HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk – og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt essentiel aktør som du altid bør have med i dine overvejelser når du går igennem din hudpleje, er solcreme / solfaktor. Så hvorfor skal man bruge solcreme? Læs mere om dette, og de skadelige UV stråler, i dette indlæg.

Skal man bruge solcreme hver dag?

Når man bevæger sig i solen, vil man blive udsat for to forskellige slags ultraviolet lys (UV), nemlig UVA og UBV stråling. Begge typer stråling har en negativ indvirkning på hudens celler. Denne indvirkning er tidlig aldring af huden så den bliver mere rynket og mere pigmenteret. Derfor bør man bruge SPF / solcreme hver dag.

Hvad er UVB stråler?

UVB stråler er dem vi har bedst kendskab til. Det er de stråler som vi mærker varmer om sommeren og som kan forårsage overfladiske hudforbrændinger. Dem er vi generelt gode til at identificere og værne os mod.

Hvad er UVA stråler?

UVA stråling, modsat UVB tænker vi typisk ikke over på samme måde. Det skyldes at denne stråling også finder sted på selv overskyede dage. Alligevel udgør denne type stråling 95% af den UV-stråling vi bliver udsat for. UVA stråler kan gå igennem skyer, vinduer og hudens øverste lag. Her vil den trænge dybt ned i huden hvor den laver dybdegående skader af hudens celler.

Hvilke skader i huden får man fra UV stråler?

UVB strålerne kan forårsage forandringer i huden som mindsker elastin- og kollagenfibrerne. Det betyder at bliver slap, mister sin spændstighed og rynker opstår. UVA strålerne kan forårsage solallergi der viser sig i form af rødme, kløe og eksamen. Give pigmentforandringer og i værste fald udvikle hudkræft. Så hvorfor skal man bruge solcreme? Derfor!

Solcreme / SPF beskytter mod disse skader

En god SPF creme beskytter dig mod den daglige ekspornering af UV stråler. Vi anbefaler at du bruger en solcreme på minimum faktor 30 – helst 50 – dagligt. Herved blokeres solens stråler effektivt og din skade af huden mindskes markant.

Solbeskyttende cremer 

solcreme spf solfaktor

På Kosmetisk Hviidsminde, er vi autoriserede forhandlere af det medicinske hudpleje brand, SkinCeuticals. SkinCeuticals har en produktportefølje som kan tilpasses dine behov og med lethed kan blive en del af din daglige hudplejerutine. Dette gælder også deres solcremer.

Produkterne er udviklet til dagligt brug, så du i din solcreme / solfaktor også får en dejlig dagcreme som føles rar på huden. Det gør det nemt at tilføje en solfaktor til din hudpleje uden at gå på kompromis.

Er din hud allerede skadet?

Er din hud allerede skadet af solen med f.eks. øget rødmetendens og/eller pigmentering kan du med fordel bruge SkinCeuticals’ Discoloration Defence Serum. Den mindsker uønsket pigmentering, udjævner hudtonen og lysner hudens overflade.

Har du generelt sensitiv hud?

Har du generelt sensitiv og reaktiv hud, vil din hud være endnu mere følsom og modtagelig overfor solen stråler. Når en reaktion opstår vil din hud have gavn af SkinCeuticals’ Phyto Corrective Serum som er lindrende, får huden til at slappe af og reducerer rødme og udbrud. Ro og fugt er nøgleordene for denne serum.

Pas på din hud. Ønsker du en gratis hudpleje konsultation på klinikken kan du booke via knappen nedenfor.

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...