Full-face behandling

Se Helles full-face forløb med botox og filler. 

Book tid online
fullface botox og filler

Fullface behandling med filler og botox

Fullface behandling giver et foryngelse og løft af ansigtet. På denne side tager vi dig med på den rejse som vi, sammen med vores skønne vinder af vores “full-face konkurrence”, gennemgik tilbage i maj 2022 ifm. vores 10 års fødselsdag. Vi har sammen med hende, glædet os til at kunne vise og fortælle jer de overvejelser og ønsker, de lå bag lige præcis hendes forvandling.

Du kan booke din egen fullface behandling:

  • SMALL – 5ml 9800.-
  • MEDIUM – 10ml 18.000,-
  • LARGE – 15ml 27.500,-

Vores fullface vinder

Vinderen af vores full face behandling konkurrence skriver bl.a. således i sin ansøgning: “Jeg ansøger om denne konkurrence, da jeg har et ønske om at højne min livskvalitet og gennemgå en generel forskønnelse. Jeg lider meget af migræne, hovedpiner og har tidligt aldrene hud – alt sammen ting der mindsker min livskvalitet”.

Daglige spændingshovedpiner og migræne gennem en årrække har reduceret hendes livskvalitet og har en indvirkning på hele hendes selvbillede.

 

Udvælgelsesprocessen

Der var mange ansøgere til vores fullface konkurrence og der lå mange overvejelser i udvælgelsen af vores vinder. Valget faldt på vores ellers smukke og naturlige model på 44 år, idet klinikken vurderede, at vi hér kunne behandle ud fra et medicinsk perspektiv ifht. hendes migrænelidelse og ud fra et kosmetisk perspektiv, hvor det hovedsageligt handler om at løfte hendes tyngdepunkt, øge hudkvaliteten og arbejder med linjer i ansigtet. Migræne kan behandles og væsentligt reduceres med botoxbehandlinger.

Æstetisk vurdering af ansigtet før fullface behandling

Når vi som æstetiske behandlere gennemgår og vurderer vores kunder, gør vi det med afsæt i en teoretisk viden og arbejder ud fra linjer og idealer, som er tilpasset den enkelte, for at opnå en komplet fullface behandling.

På vores model ses, at kinderne synes indsunkne og huden begyndende “kreppet”.
På kæbelinjen ses en begyndende “hamsterpose” som følge af en løsere hud fra kinden. Ligeledes forekommer der vandrette linjer i panden.
Der ses hyperpigmentering i huden, som derudover synes lidt transperant og grå. Derudover har vævet, i særligt overlæben, naturligt mistet sin fylde som følge af alderen. Dermed mellemrummet imellem næse og overlæbe blevet længere. Dette er et klassisk og hyppigt alderstegn.
I den løsere hud kan der fremkomme såkaldte “rygerrynker”, også selvom man aldrig har røget. Derudover har vores model en vigende hage, som ses tydeligt i profil. Ansigtets ideelle linjer vil være med en lige linje i profil, ned fra kinden og til hage (Steiners linje). Denne lige linje opnås ikke med en vigende/tilbagetrukket hage.
filler århus

Aldringen sker ikke alene i huden

Men det er ikke alene i huden, at der sker en negativ forandring. Ændringer i ansigtets knogler, muskler og fedt er også en faktor som alderen har stor indvirkning på. I ansigtet har vi flere fedtpuder, f.eks. på kinderne, de bliver gradvist mindre og daler syd på. Vores knogler nedbrydes og genopbygges på 120 dage, og i takt med alderen bliver knoglestrukturen også mindre skarp og fyldig. Alt sammen er faktorer som er med til at give ansigtet fylde som vi kender den. Med tiden mister/mindskes struktur og fugt. Disse aldersforandringer forsøges korrigeret ved en fullface behandling 

fullface behandling

Ansigtets aldring

Ansigtets aldrig starter allerede når vi rammer slutningen af vores 20’ere, både pga. den daglige ekspornering af vind og vejr, forurening, livsstilsfaktorer, stress samt den naturlige aldringsproces.
Særligt huden i ansigtet vil søge mere syd på og blive løsere. Der vil vise sig begyndende linker og, f.eks. “hamsterposer”, vil opstå. Man vil opleve at kinder og tindinger synker ind og hudens kvalitet bliver tyndere. Huden mister simpelthen fylde og bliver mere slap. Dette sker da der dannes mindre kollagen, og der sker en reducering i hyaluronsyre og elastiske fibre.

Filler behandlinger

Botox behandlinger

Filler behandling

Filler i hagen

Der er lagt filler under hagemusklerne for at trække hagen frem i profil. Vi ønsker at der er en lige linje fra næsetippen og ned til hagen, som læberne ikke overskrider. Derfor er der lagt filler under hagemusklen.

Filler i kæbelinjen

For at strække huden og skabe en mere markant kæbelinje, er der lagt filler i bagerste del af kæbelinjen samt kæbevinklen. Udover at behandlingen skaber en mere defineret kæbelinje er behandlingen også medvirkende til at trække i huden hvormed kæben bliver mere jævn. Derudover er der lagt blød filler i den kreppede hud på kinderne.

Filler i tindingerne

Ser man Helles ansigt fra, har hun som tidligere nævnt begyndende hulninger i tindingerne, hvorfor der er kommet filler heri, helt op til brynet for at give fylde og løft. Helle har fra naturens side flotte kindben, men mangler lidt fylde under øjnene i det såkaldte tåretrug. Her er der også kommet lidt filler i, netop for at give mere fylde de steder hvor ansigtet har tabt sin fylde.

Filler under øjnene

Der er blevet lagt en smule filler i Helles tåretrug for at friske hendes midteransigt mere op og reducere linjen under øjene.

Læbefiller

Slutteligt har Helle fået lavet en læbebehandling, som både forfra samt i profil ændrer hele ansigtet markant. Helles overlæbe manglede fylde og forsvandt næsten når hun smilede. Derudover var mellemrummet fra næsen og ned til overlæben blevet længere med alderen, som også er et typisk alderstegn, når læben mister fylde. Det giver et mere anstrengt udseende når overlæben forsvinder. Hele ansigtet er blødt op ved at give mere fylde i læberne og igen forkorte mellemrummet imellem næse og mund.

skinceuticals før og efter
botox

Botox behandlinger

 

Kosmetisk botox: rynkebehandling

Som en del af Helles behandlinger har vi valgt at behandle hende med botox. Huden krølles lidt hver gang der sker en muskeltrækning, og med tiden sker der permanent skade og der vil ses stående linjer – særligt i panden og mellem brynene. Med botox afslappes musklen, og huden vil få ro til at regenerere sig selv igen. Ofte kan små linjer udviskes alene med en botox behandling. Er skaden større, og linjerne kraftigere, vil det kræve flere behandlinger. I enkelte tilfælde må der også behandles med lidt filler i linjerne. Uanset er det en behandling som skal holdes ved lige, og det er altid nemmere at forebygge end at behandle kraftige linjer. 

Helle er blevet behandlet med botox imellem brynene (bekymringsrynken), i panden og omkring øjnene – de såkaldte kragetæer. Helle havde allerede stående linjer i panden, men har fået et meget flot resultat efter én begandling. Den fulde effekt viser sig efter 10-14 dage, og udover at man ikke ville kunne rynke musklerne, og dermed huden, så har botox også en fantastisk effekt på huden, hvor man opnår en flot glød og mere spændstig hud.

 

Botox mod migræne

Foruden de kosmetiske indikationer har vi også valgt at behandle Helle med botox grundet hendes hyppige migræne. Botox har en super effekt på migræne og spændingshovedpine. Selvom Helle blot er behandlet med den kosmetiske dosis har botoxen haft en stor effekt på hendes migræne og virkelig hjulpet hende meget med denne problematik. 

Et mærkbart resultat

Alle disse justeringer giver sammenlagt en markant forskel til Helles ansigt, hvor hun ser mere frisk og oplagt ud – og allermest har genvundet lidt foryngelse og livskvalitet. Hun ligner fortsat sig selv, og for den almindelige tilskuer vil det være svært at udpege de enkelte behandlinger, udover at de sammenlagt gør en stor forskel for Helles ansigt.