Radiesse Aarhus

Overlæge Dorte Clemmensen blev i oktober 2021 kåret til være den bedste Radiesse® behandler i Skandinavien. Årsagen til denne kåring skyldes hendes naturlige og effektive resultater med Radiesse®. Dorte behandler selv på Kosmetisk Hviidsminde i Aarhus.

Book tid online

Oplev fordelene ved Radiesse i Århus – en innovativ kollagenbehandling

Radiesse® er en unik type filler, der stimulerer hudens egen kollagenproduktion og forbedrer elasticiteten. Med Radiesse kan du forvente følgende forbedringer:

    1. Mindre synlige porer
    2. Forbedret hudens glød
    3. Generel opstramning af ansigtet

Radiesse® er den eneste filler på markedet med dokumenteret kollagenstimulerende egenskaber. En komplet behandling kan sammenlignes med effekten af et kirurgisk ansigtsløft, men med et endnu mere naturligt og smukt resultat. Forskellen ligger i, at et ansigtsløft blot strammer huden op uden at forbedre dens kvalitet. Med Radiesse® behandlingen i Århus kan du opnå både opstramning og forbedring af hudens tilstand.

Opdag hvorfor du måske ikke er bekendt med Radiesse i Århus

Radiesse har været anvendt som en kosmetisk behandling i ca. 15 år og er en af verdens mest populære fillertyper, da den giver et naturligt resultat. Den virker ikke blot ved at fylder huden ud som traditionelle fillere, men derimod forbedrer og styrker din egen hud. Forbedringen af huden sker gradvist over 1-2 år, hvilket betyder, at dit ansigt og hud ikke gennemgår en drastisk forandring på kort tid. Optimeringen sker stille og roligt over tid.  

I Danmark kræves det, at man er læge for at kunne udføre behandlinger med Radiesse®, i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Dette er blandt andet årsagen til, at behandlingen endnu ikke er så kendt i Danmark.

Dorte Clemmensen

Radiesse i Århus – Danmarks foretrukne filler – ligesom i udlandet

Opdag hvorfor Radiesse i Århus bliver Danmarks favorit filler til naturlig kosmetisk behandling. Vores erfarne overlæge er uddannet som træner i kosmetisk behandling i Europa. Hun deler sin ekspertise ved at uddanne andre læger i Radiesse i Århus, hvilket forventes at øge kendskabet til behandlingen i Danmark. Radiesse har allerede opnået stor popularitet i udlandet, og vi forventer, at det samme vil ske herhjemme. 

Overlæge Dorte Clemmensen, kåret som den bedste behandler i Danmark, har gennem årene forfinet sin teknik for at sikre, at du får mest muligt ud af din behandling. Hun tilbyder Radiesse i Århus, hvor prisen for en samlet Radiesse behandling er overkommeligt sammenligned med et kirurgisk ansigtsløft. Udover at tilføre i huden, g´har Radiesse den fordel, at den forbedrer hudens kvalitet og resulterer i et flottere resultat.  

Hvad bruges Radiesse i Århus til?

Radiesse bruges til at tilføre fylde i huden og kan kombineres med filler, hvis du har brug for et markant løft i ansigtet. Den vigtigste egenskab ved Radiesse er dens evne til at øge kollagen produktionen i din hud. Beh. med Radiesse i Århus kan også anvendes på halsen, decolte, på overarme, hænderne, på maven (f.eks. efter vægttab eller graviditet) og balder.

Vælg Radiesse i Århus for at opnå en naturlig kosmetisk forbedring. Kontakt vores overlæge Dorte Clemmensen og oplev fordelene ved Radiesse behandlingen. 

 

Hvad koster en Radiesse® behandling?

Vi har valgt, at tilbyde Radiesse til en konkurrencedygtig pris, så flere har mulighed for at blive få en højkvalitets Radiessebehandling.

Dorte Clemmensen udfører dagligt behandlinger i vores klinik i Aarhus og vi er stolte af, at have hende i vores team.
Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine æstetiske mål og give dig en professionel og behagelig oplevelse af en Radiesse behandling.

julegaven til ham

Kan mænd benytte Radiesse i Århus?

Absolut! Radiesse bruges af både mænd og kvinder. Faktisk kan effekten af Radiesse være endnu mere effektiv hos mænd end hos kvinder. Det betyder ofte, at mænd har brug for færre behandlinger end kvinder. Typisk fokucerer behandlingen hos mænd på, at forstærke de maskuline træk, såsom en markeret hage, en stærkere kæbe og bredere kindben. Derudover kan mange mænd nyde godt af en reduktion i porer or reduktion af acnear. Vi har allered mange mandlige klienter, der har opdaget den fantastiske effekt af Radiesse i Århus. 

Hvor længe holder Radiesse i Århus?

Radiesse stimulerer din egen huds kollagenproduktion i ca. 6 måneder. I løbet af denne periode øges kollagenstimulationen i din hud. Afhængigt af din alder og hudkvalitet, anbefales at gentage behandlingen efter 6 måneder. Dette gentages, indtil du har opnået den ønskede hudkvalitet. Målet med behandlingen er at opnå en smuk hud uden porer og en strålende glød. Derudover kan du forvente, at huden løftes op strammes så “hamster poser” og “bløde” kinder reduceres. Behandling med Radiesse i Aarhus kan derfor give dig et resultat, der ligner et kirurgisk ansigtsløft, men endnu flottere og mere naturligt.  således ligne et kirurgisk ansigtsløft, bare flottere. Kontakt os idag for at booke en gratis forundersøgelse ved vores overlæge Dorte Clemmensen. Se resultater af  Radiesse – klik her: Radiesse

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler

En naturlig og diskret behandling med Radiesse i Århus

Radiesse er den mest diskrete og naturlige behandling vi tilbyder. Det endelige resultat kommer langsomt fra måneder op til 2 år. Huden vil i denne periode ganske langsomt blive fastere og flottere. Dermed undgår du et hurtigt og forandret udseende.

Kollagen dannelsen sker langsomt over ca. 6 måneder. Herefter bør behandlingen gentages. Man fortsætter indtil man opnår det endelige resultat. Antallet af gange man bør behandles er afhængig af flere ting. Vigtigst er din alder og hudens kvalitet. Dette betyder, at det vil kræve flere behandlinger, desto ældre du er og desto dårligere hud kvalitet du har. Vores overlæge vil give dig en forventet plan for antallet af behandlinger med Radiesse i Århus. På denne måde ved du, hvad der skal til, før du kan forvente, at opnå det færdige resultat.

 

Hvor ofte skal du behandle med Radiesse i Århus?

  1. Hos unge under 40 år er 1,5-3 ml Radiesse ofte nok til et smukt løft samt reduktion af fine rynker, akne ar og porer i huden.
  2. Den 40-50 årige kræver ofte ialt 3-6 ml over 1-2 år for at genskabe din tidlige smukke hud.
  3. Hos +50 årige kræver det ofte ialt 4½ -7½ ml over 2-3 år for at opnå det ønskede resultat.

Når det ønskede resultat er opnået, må man forvente at behandle ca. x 1 pr år. Dette gælder efter overgangs alderen. Før overgangs alderen kan man ofte trække den til 1½ år.

 

Læs vores blogs om:

Nordens bedste Radiesse behandling: Klik her

Læs vores blog indlæg om filler

Genopbygge kollagen

Kollagenpulver

Rynkebehandling

Lammelse i ansigtet

Filler og Corona vaccine