikre dig allerede ved din forundersøgelse. Du kan fx. spørge lægen eller sygeplejersken, om muligheden for kontrol og hvordan du kan komme i kontakt med klinikken. Du bør sikre sig, at du kan komme i kontakt med klinikken, også udenfor klinikkens åbningstid, hvis du akut har brug for hjælp.

Vi tilbyder alle nye botox kunder en rutine touch-up 2 uger efter behandlingen. Faste kunden ved, de kan få en gratis touch up indenfor 1 måned, hvis der er brug for det. Man kan altid kontakte os på facebook messenger også uden for vores åbningstid. Vi er 7 personer, der holder øje med denne side, så har du akut brug for hjælp, vil en af os hurtigt se din besked og tage kontakt til dig.

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...