Hvad er forskellen på filler og botox?

Forskellen på filler og botox.

– Vi møder tit spørgsmålet “hvad er forskellen på filler og botox” og “hvad skal jeg have – filler eller botox?”. Vi vil derfor, i dette indlæg, belyse forskellen på filler og botox.

Tidens tegn og naturlige resultater

Det er et faktum at huden, i takt med alderen, mister sin spændstighed og fylde. Årsagen skyldes flere ting. Ansigtet forandrer sig nemlig ganske langsomt hele livet. Ungdommens fyldige æblekinder, høje kindben og skarpe kæbelinje mister sin fylde jo ældre vi bliver. Hudens kollagen mindskes, smidigheden og hudens volume aftager. Det giver en løsere hud hvor rynker, fuger, og tabt volume bliver mere fremtræden. Det kan f.eks. vise sig i form af rander under øjnene, nedadvendte mundvige eller permanente rynker. Fælles er; vi ønsker alle at fremstå som den bedste udgave af os selv. De kosmetiske behandlinger der bliver lavet i dag, skal være med henblik på at skabe smukke naturlige resultater. Målet er udelukkende at bringe de bedste og stærkeste træk i vores ansigt frem.

Hvad er forskellen på filler og botox – kort fortalt

Forskellen på filler og botox er markant, da de arbejder på hver sin måde og med hver sit mål for øje. Faktisk kan de ikke ikke sammenlignes. Botox bruges til at få musklerne, der skaber mimiske linjer, til at slappe af. De mimiske rynker kan med tiden sætte sig som blivende rynker i huden. Derfor vælger mange at få botox. Filler bruges til at give fylde og konturere.

Vi er specialister i filler og botox

Hos Kosmetisk Hviidsminde har vi specialiseret os i filler-, botox- og Radiesse® behandlinger, og ser stor værdi i produkternes kraft både hver især, men i særdeleshed hvad de sammen kan skabe af resultater. Dette indlæg handler kun om filler og botox, men du kan læse mere om vores fantastiske Radiesse® behandlinger her.

Filler eller botox?

Som sagt kan begge produkter skabe fantastiske resultater i kombination med hinanden. Derfor handler det ikke altid om, om det skal være filler eller botox, men nærmere om hvad du ønsker dig og hvad vi, ud fra en faglig vurdering, kan tilbyde dig.

forskellen på filler og botox

Hvad er filler?

Som før beskrevet i forskellen på filler og botox, bruges filler til at give fylde på et givent sted.

Filler er et produkt som består af 98% vand og 2% hyaluronsure. Hyaluronsyre er et naturligt fugt- og volumegivende komponent i kroppen. Det tiltrækker væske og løfter og fylder vævet ud i det område man behandler med filler. Filler bruges altså til de behandlinger hvor målet er at løfte, fylde ud eller forstørre og genskabe. Eksempler på behandlinger kan være læbeforstørrelse, markering af kæbelinje, næsekorrektion, genoprettelse af generel tab af fylde i ansigtet eller behandling af vigende hage. Se eksempel på en af vores behandlinger.

Hos Kosmetisk Hviidsminde bruger vi fillers af mærket Belotero®, som er et af markedets reneste og mest veldokumenterede og velrenomerede fillerprodukter. Modsat andre fillers på markedet, har Belotero en ekstra krydslinkende proces, der giver bedre balance mellem de elementer i et fillerprodukt, som øger fillerens integration i huden. Dette giver de bedste resultater.

Hvad er botox?

Botox, som er den kendte betegnelse, er et lægemoddel bestående af toksinet Botulinum toxin type A, som i kosmetisk regi bruges til at afslappe de muskler som ved gentagende mimik skaber blivende rynker i huden. Botox bruges i nøjagtigt modererede doser i musklen som får den til at slappe af. Når musklen afslappes får den ro til at reparere sig selv. Dette gør huden glat og jævn igen. Botox virker i 3-4 måneder. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder dine behandlinger, så musklerne ikke når at træne sig op til fuld styrke igen. Vedligeholder du dine botoxbehandlinger vil du opleve, at du kan strække tiden mellem dine behandlinger længere og længere. Forskellen på filler og botox, er altså at botox ikke giver fylde, men får musklerne til at slappe af. Se en botox behandling her.

Nogle rynker giver dig karakter- andre rynker tynger ansigtet og giver et træt udtryk

Som nævnt i vores blog “Rynkebehandling” giver nogle rynker ansigtet karakter og repræsenterer den du er. Disse rynker vil man ofte bevare, så dit ansigt bevarer sin karakter og naturlige skønhed. Mange rynker vil dog med tiden give ansigtet et tungt og træt udseende. De rynker man behandler er typisk “bekymringsrynker”, panderynker og rynkerne omkring øjnene, også kaldet “kragetæer”.
På vores hjemmeside og sociale medier, kan du med fordel se resultater af behandlinger med både botox og filler.

Ønsker du en vurdering af vores kosmetiske behandlere?

Ønsker du at vide mere om vores behandlinger, eller hvad der er den rette behandling for lige netop dig – måske filler eller botox – er du velkommen til at booke en tid til en gratis forundersøgelse eller ringe til os på 31310470.

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...