Vores værdier

PASSION – INTEGRITET – TRYGHED

Vores værdier er fundamentet for måden vi driver klinik på, er sammen på, og udvikler os på. Personalet er ikke valgt på baggrund af udseende, køn eller alder, men fordi de deler vores værdier, som vi i dagligdagen arbejder ud fra. Sammen skaber vi den virksomhed og kultur, som vi alle gerne vil være en del af på Kosmetisk Hviidsminde.

Passion

Vi har en passion for kosmetiske behandlinger. Uden denne stærke interesse kan vi ikke nå det høje faglige niveau, som vi ønsker. Den lærende kultur, er en naturlig del af vores hverdag. Vi har stor interesse i at deltage i de bedste nationale og internationale kurser, og kombinere dem med vores interne træning. Det gælder både for kosmetiske behandlinger, hudpleje, komplikationshåndtering og ligeledes marketing.

Vi har en passion for at gøre det bedste for andre. Vores passion for at hjælpe mennesker ved kosmetiske behandlinger, bygger på at gøre det bedste for den enkelte – at gøre det bedste for dig. Vi laver altid individuelle behandlingsforløb, med fokus på et godt samarbejde mellem dig og os, samt naturlige og alderssvarende behandlinger – dét giver det bedste resultat.

Integritet

Integritet betyder, at vi altid er sandfærdige, ærlige og overholder alle retningslinjer og al lovgivning. På klinikkerne har vi instrukser som er godkendt, og udarbejdet efter ønske, af overlægen. Disse indbefatter både sundhedsmæssig sikkerhed samt behandling af kundedata – f.eks. brug af billeder. Vi ønsker ikke bruge billeder uden kundens tilladelse eller manipulere med resultaterne.

Integritet betyder også at vi ønsker at rådgive dig med ærlighed og i god tro. Vi ønsker at behandle baseret på en tro om maksimal kundetilfredshed og de bedst mulige resultater – aldrig baseret på maksimal indtjening. Vi tilbyder kun behandlinger, som vi har erfaring med virker og som vi, både personligt og fagligt, kan stå inde for.

Vi er glade for alle vores patienter og modtager alle ens – uanset køn, alder, udseende eller andet.

Tryghed

Det er en stor beslutning, for de fleste, at få kosmetiske behandlinger og det er naturligvis afgørende, at du finder et behandlingssted, som du har tillid til og er tryg ved.

Hos Kosmetisk Hviidsminde er vi specialister i Botulinum Toxin, fillers og Radiesse. Overlæge Dorte Clemmensen er altid til stede i én af vores klinikker og er selv autoriseret i alle behandlinger. På den måde kan hun og det resterende af vores autoriserede sundhedspersonale have god intern sparring og udveksle viden og rådgivning.

Vi gør os altid umage med at informere dig og besvare dine spørgsmål. Ved alle forundersøgelser er derfor afsat god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder.
Hvis du ønsker en behandling, afsætter vi ligeledes god tid, så vi kan have fokus på at skabe det resultat, som du ønsker, men også skabe tillid og tryghed hos dig, hvilket giver grundlaget for et langsigtet samarbejde, der sikrer de bedste resultater.

Det sker uhyre sjældent, men vi kan ikke garantere, at der ikke kommer komplikationer i forbindelse med din behandling. Vi kan dog garantere, at vi står til rådighed for dig og at vores personale er uddannet til at varetage sådanne komplikationer.