Botox Århus

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med botox i Århus. Vi har 12 års erfaring i botoxbehandlinger i Aarhus og er altid ajourført hvad angår nye tendenser, produkter og teknikker inden for den kosmetiske verden.
Klinikken har adresse på Villadsensvej 1 i Risskov, Aarhus hvor vi har egen gratis parkeringsplads lige udenfor klinikken.

Book en tidDysport®

Opnå en glattere og mere ungdommelig hud med botox-behandlinger i Aarhus. Vores erfarne kosmetiske specialister tilbyder professionelle og skræddersyede botox-behandlinger, der effektivt reducerer rynker og fine linjer. Botox er en sikker og populær metode til at forbedre ansigtets glathed og give et friskere udseende. 

Kontakt os i dag og book en gratis konsultation hos vores dygtige behandlere.

Hvad bruges botox i Århus til?

Botox i Århus er primært kendt for at reducere mimiske rynker og er derfor meget populært. Den klassiske behandling fokucerer på rynker i og omkring panden. Den kan også bruges til at løfte brynene, reducere rynker omkring øjnene og korrigere tandkødssmil eller sur mund.

Desuden kan botox i Århus bruges til at reducere musklens størrelse. Dette kan være relavant, hvis man har kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-formet ansigt. Det kan også anvendes, hvis hagen er stor og man ønsker at formindske dens størrelse.

Vi anvender sjældent botox i læber men ofte omkring læberne, for at korrigere skæve smil.

Mange kombinerer deres botoxbehandling med filler og/eller Radiesse®. Disse behandlinger erstatter ikke hinanden, men kan sammen give smukke resultater, da de hver især har forskellige effekter.

Hvad er botox i Århus?

Botox (Botulinumtoxin) er et neurotoksin  produceret af bakterien Clostridium botulinum.

I Århus anvendes Botox til kosmetiske formål. Det virker ved midlertidigt (3-4 måneder) at lamme de muskler, der forårsager rynker, hvilket resulterer i et reduceret udseende af rynker og fine linjer i op til 3-4 måneder.

Udover den kosmetiske anvendelse har Botox også medicinske formål. Det bruges til behandling af muskelspasmer, skæren tænder og kronisk migræne. Vores erfarne specialister i Århus tilbyder botox behandling med fokus på både æstetiske og medicnínske behov – herunder hovedpine- og svedproblematikker. Kontakt  vores klinik idag for en konsultation og få mere at vide om botox og dets fordele.

 

Micro botox Aarhus

Trenden går hen mod så naturligt et look som muligt. En af de nyeste metoder er microbotox. Med microbotox lægger man botoxen i overfladen af musklen samt i huden. På den måde undgår man at blokere musklen helt, så den fortsat kan bevæge sig. Man blokerer istedet musklens binding af huden, så huden ikke rynker, når musklen bevæger sig. Man kan som nævnt ikke bruge botox i læber, men microbotox ved læberne kan mindske rygerynker. Fordelen ved det er eksempelvis, at man fortsat kan løfte sine bryn med normal kraft, men uden at få rynker i panden. Denne behandling giver derfor det mest naturlige resultat man kan få i panden. Problemet med mikrobotox er dog, at effekten holder i kortere tid, typisk ca. 2 måneder, så man skal oftere behandles.

Vi udfører micro botox i Aarhus helt rutinemæssigt. Vi bruger microbotox, når vi behandler tæt på brynet, for at bevare bevægeligheden i brynet. Resten af panden, hvor der ikke er risiko for tunge bryn, behandler vi helst med alm. teknik, for at opnå bedst mulig holdbarhed. Ønsker du kun microbotox, behandler vi dig med det.

Hvor længe holder en botox behandling?

Holdbarheden af en botox behandling varierer fra person til person. Umiddelbart efter behandlingen vil resultaterne ikke være synlige. Effekten begynder typisk at vise sig gradvist efter et par dage og når sin fulde virkning efter ca. 14 dage.

Som ny kunde i Aarhus tilbyder vi en opfølgende kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at resultatet er tilfredsstillende. Hvis der er behov for justeringer, tilbydes gratis touch-ups som registreres i din journal til dit næste besøg.

En botox-behandling i Århus har en varighed på ca. 3 måneder ved 1. behandling. Hvis du er tilfreds med resultatet og ønsker at fortsætte med botox, anbefaler vi, at du får din anden ehandling 3 måneder efter den 1. På dette tidspunkt, er der stadig en resteffekt, fra den 1. behandling. Ved at behandle en svækket muskel yderligere opnår man en længere holdbarhed af behandlingerne.

Efter 2-3 botox behandlinger i Århus vil de fleste opnå en varighed på 4-6 måneder. 

hovedpine
filler og botox i ansigtet

Er botox farligt?

Den koncentration, der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lavt og langt under den dosis der anvendes til medicinsk botox. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste mennesker. Dog er der visse personer der ikke bør behandles. For at sikre korrekt behandling, skal du have en konsultation hos vores hjerne kirurgiske overlæge, før du kan blive behandlet med medicinsk botox i Århus. Det er typisk personer med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne medicinske vurdering er særlig vigtig.

Botox er derfor helt ufarlig for næsten alle. Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk lidelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende kvinder.

 

Hvilke bivirkninger er der ved botox i Århus?

Den mest almindelige bivirkning ved botox er midlertidige “jokerbryn”, der let kan korrigeres med en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox i Århus opnår sin fulde virkning efter 2 uger, så det anbefales ikke at få en touch-up indenfor de første to uger. Risikoen ved at overbehandle området kan resultere i tunge øjenbryn. En touch-up bør ikke udføres senere end 4 uger efter behandlingen. Hvis touch-up udføres for sent, kan den vare længere end den primære behandling og kan give en uønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

Ca. 5 % oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen

Lovgivningen om botox i Århus

  • Man skal være 18+ år for at få denne behandling.
  • Vi må ikke behandle gravide/ammende.
  • Ønsker man en kosmetisk behandling med botox i Aarhus skal man have en forundersøgelse på Kosmetisk Hviidsminde. Herefter følger den lovpligtige betænkningstid på 48timer. Herefter må vi behandle dig med botox i Århus.
  • Ønsker man medicinsk botox Århus kan dette bookes direkte og kræver ikke en forundersøgelse.

 

Botox Aarhus og andre behandlinger

Foruden botox i Århus tilbyder vi også andre kosmetiske behandlinger. Læs bl.a. om filler og Radiesse®, som vi også tilbyder på vores kosmetiske klinik i Århus.

botox aarhus sundhedsstyrelsen
hovedpine

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod lammelse

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox