HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk – og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt essentiel aktør som du altid bør have med i dine overvejelser når du går igennem din hudpleje, er solcreme / solfaktor. Så hvorfor skal man bruge solcreme? Læs mere om dette, og de skadelige UV-stråler, i dette indlæg.

Skal man bruge solcreme hver dag?

Når man bevæger sig i solen, vil man blive udsat for to forskellige slags ultraviolet lys (UV), nemlig UVA og UBV stråling. Begge typer stråling har en negativ indvirkning på hudens celler. Denne indvirkning er tidlig aldring af huden så den bliver mere rynket og mere pigmenteret. Derfor bør man bruge SPF / solcreme hver dag.

Hvad er UVB stråler?

UVB stråler er dem vi har bedst kendskab til. Det er de stråler som vi mærker varmer om sommeren og som kan forårsage overfladiske hudforbrændinger. Dem er vi generelt gode til at identificere og værne os mod.

Hvad er UVA stråler?

UVA stråling, modsat UVB tænker vi typisk ikke over på samme måde. Det skyldes at denne stråling også finder sted på selv overskyede dage. Alligevel udgør denne type stråling 95% af den UV-stråling vi bliver udsat for. UVA stråler kan gå igennem skyer, vinduer og hudens øverste lag. Her vil den trænge dybt ned i huden hvor den laver dybdegående skader af hudens celler.

Hvilke skader i huden får man fra UV stråler?

UVB strålerne kan forårsage forandringer i huden som mindsker elastin- og kollagenfibrerne. Det betyder at bliver slap, mister sin spændstighed og rynker opstår. UVA strålerne kan forårsage solallergi der viser sig i form af rødme, kløe og eksamen. Give pigmentforandringer og i værste fald udvikle hudkræft. Så hvorfor skal man bruge solcreme? Derfor!

Solcreme / SPF beskytter mod disse skader

En god SPF creme beskytter dig mod den daglige ekspornering af UV stråler. Vi anbefaler at du bruger en solcreme på minimum faktor 30 – helst 50 – dagligt. Herved blokeres solens stråler effektivt og din skade af huden mindskes markant.

Solbeskyttende cremer 

solcreme spf solfaktor

På Kosmetisk Hviidsminde, er vi autoriserede forhandlere af det medicinske hudpleje brand, SkinCeuticals. SkinCeuticals har en produktportefølje som kan tilpasses dine behov og med lethed kan blive en del af din daglige hudplejerutine. Dette gælder også deres solcremer.

Produkterne er udviklet til dagligt brug, så du i din solcreme / solfaktor også får en dejlig dagcreme som føles rar på huden. Det gør det nemt at tilføje en solfaktor til din hudpleje uden at gå på kompromis.

Er din hud allerede skadet?

Er din hud allerede skadet af solen med f.eks. øget rødmetendens og/eller pigmentering kan du med fordel bruge SkinCeuticals’ Discoloration Defence Serum. Den mindsker uønsket pigmentering, udjævner hudtonen og lysner hudens overflade.

Har du generelt sensitiv hud?

Har du generelt sensitiv og reaktiv hud, vil din hud være endnu mere følsom og modtagelig overfor solen stråler. Når en reaktion opstår vil din hud have gavn af SkinCeuticals’ Phyto Corrective Serum som er lindrende, får huden til at slappe af og reducerer rødme og udbrud. Ro og fugt er nøgleordene for denne serum.

Pas på din hud. Ønsker du en gratis hudpleje konsultation på klinikken kan du booke via knappen nedenfor.

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

Hvad er forskellen på filler og botox?

Hvad er forskellen på filler og botox?

Forskellen på filler og botox. - Vi møder tit spørgsmålet "hvad er forskellen på filler og botox" og "hvad skal jeg have - filler eller botox?". Vi vil derfor belyse forskellen på filler og botox.Tidens tegn...