Botox Århus

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med botox i Århus. Klinikken har adresse på Villadsensvej 1 i Risskov.

Book mødeDysport®

Hvad er botox Aarhus?

Botox består af stoffet Botulinum Toxin Type A. Det sprøjtes ind i de muskler, hvor man ønsker at opnå effekt. En botox behandling virker ved at blokere for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. Efter behandlingen vil musklen langsomt, typisk i løbet af 2-5 dage, begynde at blive svag. Efter 14 dage er effekten hel og musklen vil ikke længere have bevægelighed. Når det sker har man opnået den ønskede effekt og rynkerne vil være mindske. Efter 3-4 måneder, vil blokeringen forsvinde, og musklen vil derfor begynde at få signaler fra nerven igen. Den vil derfor langsomt få sin fulde funktion tilbage. Det betyder at en behandling med botox ikke har en ødelæggende effekt og musklen vil blive 100% som før, hvis man ikke gentager botox. Man kan naturligvis ikke bruges botox i læber, dette ville give en lammelse af læbens muskel.

 

Hvad bruges botox til?

Botox bruges typisk til at mindske mimiske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Den klassiske behandling er rynker i, og omkring panden. Derudover bruges det bl.a. til brynløft, rynker ved øjnene/kragetæer. Botox kan også bruges til tandkødssmil eller sur mund.

Ligeledes kan det bruges til at mindske musklens størrelse. Det kan være et ønske, hvis man eksempelvis har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt. Det kan også bruges, hvis hagen er stor og den ønskes mindsket i størrelse.

Vi bruger sjældent botox i læber men ofte omkring læberne, for at mindske skæve smil.

Mange kombinerer deres botoxbehandling med filler og/eller Radiesse®. Det ene erstatter nemlig ikke det andet. Det er forskellige behandlinger, som sammen kan give nogle smukke resultater.

Medicinsk behandling med botox i Aarhus

Vores overlæge er speciallæge i neurokirurgi, og vi må derfor behandle med medicinsk botox i Århus. Bl.a. for overdrevet sved i armhule og sved på hænder, skæren tænder, hovedpine og migræne. Har man en lammelse i ansigtet vil man ofte have et skævt smil.

Micro botox Aarhus

Trenden går hen mod så naturligt et look som muligt. En af de nyeste metoder er microbotox. Med microbotox lægger man botoxen i overfladen af musklen samt i huden. På den måde undgår man at blokere musklen helt, så den fortsat kan bevæge sig. Man blokerer istedet musklens binding af huden, så huden ikke rynker, når musklen bevæger sig. Man kan som nævnt ikke bruge botox i læber, men microbotox ved læberne kan mindske rygerynker. Fordelen ved det er eksempelvis, at man fortsat kan løfte sine bryn med normal kraft, men uden at få rynker i panden. Denne behandling giver derfor det mest naturlige resultat man kan få i panden. Problemet med mikrobotox er dog, at effekten holder i kortere tid, typisk ca. 2 måneder, så man skal oftere behandles.

Vi udfører micro botox i Aarhus helt rutinemæssigt. Vi bruger microbotox, når vi behandler tæt på brynet, for at bevare bevægeligheden i brynet. Resten af panden, hvor der ikke er risiko for tunge bryn, behandler vi helst med alm. teknik, for at opnå bedst mulig holdbarhed. Ønsker du kun microbotox, behandler vi dig med det.

vigtigt at vide !

Der er ikke brug for en forundersøgelse forud for medicinsk behandling med botox i Aarhus og du kan kontakte os på 31 31 94 70 eller booke direkte på siden.Botox virker kun på de specifikke behandlede muskler og ikke på andre muskelgrupper.

Vi anbefaler, at du efter behandlingen ikke dyrker cardio træning, for at sikre længst mulig holdbarhed af din behandling. Du må gerne motionere før og dagen efter.

Hvor længe holder en botox behandling?

Efter en behandling kan du ikke se resultatet med det samme. Effekten begynder ofte først langsomt efter et par dage og får først sin fulde virkning efter ca. 14 dage.

Hvis du er ny kunde i Aarhus bliver du tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at dit resultat er perfekt. Er der behov for et touch-up er det gratis og rettelsen vil blive tilføjet i din journal, så vi ved det til din næste gang.

En botoxbehandling har en holdbarhed på ca. 3 måneder første gang.

Er du glad for resultatet og ønsker at fortsætte med at få botox, anbefaler vi, at du får din 2. behandling 3 måneder efter din første.. På dette tidspunkt, er der fortsat lidt effekt af din 1. behandling. Dermed svækker man en svækket muskel mere og dermed opnå længere holdbarhed af dine behandlinger.

Efter 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

hovedpine
filler og botox i ansigtet

Er botox farligt?

Den koncentration der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lav, faktisk langt under den dosis der anvendes til medicinsk botox. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste. Der er dog enkelte personer, hvor man ikke bør behandle. For at sikre korrekt behandling, skal du have en konsultation hos vores hjerne kirurgiske overlæge, inden du kan blive behandlet med medicinsk botox i Århus. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne lægelige vurdering er ekstra vigtig.

Botox er dermed helt ufarlig for næsten alle. Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk ledelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende.

 

Hvilke bivirkninger er der ved botox?

Den bivirkning man ser mest ved botox er “jokerbryn” der let kan korrigeres ved en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox i Århus har først opnået den fulde effekt efter 2 uger, man bør derfor ikke lave en touch-up før de to uger er gået. Man risikerer at overbehandle området og eksempelvis få tunge øjenbryn. En touch-up bør ikke laves senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risikerer man, at touch-uppen holder længere tid end den primære behandling og derved give en ikke ønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

Ca. 5 % oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen

Lovgivningen på området

  • Man skal være 18+ år for at få denne behandling.
  • Vi må ikke behandle gravide/ammende.
  • Ønsker man en kosmetisk behandling med botox i Aarhus skal man have en forundersøgelse på Kosmetisk Hviidsminde. Herefter følger den lovpligtige betænkningstid på 48timer. Herefter må vi behandle dig med botox i Århus.
  • Ønsker man medicinsk botox Århus kan dette bookes direkte og kræver ikke en forundersøgelse.

 

Botox Aarhus og andre behandlinger

Foruden botox tilbyder vi også andre kosmetiske behandlinger. Læs bl.a. om filler og Radiesse®, som vi også tilbyder på vores kosmetiske klinik i Århus.

botox aarhus sundhedsstyrelsen
hovedpine

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod lammelse

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox