Botox Vejle

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med botox nær Vejle.
Vores nærmeste klinik er beliggende i Kolding. Vi glæder os til at se dig!

Dysport®Book tid online

Botox behandling nær Vejle

Er du på udkig efter det rette sted at få din botoxbehandling nær Vejle? Så er du landet det rette sted. Vi tilbyder kvalitetsbehandlinger med botox, vi har 11 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har din tilfredshed som 1. prioritet. Vi er beliggende i Kolding tæt på motorvejen, så du undgår at skulle igennem hele byen for at komme ud til os. Vi har egen stor parkeringsplads.

Vi har et kompetent og erferent behandlerteam, som er dedikerede til give den bedste service og de mest tilfredsstillende resultater. Vi tager altid højde for individuelle behov og ønsker.

Vi anvender de bedste teknikker og sikrer, at vores behandlinger er sikre og effektive. Vi er uddannede i at vide alt om ansigtets anatomi, hvorved vi kan skræddersy behandlingen til netop dine behov.

Udover botox-behandlinger tilbyder vi også en bred vifte af andre ikke-kirurgiske procedurer, der kan forbedre dit udseende og øge din selvtillid. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå et friskt og naturligt look, der passer til netop dig.

botox bekymringsrynke

Hvad bruges botox til?

Botox bruges, indenfor den kosmetiske verden, til mindske mimiske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær.

Ligeledes kan botox det bruges til at mindske størrelsen på en muskel. Eksempelvis hvis man har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt.

Gratis forundersøgelse til botox

Kontakt vores klinik nær Vejle i dag for at bestille en konsultation og få mere information om vores botox-behandlinger. Vores venlige og professionelle personale står klar til at besvare alle dine spørgsmål og guide dig gennem hele processen. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå det resultat, du ønsker dig!

Vigtigt at vide inden din botoxbehandling

 

  • Du skal være min. 18 år
  • Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk ledelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende
  • Botox virker kun i den muskel der behandles
  • Botox har en virketid på 14 dage – dvs. du har dit endelige resultat når der er gået 14 dage efter din behandling
  • Botox er ikke permanent, vi anbefaler derfor at gentage behandlingen hver 3. måned medmindre andet er aftalt med din behandler
  • Botox holder i 3 måneder – få kan opleve en længere varighed
  • Du må ikke dyrke motion eller anden hård aktivitet efter din behandling – vent til dagen efter

Er botox farligt?

Den koncentration af botox der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lav, faktisk langt under den dosis der anvendes til medicinske botoxbehandlinger. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste. Der er dog enkelte personer, hvor man ikke bør behandle. For at sikre korrekt behandling, skal du have en godkendelse af vores overlæge. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne lægelige vurdering er ekstra vigtig.

Hvilke bivirkninger er der ved botox?

Den bivirkning man ser mest ved botox er “jokerbryn” der let kan korrigeres ved en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox har først opnået den fulde effekt efter 2 uger, hvorfor man ikke bør lave en touch-up før de to uger er gået, ellers risikerer man at overbehandle området og eksempelvis få tunge øjenbryn istedet. En touch-up bør ikke foretages senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risiker man, at touch-uppen holder længere tid end den primære behandling og derved give en ikke ønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

Derudover kan man risikere at få et tung pande, tunge bryn, et skævt smil alt afhængigt af hvor der behandles. Dette forsøger man naturligvis at undgå, men i det tilfælde at det skulle ske, er det helt ufarligt og forsvinder igen. 

botox

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox