Botox Odense

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi botox behandlinger nær Odense. Vi er beliggende i Kolding tæt på motorvejen. Vi glæder os til at se dig.

Book din tidDysport®

Botox Odense | Hvilke botoxbehandlinger tilbyder vi?

På vores kosmetiske klinik i Kolding tilbyder vi botoxbehandlinger i følgende områder:

 • Rynkebehandling med botox i panden
 • Rynkebehandling med botox ved kragetæerne
 • Botoxbehandling i bekymringsrynken (glabella)
 • Lille brynløft med botox
 • Stort brynløft med botox
 • Optramning af kæbe (neferttiti)
 • V-shape / mindske kæbemusklerne med botox (masseter)
 • Botox mod skæren tænder (masseter)
 • Medicinsk botox mod sved
 • Medicinsk botox mod hovedpine/migræne/spændingshovedpine
 • Lip flip med botox
 • Nedadvendte mundvige (dao)
 • Behandling af tandkødssmil
  botox bekymringsrynke

  Før din botoxbehandling

  Inden din første botox behandling, skal der afvikles den lovpligtige forundersøgelse. Ved denne laver vi en personlig plan for dig, afstemmer forventninger og budget. Efter denne skal der minimum gå 48 timer (patientens betænkningstid) før vi kan behandle dig første gang. Denne behøves kun én gang.

  Hvad er botox Odense?

  Botox er en forkortelse for “boutulimuntoksin”, der er et neurotoksin. Det bruges til forskellige behandlingsformer, både kosmetisk og medicinsk. Botox virker ved at blokere signalet fra muskel til hjerne, hvorfor der opstår en midlertidig muskelafslapning.

  Medicinsk behandling med botox Odense

  Vores overlæge er speciallæge i neurokirurgi, og vi må derfor behandle med medicinsk botox. Bl.a. for overdrevet sved i armhule og sved på hænder, skæren tænder, hovedpine og migræne. Har man en lammelse i ansigtet vil man ofte have et skævt smil. Vi bruger sjældent botox i læber men ofte omkring læberne, for at mindske skæve smil. Vi behandler med medicinsk botox i Kolding.

  Hvad bruges botox til?

  Botox bruges typisk til at mindske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Den klassiske/typiske behandling behandling af rynker i, og omkring panden.

  Ligeledes kan det bruges til at mindske musklens størrelse. Dette kan være et ønske, hvis man eksempelvis har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt. Det kan også bruges, hvis hagen er stor og den ønskes reduceret i størrelse.

   

  Vigtigt at vide om botoxbehandling

  • Botox virker kun i den/de muskler produktet er injuceret – det kan ikke påvirke andre muskelgrupper
  • Botox er ikke permanent
  • Personer under 18 år må ikke modtage botoxbehandlinger på private klinikker
  • Du bør ikke træne/dyrke anden hård fysisk aktivitet efter behandlingen – træning kan genoptages dagen efter
  • Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk ledelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende.

  Hvor længe holder behandlingen?

  Efter en indsprøjtning kan du ikke se effekten med det samme. Effekten begynder ofte først langsomt efter et par dage og får først sin fulde virkning efter ca. 14 dage. Hvis du er ny kunde i botox i Kolding, bliver du tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at din botox er perfekt. Er der behov for en touch-up er dette gratis og rettelsen vil blive tilføjet i din journal, så vi ved det til din næste gang.

  Herefter har behandlingen en holdbarhed på ca. 3 måneder første gang.

  Er du glad for resultatet og ønsker du at fortsætte, anbefaler vi, at du får din 2. behandling 3 måneder efter din første.. På dette tidspunkt, er der fortsat lidt effekt af din 1. behandling. Vi vil dermed svække en svækket muskel mere og dermed opnå længere holdbarhed af dine behandling.

  Efter 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

   

  Er botox farligt?

  Den koncentration der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lav, faktisk langt under den dosis der anvendes til medicinsk behandling. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste. Der er dog enkelte personer, hvor man ikke bør behandle. For at sikre korrekt behandling, skal du have en konsultation hos vores hjerne kirurgiske overlæge, inden du kan blive behandlet med medicinsk botox. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne lægelige vurdering er ekstra vigtig.

  Botox er ufarligt for næsten alle.

   

  Hvilke bivirkninger er der ved botox?

  Den bivirkning man ser mest ved botox er “jokerbryn” der let kan korrigeres ved en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox i Kolding har først opnået den fulde effekt efter 2 uger, hvorfor man ikke bør lave en touch-up før de to uger er gået, ellers risikerer man at overbehandle området og eksempelvis få tunge øjenbryn. En touch-up bør ikke foretages senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risiker man, at touch-uppen holder længere tid end den primære behandling og derved give en ikke ønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

  Ca. 5 % oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen.

  Derudover tilbyder vi andre behandlinger

  Migrænebehandling med botox

  Svedbehandling med Botox