Hvad er forskellen på filler og botox?

Forskellen på filler og botox.

– Vi møder tit spørgsmålet “hvad er forskellen på filler og botox” og “hvad skal jeg have – filler eller botox?”. Vi vil derfor belyse forskellen på filler og botox.

Tidens tegn og naturlige resultater

Det er et faktum at huden, i takt med alderen, mister sin spændstighed og fylde. Årsagen skyldes flere ting. Ansigtet forandrer sig nemlig ganske langsomt hele livet. Ungdommens fyldige æblekinder, høje kindben og skarpe kæbelinje mister sin fylde jo ældre vi bliver. Hudens kollagen mindskes, smidigheden og hudens volume aftager. Det giver en løsere hud hvor rynker, fuger, og tabt volume bliver mere fremtræden. Det kan f.eks. vise sig i form af rander under øjnene, nedadvendte mundvige eller permanente rynker. Fælles er; vi ønsker alle at fremstå som den bedste udgave af os selv. De kosmetiske behandlinger der bliver lavet i dag, skal være med henblik på at skabe smukke naturlige resultater. Målet er udelukkende at bringe de bedste og stærkeste træk i vores ansigt frem.

Hvad er forskellen på filler og botox – kort fortalt

Forskellen på filler og botox er markant, da de arbejder på hver sin måde og med hver sit mål for øje. Faktisk kan de ikke ikke sammenlignes. Botox bruges til at få musklerne, der skaber mimiske linjer, til at slappe af. De mimiske rynker kan med tiden sætte sig som blivende rynker i huden. Derfor vælger mange at få botox. Filler bruges til at give fylde og konturere.

Vi er specialister i filler og botox

Hos Kosmetisk Hviidsminde har vi specialiseret os i filler-, botox- og Radiesse® behandlinger, og ser stor værdi i produkternes kraft både hver især, men i særdeleshed hvad de sammen kan skabe af resultater. Dette indlæg handler kun om filler og botox, men du kan læse mere om vores fantastiske Radiesse® behandlinger her.

Filler eller botox?

Som sagt kan begge produkter skabe fantastiske resultater i kombination med hinanden. Derfor handler det ikke altid om, om det skal være filler eller botox, men nærmere om hvad du ønsker dig og hvad vi, ud fra en faglig vurdering, kan tilbyde dig.

forskellen på filler og botox

Hvad er filler?

Som før beskrevet i forskellen på filler og botox, bruges filler til at give fylde på et givent sted.

Filler er et produkt som består af 98% vand og 2% hyaluronsure. Hyaluronsyre er et naturligt fugt- og volumegivende komponent i kroppen. Det tiltrækker væske og løfter og fylder vævet ud i det område man behandler med filler. Filler bruges altså til de behandlinger hvor målet er at løfte, fylde ud eller forstørre og genskabe. Eksempler på behandlinger kan være læbeforstørrelse, markering af kæbelinje, næsekorrektion, genoprettelse af generel tab af fylde i ansigtet eller behandling af vigende hage. Se eksempel på en af vores behandlinger.

Hos Kosmetisk Hviidsminde bruger vi de bedste fillers på markedet, som er de reneste og mest veldokumenterede og velrenomerede fillerprodukter. Vi bruger fillers med en ekstra krydslinkende proces, der giver bedre balance mellem de elementer i et fillerprodukt, som øger fillerens integration i huden. Dette giver de bedste resultater.

Hvad er botox?

Botox, som er den kendte betegnelse, er et lægemoddel bestående af toksinet Botulinum toxin type A, som i kosmetisk regi bruges til at afslappe de muskler som ved gentagende mimik skaber blivende rynker i huden. Botox bruges i nøjagtigt modererede doser i musklen som får den til at slappe af. Når musklen afslappes får den ro til at reparere sig selv. Dette gør huden glat og jævn igen. Botox virker i 3-4 måneder. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder dine behandlinger, så musklerne ikke når at træne sig op til fuld styrke igen. Vedligeholder du dine botoxbehandlinger vil du opleve, at du kan strække tiden mellem dine behandlinger længere og længere. Forskellen på filler og botox, er altså at botox ikke giver fylde, men får musklerne til at slappe af. Se en botox behandling her.

Nogle rynker giver dig karakter- andre rynker tynger ansigtet og giver et træt udtryk

Som nævnt i vores blog “Rynkebehandling” giver nogle rynker ansigtet karakter og repræsenterer den du er. Disse rynker vil man ofte bevare, så dit ansigt bevarer sin karakter og naturlige skønhed. Mange rynker vil dog med tiden give ansigtet et tungt og træt udseende. De rynker man behandler er typisk “bekymringsrynker”, panderynker og rynkerne omkring øjnene, også kaldet “kragetæer”.
På vores hjemmeside og sociale medier, kan du med fordel se resultater af behandlinger med både botox og filler.

Ønsker du en vurdering af vores kosmetiske behandlere?

Ønsker du at vide mere om vores behandlinger, eller hvad der er den rette behandling for lige netop dig – måske filler eller botox – er du velkommen til at booke en tid til en gratis forundersøgelse eller ringe til os på 31310470.

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...