Hvad er en SkinBooster?

Behandlingen er med en tynd filler type som består af hyaluronsyre og vand, som allerede findes i vores krop. Hyaluronsyren er et naturligt komponent som findes naturligt i vores underhud og dette tabes med alderen. Udover hyaluronsyre og vand består en SkinBooster af glycerol.

Glycerol er en “fugtmagnet” som binder fugten i huden og hjælper huden med at opretholde en sund fugtbalance og øge hudens smidighed. Derfor er den et perfekt match med hyaluronsyre.

Ved at tilføje den tabte hyaluronsyre med en SkinBooster vil du tilføje, ikke blot mere, fylde men også mere fugt i huden.

Vi udfører behandlinger med SkinBooster i Aarhus og anvender produktet “Revive” af mærket Belotero®.

 

Hvad bruges en Skinbooster behandling til?

I takt med at vi bliver ældre taber huden hyaluronsyre, hvorfor huden med alderen mister sin glød og fylde. En behandling med Belotero® Revive bruges til at tilføre dybdegënde fugt til huden.

filler i kæben

Giver huden fugt og smuk glød

En SkinBooster giver huden fylde og et fugt boost, som giver den smukkeste glød. Behandlingen er ideel til sommer hvor man ønsker ekstra lækker hud og low.

Behandlingen virker udglattende på hudens tekstur, og giver et sundt og friskt udseende. Dette betyder øjeblikkeligt farvel til grå og livløs hud.

Disse områder kan behandles:

    • Ansigt
    • Hals
    • Decolté
    • Hænder

Det er særligt populært at få behandlingen i området imellem næsen og overlæben samt omkring munden. Dette vil forfine din hud, så porer mindskes og det vil reducere dine alderstegn.

 

Hvem har gavn af en Skinbooster behandling?

En SkinBooster behandling kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter.

Den modne kvinde/mand kan sagtens benytte sig af en SkinBooster, hvis de ønsker et fugt-boost og, på sin vis, anser behandlingen som hudpleje. Ønsker man et betydeligt løft af huden bør man anvende Radiesse®. Man kan dog godt kombinere de to.

Få en smuk glød i huden med SkinBooster

Skinbooster behandling kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter. Skinboosteren er ideel til den som ønsker en smuk glød i huden, en naturlig og sund udstråling. Den plumper huden, gør hudens overflade finere og øger hudens hyaluronsyre niveau. Den modne kvinde/mand kan sagtens benytte sig af en behandling, hvis de ønsker et fugt-boost og, på sin vis, anser en behandling som hudpleje. Ønsker man et betydeligt løft af huden bør man anvende Radiesse®. Man kan dog godt kombinere de to.

Hvor længe holder det?

Filler baseret på hyaluronsyre (HA filler) er en ikke-permanent filler der nedbrydes naturligt i løbet af 9 måneder.

Belotero® Revive giver derfor markedets bedste holdbarhed og du vil opleve en markant forandring af din Skinbooster før og efter.

For et super effektivt resultat anbefaler vi et opstartsforløb med 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Der er ikke et bestemt tidspunkt på året at behandlingen bør udføres. Om sommeren vil din hud stråle ekstra meget. Behandlingen kan, foruden ansigtet, udføres på hals, decolté og hænder. Om sommeren vælger mange at få behandlet decoltéen, da dette område er mere blottet på den tid af året. Derfor ønsker man en super flot hud i dey område. Om vinteren bliver huden mere grå og mat og vi mister fugt og glød. Her er behandlingen også ideel for at passe på huden i den kolde tid.

Efter det anbefalede behandlingsforløb har din behandling en holdbarhed på 9 måneder.

filler i kæben

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler