HVAD ER MICROBOTOX / BABY-BOTOX?

Hvad er microbotox / baby-botox? – eller microtox, som det også kaldes.

Microbotox er en trend som ses mere og mere. Både i Danmark og globalt i den kosmetiske verden. Vi vil i dette indlæg fortælle hvad microbotox er, og hvad forskellen på microbotox og almindelige botox behandlinger er. God læselyst!

microbotox

Hvad er microbotox?

Microbotox er en teknik, hvor der sprøjtes fortyndet botox i rummet imellem huden og musklen. Ved den almindelige botox behandling er injektionen i selve musklen. Formålet med at behandle imellem hud og muskel er at nedsætte bl.a. talg- og svedkirtlernes aktivitet for at forbedre hudens kvalitet. Herved mindskes porerne og aktiviteten i de yderste muskelstrøg. Ved at mindske aktiviteten, nedtones dét som laver synlige rynker i huden.

Med microbotox / baby-botox forsøger man at bevare bevægelsen i muskulerne. Dvs. ved behandling i panden, kan man fortsat løfte brynene, men huden rynker en del mindre ved bevægelsen. Ligeledes er hudens overflade glattere og mindre porefyldt.

Hvor kan man behandle med baby-botox / microbotox?

Microbotox / baby-botox kan bruges som en del af en alm. botox behandling for at undgå de klasske “botox rynker” lige over brynene. Vi bruger denne kombination som standard på klinikken, når vi laver alm. botox i panden. Dvs. at vi lægger botox i musklerne og microbotox over brynene. Dette giver det smukkeste resultat.

Man kan også vælge kun at blive behandlet med microbotox, for at opnå et så naturligt udseende som muligt. Herved bevarer man stort set normal bevægelse i panden, men får rynkerne mindsket. Microbotox har dog mindre effekt på bekymringsrynken da musklen er dyb. Man bør derfor overveje alm. botox i det område.

 

Microbotox kan også bruges i områder med tydelige porer. Typisk på næsen, kinder og omkring munden, for at bedre hudens struktur.

Hvem bør vælge microbotox?

  • Den helt unge botox kunde, som endnu ikke har dybe rynker, men som ønsker at forebygge disse. En god kandidat er også den yngre kunde som ikke ønsker et “botox look”. Ved microtox er der fortsat bevægelse, som denne kunde ønsker at beholde.
  • Den ældre kunde der har fået en ujævn hud med porer, som ønsker en glattere hudoverflade. Hos denne kunde, vil der være en rynkereduktion, men ofte vil rynkerne ikke kunne fjernes helt. Det skyldes at rynkerne, typisk, allerede er blevet dybe. Det vil kræve en alm. botox behandling hvis man ønsker rynkerne markant mindsket.

Hvor længe holder det?

Holdbarheden af microtox / baby-botox er desværre kortere end alm. botox da koncentrationen er lavere. Du skal forvente en holdbarhed på ca. 2 måneder. Dog vil man efter flere behandlinger øge holdbarheden op til 3-4 måneder.

Risici ved microtox

Der er ganske få risici forbundet med botox og er en af de mest sikre kosmetiske behandlinger. Der kan opstå mindre bivirkninger som forbigående hovedpine og hævelse. 

Øvrige indlæg

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

I takt med alderen oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...

Hvad er forskellen på filler og botox?

Hvad er forskellen på filler og botox?

Forskellen på filler og botox. - Vi møder tit spørgsmålet "hvad er forskellen på filler og botox" og "hvad skal jeg have - filler eller botox?". Vi vil derfor, i dette indlæg, belyse forskellen på filler og...

Tandkødssmil / Gummysmile

Tandkødssmil / Gummysmile

Som Viktor Borge sagde, er smilet den korteste vej imellem mennesker - men desværre kan smilet og grinet for nogle være som helst undgås. Det kan være noget som man begrænses af i visse situationer, som...