Radiesse Aarhus

Overlæge Dorte Clemmensen blev i oktober 2021 kåret til være den bedste Radiesse® behandler i Skandinavien. Årsagen til denne kåring skyldes hendes naturlige og effektive resultater med Radiesse®. Dorte behandler selv på Kosmetisk Hviidsminde i Aarhus.
Book møde

Hvad er Radiesse i Århus?

Radiesse® er en fillertype, som øger hudens egen kollagenproduktion. Desuden øges hudens elastik og der dannes en ny blod forsyning til den nye hud. Dette forklarer, hvorfor huden genvinder sin fasthed og glød. Din hud vil få:

    1. Færre porer
    2. Glød
    3. En generel opstramning

Radiesse® er den eneste filler på markedet, der har en bevist kollagenstimulerende effekt. En færdig behandling minder om effekten af en kirurgisk ansigtsløft, men giver et endnu mere naturligt og smukt resultat. Årsagen til dette er, at et ansigtsløft blot strammer huden op. Hudens kvalitet forbedres ikke med kirurgi. Med Radiesse® i Århus opnår du både en opstramning og en forbedring af huden.

Hvorfor kender jeg ikke Radiesse i Århus?

Radiesse er anvendt som kosmetisk behandling i ca. 15 år. Det er en af verdens mest brugte fillertyper, da den skaber et naturligt resultat. Den fylder ikke huden ud som en filler gør. Istedet forbedrer og forstærker den din egen hud. Huden forbedres langsomt, typisk over 1-2 år. Det betyder at ansigtet/huden ikke drastisk forandret på kort tid. Optimeringen sker stille og roligt.

I Danmark skal man være læge, for at må behandle med Radiesse®, jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Dette er bl.a. også årsagen til, at behandlingen endnu ikke er så kendt i Danmark.

Dorte Clemmensen

Radiesse i Århus bliver Danmarks foretrukne filler – ligesom i udlandet

Vores overlæge er uddannet som træner i kosmetisk behandling i Europa.. Derfor uddanner hun andre læger i Danmark i Radiesse i Århus. Dorte oplærer flere og flere læger i denne behandling. Af denne grund forventes Radiesse at blive mere og mere kendt i Danmark. Ligesom i udlandet forventer vi, at denne behandling vil blive favorit filleren i Danmark. Dette vil ske, da trenden i Danmark heldigvis også går imod et mere naturligt kosmetisk resultat.

Overlæge Dorte Clemmensen har gennem årene forfinet sin teknik. Dette gør, at du får mest muligt ud af din behandling. Overlæge Dorte Clemmensen teknik har gjort, at hun i 2021 er kåret som den bedste behandler i Norden, læs mere her. Dorte tilbyder Radiesse i Aarhus. En samlet Radiesse behandling pris er billig i forhold til et ansigts løft. Desuden giver Radiesse et endnu flottere resultat, da hudens kvalitet forbedres.

 

Hvad bruges Radiesse i Århus til?

Radiesse tilfører fylde i huden når den bruges ufortyndet. Dette anvendes ofte ved 1. behandling, hvis du har brug for et stort løft i ansigtet. Vi syntes dog, af den vigtigste egenskab med Radiesse er, at øge kollagen produktionen i din hud. Af denne grund, vil vi oftest fortynde Radiesse, så den kan lægges overfladisk i huden i hele ansigtet. Dermed vil du opnå maksimal kollagen stimulation. Beh. med Radiesse i Århus kan anvendes i ansigtet, på halsen og på hænderne. Flere og flere anvender den desuden på maven (f.eks. efter vægttab eller graviditet), overarme og balder.

Hvad koster en Radiesse® behandling?

Vi har valgt, at have en skarp pris på Radiesse. På denne måde får flere mulige for at blive behandlet af Nordens bedste behandler.
Dorte Clemmensen behandler dagligt i vores klinik i Aarhus. Radiesse behandling pris kan ses her.
julegaven til ham

Kan mænd benytte Radiesse i Århus?

Radiesse bruges både af mænd og kvinder. Effekten hos mænd er ofte endnu mere effektiv end hos kvinder. Dette betyder, at mænd ofte skal behandles færre gange end kvinder. En typisk behandling hos mænd, er en forstærkning af de maskuline træk. Dette betyder en mere markeret hage, en kraftigere kæbe og bredere kindben. Desuden har mange mænd glæde af færre porer i huden og fjernelse af acne ar. Vi har i dag mange mænd, der har opdaget den fantastiske effekt af Radiesse i Århus.

Hvor længe holder Radiesse i Århus?

Radiesse aktiverer din egen huds kollagen produktion i ca. 6 måneder. Dette betyder, at du i 6 måneder efter behandlingen, vil øge hudens produktion af kollagen. Afhængig af din alder og hudkvalitet, bør du gentage behandlingen efter 6 måneder. Dette fortsætter indtil du har opnået den ønskede hud kvalitet. Målet med behandlingen er en smuk hud uden porer og en flot glød. Desuden kan du forvente, at huden løftes op på plads, så “hamster poser” og “bløde” kinder, bliver løftet. Behandling med Radiesse i Aarhus vil således ligne et kirurgisk ansigtsløft, bare flottere.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler

En naturlig og diskret behandling med Radiesse i Århus

Radiesse er den mest diskrete og naturlige behandling vi tilbyder. Det endelige resultat kommer langsomt fra måneder op til 2 år. Huden vil i denne periode ganske langsomt blive fastere og flottere. Dermed undgår du et hurtigt og forandret udseende.

Kollagen dannelsen sker langsomt over ca. 6 måneder. Herefter bør behandlingen gentages. Man fortsætter indtil man opnår det endelige resultat. Antallet af gange man bør behandles er afhængig af flere ting. Vigtigst er din alder og hudens kvalitet. Dette betyder, at det vil kræve flere behandlinger, desto ældre du er og desto dårligere hud kvalitet du har. Vores overlæge vil give dig en forventet plan for antallet af behandlinger med Radiesse i Århus. På denne måde ved du, hvad der skal til, før du kan forvente, at opnå det færdige resultat.

 

Hvor ofte skal du behandle med Radiesse i Århus?

  1. Hos unge under 40 år er 1,5-3 ml Radiesse ofte nok til et smukt løft samt reduktion af fine rynker, akne ar og porer i huden.
  2. Den 40-50 årige kræver ofte ialt 3-6 ml over 1-2 år for at genskabe din tidlige smukke hud.
  3. Hos +50 årige kræver det ofte ialt 4½ -7½ ml over 2-3 år for at opnå det ønskede resultat.

Når det ønskede resultat er opnået, må man forvente at behandle ca. x 1 pr år. Dette gælder efter overgangs alderen. Før overgangs alderen kan man ofte trække den til 1½ år.

 

Læs vores blogs om:

Nordens bedste Radiesse behandling: Klik her

Læs vores blog indlæg om filler

Genopbygge kollagen

Kollagenpulver

Rynkebehandling

Lammelse i ansigtet

Filler og Corona vaccine