VI STØTTER BRYSTERNE

Skrevet af Dorte Clemmensen
2021

Vi støtter brysterne på Kosmetisk Hviidsminde

Vi støtter brysterne og vi har derfor valgt at være en del af at samle ind i uge 40 som en del af “lyserød Lørdag” som er en landsdækkende awareness kampagne som Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne er vært for.
Ligeledes står det klinikken nært netop at være en del af “Lyserød Lørdag” da vi har patienter som pt. gennemgår kræftforløb eller som er kommet til os efter et forløb med kræft, hvor de har ønsket vores behandlinger og vejledning som et led i deres efterforløb, hvor de ønsker at gøre noget godt for dem selv og deres udseende.

Hvem bliver ramt af brystkræft?

Hver 9. danske kvinde vil opleve, at blive ramt af brystkræft. Dette svarer til knap 5000 nyt tilfælde om året, hvilket gør brystkræft til den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder i Danmark.

Når vi står sammen!

Når danskerne står sammen, kan det mærkes – derfor donerer vi i år, en del af vores overskud til Kræftens Bekæmpelse – Støt Brysterne. En forening der bl.a. understøtter forskningsprojekter, yder patientstøtte og søger af forebygge kræfttilfælde gennem oplysning.

Der er sket mange fremskridt indenfor behandling af brystkræft, og overlevelsen er heldigvis stor.
Alligevel holder vi hos Kosmetisk Hviidsminde Lyserød uge 40, fordi der fortsat er meget arbejde forude. Vi skal lære at blive endnu bedre til at forebygge, diagnosticere, yde støtte og behandle brystkræft.

Når vi står sammen!

Vi støtter brysterne og donerer i uge 40 10% af overskuddet fra vores kosmetiske botox-behandlinger til Kræftens Bekæmpelse.

Ligeledes har vi i samarbejde med SkinCeuticals besluttet at bortauktionere lækre produkter, hvoraf salget går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Alt dette vil blive annonceret på vores socialemedieplatforme – så hold øje med os her. Desuden vil det være muligt at støtte brysterne, ved at købe en lyserød mulepose til 30 kr, hvoraf overskuddet også ubeskåret doneres. Selvom du ikke har en tid, er du hjertelig velkommen i klinikkerne til at kigge forbi og købe en mulepose.

Vi håber at se Jer i næste uge, og at I sammen med os vil bruge lidt ekstra energi på at sætte fokus på brystkræft. Når vi står sammen, kan det mærkes.

Læs meget mere om vores behandlinger her: Behandlinger – botox – filler og Radiesse

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...