UDDANNELSE KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

Uddannelse til kosmetisk sygeplejerske

 

Uddannelse til kosmetisk sygeplejerske i et mesterlæreforløb ved Kosmetisk Hviidsminde giver dig mulighed for at forfølge din drøm og skabe din fremtid som kosmetisk sygeplejerske.

 

Vi uddanner kosmetiske sygeplejersker med fokus på høj faglighed, tryghed, kvalitet og personlig udvikling. Vi optager kun 1-2 nøje udvalgte kursister pr. klinik til vores eksklusive uddannelsesprogram, der strækker sig over 12 uger. Den kosmetiske uddannelse kombinerer uddannelse i teori og praksis, ledet af nogle af landets dygtigste undervisere og behandlere.

Vores mål er at højne det kosmetiske niveau i Danmark, og uddanne kosmetiske sygeplejersker på et internationalt niveau, som vi arbejder ud fra til dagligt.

Isabella Maria Johannessen kosmetisk hviidsminde kosmetisk sygeplejerske

Vores uddannelse til kosmetisk sygeplejerske

Vi har i mange år selv har stået for uddannelse, oplæring og efteruddannelse af egne sygeplejersker, som efterfølgende har arbejdet på klinikken. Vi har derfor stor erfaring i netop at uddanne i mesterlære formatet.

Vi har igennem årerne udviklet et enestående mesterlæreforløb, som vi nu tilbyder som privat uddannelse. Det betyder at DU kan uddanne dig til kosmetisk sygeplejerske i en mesterlære. Du får mulighed for at komme i mesterlære i vores klinikker, hvor du arbejder tæt sammen med vores behandlere. Hviidsmindes behandlerteam består af overlæge Dorte Clemmensen, som har baggrund som speciallæge i neurokirurgi og har 12 års erfaring som kosmetisk behandler. Dorte er derudover uddannet europæisk kosmetisk træner, og har megen undervisningserfaring nationalt og internationalt. Hviidsminde har derudover 2 meget rutinerede kosmetiske sygeplejersker: Isabella og Åsa – med henholdsvis 5 & 12 års erfaring og speciale i injektionsbehandlinger med et bredt, nationalt og internationalt, kursus-CV.

botox, botox behandling,

Hvad indebærer et uddannelsesforløb som kosmetisk sygeplejerske

I et mesterlære forløb er du ofte den eneste under uddannelse og du får lov til at følge klinikkens behandlere imellem dine egne modelbehandlinger. Dette giver dig muligheden for at styrke dit faglige niveau og øge kapaciteten af din læring. Du tilegner dig viden og kunnen i forskellige teknikker, og kan hele tiden drage fordel af sparring og spørgsmål til vores undervisere.

Pladserne er eftertragtede, da der er få udbydere af denne uddannelsesform. En af fordelene ved en mesterlæreuddannelse er, at klinikken intensivt arbejder på at gøre DIG til en dygtig kosmetisk sygeplejerske.

Sundhedsstyrelsen har opstillet særlige krav til, hvordan man bliver kosmetisk sygeplejerske. Der er krav om teoretisk og praktisk undervisning på et registreret behandlingssted af en læge. Lægen skal være registreret til at udføre botox og fillerbehandlinger. Som kursist skal man udføre 20 superviserede modelbehandlinger i hver behandlingstype, du ønsker at blive registreret i. Dvs. at du mindst skal have 20 superviserede modelbehandlinger med botox, og 20 superviserede modelbehandlinger med filler. Når du har gennemført disse, vil vores overlæge søge om din registrering ved STPS. Når du har modtaget din registrering er din uddannelse gyldig.

Vores mesterlære uddannelse til kosmetisk sygeplejerske 

 

Uddannelsen har en varighed på 12 uger med én variabel mødedag i ugen på klinikken, der kan rettes ind efter dit arbejdsskema. Uddannelsen afsluttes med en hyggelig “eksamen” ved overlæge Dorte Clemmensen. Hele vores team vil arbejde på, at du kommer så flot igennem denne eksamen som muligt.

Forløbet:

 1. Du får din egen mentor sygeplejerske, der sikrer, at du kommer godt igennem forløbet.
 2. Teoretiske lektioner, gennemgang af teknikker og løbende sparring med din mentor.
 3. Du vil modtage undervisning i vores kliniske hudplejeserie fra SkinCeuticals.
 4. Du vil modtage undervisning om fillers egenskaber – G-faktor, elasticitet og viskositet, så ligegyldigt hvilken filler du kommer til at arbejde med, vil du sikkert kunne sammenligne de forskellige brands/typer.
 5. 1 dag om ugen vil du følge en behandler en hel dag – du får mulighed for at observere, lære at journalføre, stille spørgsmål, optegne behandlingsområder og få indblik i, hvordan en kosmetisk sygeplejerske arbejder.
 6. Typisk 2-3 modeller til dig pr. arbejdsdag.
 7. Du trænes i at kunne læse et ansigt og derefter lave en individuel behandlingsplan. Vi støtter og guider dig, men du skal naturligvis ende med at kunne behandle selvstændigt og føle dig tryg ved det.
 8. Efter 12 uger vil du have udført mindst 20 superviserede botox- og fillerbehandlinger.

Fakta om kosmetisk sygeplejerske uddannelse

 • Vi tilbyder et mesterlæreforløb på egne klinikker i Århus og i Kolding.
 • Inden du får tilbudt en mesterlæreuddannelse hos os, inviteres du til et personligt møde, hvor vi sammen kan forventningsafstemme.
 • Vi udbyder et mesterlæreforløb for 1-2 sygeplejersker pr. klinik 2-4 gange om året – der vil være løbende start.
 • Prisen for en uddannelse til kosmetisk sygeplejerske er  120.000 kr, der betales forud for forløbets start.
 • Du kan læse mere om retskravene fra SST her: Retskrav for kosmetisk behandlinger.
 • Du kan se og følge tidligere og nuværende kursisters arbejde på vores instagram 
 • Du har mulighed for at købe en følgedag forud for din endelige beslutning – se nedenfor, prisen for denne dag bliver trukket fra, hvis du efterfølgende vælger at købe den fulde uddannelse. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at udfylde formularen “ring mig op”, så kontakter vi dig snarest.

Dorte Clemmensen

Læs mere om os på Kosmetisk Hviidsminde og vores uddannelsesbaggrund her.

 

Følgedag på Kosmetisk Hviidsminde

Overvejer du en fremtid som kosmetisk uddannelse, men du er måske ikke helt klar endnu, så har du mulighed for en følgedag med vores behandlere. På en følgedag vil du opleve hverdagen som kosmetisk sygeplejerske, Du vil følge en af vores rutinerede behandlere, lære hvordan man forbereder en behandling, kontakten til kunden, se selve behandlingen og høre planen for kunden efterfølgende.

Prisen for en følgedag på 4 timer er 3.000 kr. Hvis det har din interesse, er du velkommen til at kontakte os på: info@hviidsminde.com  Du vil herefter blive telefonisk kontaktet af din mentor sygeplejerske, hvor I kan aftale nærmere.

 

Efteruddannelse af nyuddannede kosmetiske sygeplejersker

Er du nyuddannet kosmetisk sygeplejerske fra en anden klinik, men ikke føler dig klædt på til dit kommende arbejde, eller har du svært ved at finde et arbejde som kosmetisk sygeplejerske, har du mulighed for en efteruddannelse ved Kosmetisk Hviidsminde. 

Med vores mesterlære efteruddannelse får du mulighed for at følge en af vores meget rutinerede kosmetiske sygeplejersker en hel dag og se hvordan hun behandler. Du vil selv få 2 supervicerede modelbehandlinger i et valgfrit område, får at øge dine kompetenser og teknikker. Krav til modellerne er, at dine før/efter billeder kan udleveret, så du kan bruge dem i din videre jobsøgning og du vil få en udtalelse fra os, du kan vedlægge din jobsøgning. Dette vil øge din jobmulighed betydeligt ift. andre nyuddannede. 

Prisen på en efteruddannelsesdag incl. 2 modelbehandlinger er 6.000 kr pr dag. Hvis det har din interesse, er du velkommen til at kontakte os på: info@hviidsminde.com  Du vil herefter blive telefonisk kontaktet af din mentor sygeplejerske, hvor I kan aftale nærmere.

 

Efteruddannelse af rutinerede kosmetiske sygeplejersker og læger

Er du rutineret kosmetisk sygeplejerske eller læge, der ønsker træning i full face behandling med filler/botox for kosmetiske sygeplejersker eller Radiesse for læger har du mulighed for at følge vores overlæge Dorte Clemmensen, der laver mere end 800 full face behandlinger pr. år. Du får mulighed for, at følge Dorte til 2-3 behandlinger og du får mulighed for selv at behandler 2 full face behandlinger superviceret af Dorte. Vi vil finde 2 spændende modeller, der typisk skal behandles i: Tinding, teartrough, kindben, kæbe og hage. 

Du får udleveret kursusbevis og personlig udtagelse fra overlæge Dorte Clemmensen

Prisen for denne dag er 10.000 kr. Hvis det har din interesse, er du velkommen til at kontakte os på: info@hviidsminde.com  Du vil herefter blive telefonisk kontaktet af overlæge Dorte Clemmensen, hvor I kan aftale nærmere.

 

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...