Behandling af bekymringsrynke med botox

I takt med alderen oplever flere af os at den berømte “bekymringsrynke” opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med botox.

Hvordan opstår bekymringsrynken?

11-talsrynken imellem brynene (bekymringsrynken) kommer på samme måde som alle andre mimiske rynker. Det sker ved gentagende bevægelse og sammentrækninger af musklerne. F.eks. når man misser for solen, udtrykker en følelse (f.eks. bekymring deraf navnet) eller er dybt koncentreret.

Når denne bevæglese/sammentrækning sker gentagende over flere år dannes de stadionære linjer/rynker som man kan se selvom man slapper af.

Fremkomsten af rynken imellem brynene, og andre rynker, kan også skyldes at man er genetisk eksporneret for rynker og tidlige alderstegn og/eller megen solekspornering.

bekymringsrynke

Er bekymringsrynken en del af den naturlige aldringsproces?

Som bekendt er rynker en helt naturlig del af vores aldringsproces, men det er mimiske rynker ikke altid. Som beskrevet ovenfor, så opstår disse ved gentagende bevægelse af musklerne. Derfor kan nogle linjer og rynker opstå uønsket og før end vi forventer dem. Dette gør sig i høj grad gældende for bekymringsrynken. 

Fjern bekymringsrynken med botox

Ved at bruge botox i glabella (som området imellem brynene hedder) mindsker/fjerner man nemt og effektivt bekymringsrynken.

Når man behandler med botox i glabella får man mimikken, der laver rynkerne, til at stå stille. Derved kan man fjerne rynkerne og udglatte huden. Det giver et friskere og gladere udseende. Behandlingen er både populær blandt både kvinder og mænd.

Hvornår har botox effekt?

Efter du har fået botox ser du ikke resultatet med det samme. Botox vil begynde at virke lige så stille efter 7 dage, og først efter 14 dage har du resultatet.

Har du fået opbygget en dyb og stærk bekymringsmuskel må du ikke forvente at linjerne udbederes allerede ved første behandling. Det kan for nogle være en proces, hvor det ønskede resultat først viser sig efter nogle behandlinger. Men for langt de fleste har de det resultat de ønsker efter blot den første behandling. 

botox bekymringsrynke

Den bedste behandling med botox imellem brynene

På Kosmetisk Hviidsminde synes vi at den bedste behandling af bekymringsrynken, til en kvinde, er med et lille brynløft. Det skaber et smukkere og mere harmonisk resultat. Derfor får man altid et lille brynløft med i sin behandling. Det er inkluderet i prisen. 

En positiv bivirkning

En positiv bivirkning som mange oplever efter botox i bekymringsrynken er, at de får mindre hovedpine og føler sig mindre trætte. Dette er en god side gevindst som løfter humøret og livskvaliteten. Faktisk bruger man også botox i medicinske doser til at behandle spændingshovedpine og migræne

Hvad koster botox i bekymringsrynken?

Priserne for botoxbehandling kan varierer fra sted til sted, men de bedste klinikker i landet har overvejende ens botoxpriser.

Hvor længe holder botox i bekymringsrynken?

Botox virker i ca. 3 måneder. Herefter anbefaler vi at du gentager din behandling. Nogle vil opleve allerede efter 3 behandlinger med 3 måneders mellemrum, at de kan trække tiden imellem behandlingerne op til 6 måneder. Det skyldes at man har (med de 3 måneders mellemrum) har holdt musklen svag og dermed hindret styrken til at skabe rynkerne igen.

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...