Filler Århus

Aarhus | Kosmetisk Hviidsminde. Med 12 års erfaring og ekspertise i kosmetiske behandlinger tilbyder vi filler i Aarhus og gratis forundersøgelser. Med filler kan vi skabe naturlig volumen og smukke resultater.

Book tid onlineSe filler priser

Aarhus filler | Kosmetisk Hviidsminde

På Kosmetisk Hviidsiminde tilbyder vi bl.a. behandlinger med filler i Aarhus. Vi er lokaliseret i Risskov som har en køreafstand på 10 minutter fra Aarhus C og gratis parkering udenfor døren. Vi tilbyder gratis forundersøgelser til fillers og vores øvrige behandlinger.

 

Vi har 12 års erfaring i fillerbehandlinger

Vi har 12 års erfaring i kosmetiske behandlinger i Aarhus og har behandlet med filler siden vi åbnede i 2012. Klinikkens indehaver og overlæge, Dorte, er international træner i filler, botox og Radiesse® og afholder flere kurser årligt for andre kosmetiske læger og sygeplejersker i bla. fillers i Aarhus. 

 

Hvad er filler i Århus?

Filler er et volume- og fugtgivende komponent indeholdende hyeloronsyre, som allerede findes naturligt i vores hud. Hyaluronsyre er altså kroppens naturlige indlejrede fugt som gør hud og læber “plump” og fyldige. Med alderen taber huden og læberne bl.a. hyaluronsyre, hvorfor huden og læberne med tiden mister sin glød og fylde.

filler aarhus

Hvad bruges filler til?

Filler bruges til at få fylde tilbage i et ønsket område. Det kan derfor bruges alle steder i ansigtet, hvor huden har tabt sin fylde. Filler har generelt en opstrammende effekt, så ansigtet bliver løftet, rynkerne bliver mindsket og læberne får sin tidligere fylde. Man skal bruge produktet med stor respekt, fordi en kosmetisk behandling skal se naturlig ud og må ikke ændre dit udseende. Det ønskes at bevare et sundt og naturligt udseende. Vi tilbyder behandling med filler i Århus.

Eksempler på behandlinger er:

Læbe filler Århus

På Kosmetisk Hviidsminde i Århus er vi specialister i filler, herunder lipfiller. Vi har specialiseret os i filler i læberne, da det er en af de mest populære kosmetiske behandlinger i norden. Størstedelen af vores daglige behandlinger er netop denne behandling, derfor ønsker vi kun at tilbyde det absolut bedste. Dette vedrøre vores personales færdigheder og de produkter vi anvender. Vi udfører over 2000 læbebehandlinger årligt, så du møder et rutineret personale og er i trygge hænder.

filler århus
filler i kæbelinje

Filler i Århus til flere og flere mænd

De klassiske maskuline træk

Filler er meget andet end blot læbeforstørrelse, hvilket flere og flere mænd får øjnene op for. De typiske filler behandlinger mænd får er:

    • Filler under øjnene / tear trough for et mindske rander under øjnene og gøre ansigtet mere friskt.
    • Filler i kæben. Et klassisk maskulint træk er en markeret kæbe.
    • Filler i hagen. Ligesom kæben er en bred og market hage også et klassisk maskulint skønhedsideal som mange mænd ønsker.
    • Filler i bekymringslinjen
    • Filler i næsen / næsekorrektion med filler

Kort fortalt kan filler til mænd altså bruges til at forstærke mandens maskuline træk.

Ønsker du filler i Aarhus området?

Inden din første behandling skal du til en forundersøgelse ved en af vores kosmetiske sygeplejersker. Tidligt 48 timer efter denne samtale må du modtage din behandling.

Du skal være min. 18 år for at må få fillers.

Hvor længe holder filler?

Filler baseret på hyaluronsyre er en ikke-permanent filler og nedbrydes naturligt.

Holdbarheden varierer fra 6 måneder til 1½år – afhængig af, hvilket produkt vi vælger samt det behandlede område.

Eksempelvis holder en behandling med filler i Aarhus i næsen og i hagen betydeligt længere end den samme filler anvendt i læben. Dette skyldes at der er meget lidt bevægelse i næse og hage, hvorimod vi bruger læberne hele tiden når vi taler, spiser, kysser mv. Filler i læberne, som er en behandling mange får, holder ca. 6 måneder, men du kan opnå en øget holdbarhed ved at følge et forløb aftalt med din behandler.

Generelt vil holdbarheden efter den første behandling typisk være kortere end ved efterfølgende behandlinger. Derfor anbefaler vi, at man genbehandles inden for en kortere tidshorisont 1. gang. Din behandler vil inden behandlingen, vejlede dig i, hvornår vi anbefaler den næste behandling.

Det vil typisk kræve flere filler behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi helst ikke overfylder et område, men gerne langsomt opbygger området, for at opnå et smukt og naturligt resultat. Ofte vil behandlingen med fordel kunne kombineres med botox eller Radiesse®.

De skræddersyede behandlinger

På Kosmetisk Hviidsminde arbejder vi daglig med filler i Aarhus. Vi arbejder aldrig ud fra “one size fits all” princippet. Dette gør sig også gældende både for kvinder og mænd. Som beskrevet ovenfor findes der, indenfor den kosmetiske verden, nogle idealer i forhold til at fremhæve maskuline og feminine træk.  Vi er eksperter i at arbejde med de maskuline og feminine idealer på både kvinder og mænd.

Kosmetisk Hviidsminde er naturligvis godkendt ved SST