Maskulin full-face behandling

Læs om Caspers forløb med en full-face behandling med filler

Book tid online
mandling fullface makeover

Mandling full-face behandling med filler og botox

Vores mandlige fullface model er udvalgt blandt frivillige mandlige ansøgere. Vores model er udvalgt med henblik på at udføre et kosmetisk arbejde mod at fremhæve maskuline træk. I den kosmetiske verden arbejder vi med de teoretiske begreber “ideelle maskuline træk” og “ideelle feminine træk”. Når man ønsker at fremhæve feminine træk bestræber man sig mod at det bredeste punkt i ansigtet et omkring kindbene, og man søger at få hagen lille og kæbepartiet smalt. 

 

Ideelle maskuline træk

Når man omvendt gerne vil arbejde med at fremhæve maskuline træk, vil man gerne at kæbepartiet er det bredeste punkt. Ligeledes er en bred, firkantet hage (også med hagekløft) også idealet for de maskuline kosmetiske principper. 

Med vores mandlige fullface makeover har vi arbejdet ud fra denne teori og ønsket at skabe mere attraktive og harmoniske maskuline træk. 

 

Æstetisk vurdering af ansigtet

Vores model, Casper, er en ung mand på 24 år. Han har grundet hans unge alder ikke mange alderstegn endnu, men der ses alligevel allerede skader på huden. Dog er kosmetiske behandlinger ikke kun aldersbetinget – mange kommer også for at opnå mere harmoniske ansigtstræk. Det er præcis teorien bag de meget forskellige ansigtstræk imellem køn (og feminin vs. maskulin), der gør at man bør opsøge en klinik med denne erfaring. 

Hele underansigtet på vores model står svagt og tilbagetrukket grundet den manglende fylde ud fra ansigtet. Derfor ses midteransigtet som mest dominerende, med de bredeste punkter. Vi ønsker med vores behandling både at skabe mere harmoni og fremhæve et maskulint, attraktivt kæbeparti. Ved at tyngden flyttes til underansigtet, ændres hele ansigtet tydeligt!

filler i hagen
fullface makeover mand

Gennemgang af behandlingen

De fleste af vores behandlinger bør ses som et forløb, hvor man typisk arbejder på et område over flere gange. Dette for at vævet i huden ikke overfyldes. På den måde opnår man både et pænere og længerevarende resultat. Med afsæt i den behandling vi har lavet på vores model, vil vi samtidig også vise hvor stor en forandring man kan udrette når man arbejder på hele ansigtet og benytter den rette mængde. I dette tilfælde er der benyttet en større mængde filler over flere gange.

Kæber

De ideelle maskuline træk er store, markerede, kraftige kæber. Netop her står vores model svagt, og dette har været et stort fokus for os at arbejde på. Vi har både arbejdet med fylden og formen af hele kæben. Vi har lagt en fast filler ind mod knoglen langs hele kæbelinjen. Derudover har vi gjort den bagerste del af kæben skarpere ved at lægge strøg af filler i huden. Dette har alt sammen gjort en stor forskel for hele vores models ansigt og fremtræden.

Hage

Hagen gør utrolig meget for hele ansigtet, særligt når man ser ansigtet i profil. Ofte kommer kunder ind til vores klinik med et stort fokus på deres næse – de synes at næsen er for stor. I mange af disse tilfælde er hagen vigende (trukket tilbage), og derfor synes næsen endnu større. Her kan en korrektion af hagen i mange tilfælde afhjælpe utilfredsheden omkring næsen.

Vores model har en meget vigende hage. Ved mænd må hagen gerne være stor og firkantet (hvor skæg f.eks. også optisk får hagen til at syne større/mere maskulin). Dette giver tyngde til underansigtet, som man ved det maskuline ideal bestræber sig efter. På vores model er det bredeste punkt hans kindben/midtansigt og et svagt underansigt. Vi har derfor korrigeret hagen, ved at placere en fast filler helt ind mod knoglen og har på den måde formet og “flyttet” hagepartiet.

Næse

Casper har en næse med en fin størrelse, dog tipper den nedad og synes derfor rund, som ikke bidrager til de bredere og skarpere linjer vi har arbejdet med på kæben og hagen. Derfor har vi også korrigeret næsen med filler. Her har vi stabiliseret næsen med filler i septum og derved fået løftet tippen. Prikken over i’et til hans full-face behandling.

Filler behandlinger

Botox behandlinger