VI STØTTER BRYSTERNE

Skrevet af Dorte Clemmensen
2021

Vi støtter brysterne på Kosmetisk Hviidsminde

Vi støtter brysterne og vi har derfor valgt at være en del af at samle ind i uge 40 som en del af “lyserød Lørdag” som er en landsdækkende awareness kampagne som Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne er vært for.
Ligeledes står det klinikken nært netop at være en del af “Lyserød Lørdag” da vi har patienter som pt. gennemgår kræftforløb eller som er kommet til os efter et forløb med kræft, hvor de har ønsket vores behandlinger og vejledning som et led i deres efterforløb, hvor de ønsker at gøre noget godt for dem selv og deres udseende.

Hvem bliver ramt af brystkræft?

Hver 9. danske kvinde vil opleve, at blive ramt af brystkræft. Dette svarer til knap 5000 nyt tilfælde om året, hvilket gør brystkræft til den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder i Danmark.

Når vi står sammen!

Når danskerne står sammen, kan det mærkes – derfor donerer vi i år, en del af vores overskud til Kræftens Bekæmpelse – Støt Brysterne. En forening der bl.a. understøtter forskningsprojekter, yder patientstøtte og søger af forebygge kræfttilfælde gennem oplysning.

Der er sket mange fremskridt indenfor behandling af brystkræft, og overlevelsen er heldigvis stor.
Alligevel holder vi hos Kosmetisk Hviidsminde Lyserød uge 40, fordi der fortsat er meget arbejde forude. Vi skal lære at blive endnu bedre til at forebygge, diagnosticere, yde støtte og behandle brystkræft.

Når vi står sammen!

Vi støtter brysterne og donerer i uge 40 10% af overskuddet fra vores kosmetiske botox-behandlinger til Kræftens Bekæmpelse.

Ligeledes har vi i samarbejde med SkinCeuticals besluttet at bortauktionere lækre produkter, hvoraf salget går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Alt dette vil blive annonceret på vores socialemedieplatforme – så hold øje med os her. Desuden vil det være muligt at støtte brysterne, ved at købe en lyserød mulepose til 30 kr, hvoraf overskuddet også ubeskåret doneres. Selvom du ikke har en tid, er du hjertelig velkommen i klinikkerne til at kigge forbi og købe en mulepose.

Vi håber at se Jer i næste uge, og at I sammen med os vil bruge lidt ekstra energi på at sætte fokus på brystkræft. Når vi står sammen, kan det mærkes.

Læs meget mere om vores behandlinger her: Behandlinger – botox – filler og Radiesse

Øvrige indlæg

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

I takt med alderen oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...

Hvad er forskellen på filler og botox?

Hvad er forskellen på filler og botox?

Forskellen på filler og botox. - Vi møder tit spørgsmålet "hvad er forskellen på filler og botox" og "hvad skal jeg have - filler eller botox?". Vi vil derfor, i dette indlæg, belyse forskellen på filler og...

HVAD ER MICROBOTOX / BABY-BOTOX?

HVAD ER MICROBOTOX / BABY-BOTOX?

Hvad er microbotox / baby-botox? - eller microtox, som det også kaldes. Microbotox er en trend som ses mere og mere. Både i Danmark og globalt i den kosmetiske verden. Vi vil i dette indlæg fortælle hvad...