Gåde råd inden du vælger kosmetisk klinik


2021

Der er mange ting at forholde sig til, inden du får en kosmetiske behandling. Det er svært at vurdere, hvilke krav, du skal stille til kosmetiske klinikker Derfor har vi i denne blog beskrevet, hvad du skal se efter, når du vælger en klinik. Når man søger på sociale medier for at finde kosmetiske klinikker er der mange klinikker at vælge imellem. Pas dog godt på. Det er desværre ikke alle klinikker, som opfylder alle krav fra Sundhedsstyrelsen. Dette kan have stor betydning for dig og din sikkerhed.

Vi vil derfor give dig gode råd til, hvordan du vælger en god kosmetisk klinik. Vi vil guide dig igennem de vigtigste krav du bør have til din klinik og behandler. Ved at følge disse råd, sikrer du dig, at din klinik opfylder alle krav.

Inden du vælger kosmetiske klinikker…

  • Tjek om din valgte kosmetisk klinik/kosmetiske klinikker og behandler er godkendt til at foretage den behandling du ønsker. Dette er vigtig før fillers, botox, Radiesse®, laser, kemisk peel og SkinPem®. Du kan undersøge både klinikken og behandleren på dette link her.
  • Alle klinikker skal have en godkendt læge tilknyttet klinikken. Lægen har ansvaret for, at klinikken opfylder alle Sundhedsstyrelsens krav.
  • Undersøg altid, hvem der er lægelig ansvarlig i din valgte klinik. Du skal også sikre at lægen er godkendt som kosmetisk behandler.
  • Kosmetisk Hviidsminde har kosmetiske klinikker i Århus, Risskov og Kolding. Alle vores kosmetiske sygeplejersker er oplært af vores overlæge, der er europæisk og international træner i de behandlinger vi tilbyder. Vores overlæge afholder flere gange om året kurser for andre læger og sygeplejersker. Desuden afholder vi flere gange om året interne kurser for personalet på Hviidsminde. Du er dermed sikret, at ligegyldigt, hvem der behandler dig på Hviidsminde, har alle et højt niveau for behandling.

Du bør vælge kosmetiske klinikker der tilbyder en gratis forundersøgelse

  • Inden din 1. konsultation bør du undersøge om du skal betale for denne samtale. Skal du betale for din 1. samtale er der risiko for, at du mister dine penge, hvis du ikke er tryg ved stedet.
  • En gratis samtale før din 1. behandling tilbydes generelt af de bedste klinikker. Gode klinikker ved, at de er så dygtige, at du har lyst til at komme igen og blive en trofast kunde i klinikken. Derfor behøver de ikke tage penge for samtalen.
  • En gratis samtale giver dig mulighed for at vælge det sted, der bedst opfylder dine krav og gør dig tryg.
  • En samtale skal foretages min. 48 timer forud for din første behandling i klinikken. Dvs. du må ikke blive behandlet på dagen, hvor du får foretaget din forundersøgelse. Tilbyder klinikken en behandling imod reglerne, bør du, uden tøven, undgå denne klinik. Snyder klinikken med disse krav fra SST, snyder de nok også med andre ting – i værste fald med din sikkerhed.
  • Tiden, der skal gå imellem din 1. samtale og din behandling, giver dig en chance for at mærke efter, om du er helt tryg ved klinikken.

Hvem foretager en forundersøgelse?

Den 1. samtale kan foretages af en kosmetisk sygeplejerske eller læge, der er godkendt til behandlingen.

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi en gratis forundersøgelse hos vores overlæge før behandling med botox, Radiesse® og næsefiller. Der er gratis forundersøgelse ved vores kosmetiske sygeplejersker forud for filler behandling.

Book tid til en gratis forundersøgelse.

forundersøgelse

Efter din behandling

Endeligt er det vigtigt, når du vælger kosmetiske klinikker, at du har mulighed for at komme til kontrol efter din behandling. Det er vigtigt, hvis du har behov for en korrektion at du nemt kan komme i kontakt med klinikken efter behandlingen. Dette kan du sikre dig allerede ved din forundersøgelse. Du kan fx. spørge lægen eller sygeplejersken, om muligheden for kontrol og hvordan du kan komme i kontakt med klinikken. Du bør sikre sig, at du kan komme i kontakt med klinikken, også udenfor klinikkens åbningstid, hvis du akut har brug for hjælp.

Vi tilbyder alle nye botox kunder en rutine touch-up 2 uger efter behandlingen. Faste kunden ved, de kan få en gratis touch up indenfor 1 måned, hvis der er brug for det. Man kan altid kontakte os på facebook messenger også uden for vores åbningstid. Vi er 7 personer, der holder øje med denne side, så har du akut brug for hjælp, vil en af os hurtigt se din besked og tage kontakt til dig.

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...