HVAD ER RUSSIAN LIPS TEKNIK?

Skrevet af kosmetisk sygeplejerske Camilla Maiens Iversen
2021

Hvad er Russian Lips Teknik?

“Russian Lips Technique” / “Russian Lips Teknik” også kaldet “Diptin Lips” er en populær og efterspurgt teknik, når der er tale om læbebehandling med ikke-permanente fillers. Derfor vil dette indlæg afdække hvad Russian Lips Teknik er.

Russian Lips teknikken er kendetegnet ved at filleren lægges overfladisk og giver voluminøse læber, som i profil har et fladt udtryk. Med teknikken kan man både skabe form og fylde uden at læberne ser overbehandlende ud. Teknikken er medvirkende til at give læben et stræk og på den måde åbne læben op uden at gå på kompromis med ansigtets harmoni, når den ses i profil.

Hvem kan behandles med Russian Lips teknikken?

Som udgangspunkt vil alle kunne behandles med Russian Lips teknikken. Teknikken anvendes ofte, da den kan skabe en smuk og symmetrisk form og fylde. Dette giver et stadig naturligt udtryk, hvilket gør, at den er anvendelig til de fleste læber. Hvilken teknik der opfylder den enkeltes ønske og behov skal dog understreges at være en individuel vurdering.
Det ultimative for et optimalt resultat med Russian Lips teknikken er, at læberne ikke tidligere er behandlet med filler. Er man tidligere behandlet, og har man endnu filler i sine læber, skal man være opmærksom på, at man i samråd med sin behandler, afstemmer hvilke muligheder der er for resultatet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at opløse den eksisterende filler inden behandling med Russian Lips teknikken, for at opnå et optimalt resultat.

En behandling med filler i læberne behøver ikke at være forbundet med smerte. På Kosmetisk Hviidsminde smertedækker vi med såkaldt “tandlægebedøvelse” samt bedøvecreme forud for behandlingen. Tandlægebedøvelsen består af lokalbedøvelse som anlægges i fire små stik i mundhulens slimhinde og har en hurtig virkning.

En læbebehandling med Russian Lips teknikken giver ikke anledning til smerte end øvrige læbebehandlinger. Men det må forventes, at læberne, de efterfølgende dage vil fremstå hævede og ømme.

Koster denne behandling mere end en almindelige læbeforstørrende behandling?

Hvis du ønsker denne behandling, er det blot mængden af filler som er afgørende for prisen. Vi behandler typisk med 0,5-1ml filler. Prisen for denne teknik er ikke anderledes end øvrige teknikker anvendt til læbebehandlinger.

Hvor mange behandlinger kræves der?

Antallet af behandlinger afgøres af hvilket resultat, du ønsker at opnå, Som ved enhver læbebehandling, anbefales det at du gentager første behandling efter ca. 2 måneder med enten 0,5ml eller 1ml filler og den tredje behandling efter 3-5 måneder. Herefter kan du holde dine læber vedlige med en behandling hver 6.-9. måned.

Kort og godt: Hvad er Russian Lips Teknik?

Det er i sin enkelthed en teknik, altså måden hvorpå filleren injiceres. Der findes en håndfuld andre teknikker indenfor behandling af læber. Russian Lips Teknik må altså ikke misforstås som at være et bestemt “look”. Teknikken portrætteres bl.a. på sociale medier som at være en bestemt størrelse/type læber som ofte er meget store.

På billedet her til venstre er der anvendt Russian Lips Teknik i (på billedets) højre side til at rette kundens asymmetri. Dette er et godt eksempel på teknikkens alsidighed som behandlingsmetode. Her ses hvordan det “stræk”, som indledende blev beskrevet, ser ud.

Hvis du ønsker en behandling med filler, eller gerne vil høre mere, er du hjertelig velkommen til at booke en tid hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Sammen laver vi den rette plan for dig!

 

Læs mere om vores filler behandling

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...