FILLER I NÆSEN

filler i næsen

Filler i næsen: 

Jeg bliver som neurokirurgisk overlæge ofte spurgt, om jeg kan behandle en kundes næse med filler. Det kan jeg godt i mange tilfælde, men bestemt ikke i alle. Jeg har 11 års rutine i kosmetisk behandlinger med filler i næsen i Århus og Kolding. Jeg er uddannet europæisk træner og uddanner andre læger og kosmetiske sygeplejersker i behandlingen. Det er mig, der har uddannet vores rutinerede kosmetiske sygeplejersker i klinikken til sikkert at kunne udføre denne behandling. Vi udfører næsekorrektion med filler i Århus og i Kolding.

Filler i næsen er principielt en ret simpel behandling. Det ser virkelig let ud på videoer på instagram. Af denne grund  forsøger mange urutinerede behandlere sig med denne behandling. En behandling med filler i næsen kan dog være farlig og kræver stor rutine. Din behandler skal have kendskab til sikker teknik og viden om næsens anatomi. Desuden skal der altid være et akut beredskab, hvis noget går galt.

Filler i næsen er en specialistopgave

Grunden til, at filler i næsen er en specialist opgave, er bla. næsens blod forsyning. På siden af næsen løber ansigtets store blodkar. Sprøjter man filler ind i disse blodårer, opstår der en blodprop. Dette kan give skade i ansigtet, typisk på næsen, i panden og i værste fald blindhed i øjet. En specialist ved, hvordan man behandler for at undgå dette. Desuden vil en specialst straks genkende symptomerne og opløse filleren med det samme, hvis uheldet er ude. Næsefiller skal ikke være farligt, men det er det, i de forkerte hænder.

En anden problemstilling er, at der er meget ringe blodforsyning til næsetippen. En blodprop her, kan give uoprettelig sår skade på næsen, hvis man ikke reagerer korrekt og hurtigt.

filler i næsen

Din sikkerhed – Inden du får filler i næsen i Århus og Kolding

Der er en række ting, du selv kan gøre, så du kan føle dig i sikre hænder, når du får filler i næsen. Først herefter kan du nyde et smukt og ret holdbart resultat:

  1. Forundersøgelse min 2 dage før behandlingen, hvor behandleren skal vurdere om, du er kandidat til filler i næsen
  2. Aftal med behandleren, hvilket produkt de vil anvende. Det skal være en fast filler for lang holdbarhed
  3. Hvor mange behandlinger med næsefiller har behandleren udført før dig? Se gerne billeder af resultatet
  4. Adspørg om din behandler har et akut beredskab bl.a. med hyalase (middel til at opløse filler) til rådighed i klinikken, hvis uheldet er ude.
  5. Er du tidligere opereret i næsen, er du generelt ikke kandidat til en næsekorrektion med filler. Operationen og efterfølgende arvæv øger risikoen væsentlig for komplikationer. Bliver du tilbudt filler trods tidligere kirurgi, skal du:
    1. Få en second opinion et andet sted
    2. Eller behandleren skal være speciallæge i kirurgi i ansigtet.

Vi arbejder på din sikkerhed

Som neurokirurgisk overlæge på Kosmetisk Hviidsminde vil jeg gerne sikre at flere og flere kunder får et godt resultat efter en næsekorrektion med filler. Du har krav på at føle dig i sikre hænder.
For at sikre at næse behandlingen med filler i Danmark opfylder alle de sikkerhedskrav der findes, tilbyder vi, på Kosmetisk Hviidsminde, et masterkursus for kosmetiske sygeplejersker og læger.

Filler i næsen hos Kosmetisk Hviidsminde

Mange opnår et smukt resultat med en næsekorrektion med filler helt uden et kirurgisk indgreb på næsen. Holdbarheden afhænger af, at behandlingen er udført med det korrekte produkt f.eks. Belotero Intens og lign. faste fillertyper. Næste beh. må forventes efter 3-6 måneder. Derefter ca. hver 1½-2 år.

Så mit svar er ofte ja til at behandle med filler i næsen. I de rigtige hænder kan du opnå et smukt resultat. Du kan se resultatet straks efter behandlingen. Er der behov for en større korrektion, kan det kræve flere behandlinger typisk med 3-4 måneder imellem.  Er du tidligere opereret i næsen, vil det altid kræve flere behandlinger, da man skal behandle med forsigtig. Selve behandlingen er stort set smertefri og med minimal hævelse. Vil du vide mere om næsekorrektion med filler hos Kosmetisk Hviidsminde er du velkommen til at kontakte os eller booke en tid til en forundersøgelse/behandling.

NB! Vi anvender naturligvis ikke Radiesse til næsebehandling, dette er kontraindiceret og en ikke godkendt behandling.

Læs mere på: Filler behandling.

Du kan se mange flere før/efter billeder på vores Instagram.

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...