Filler Esbjerg

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med filler nær Esbjerg. Klinikken er beliggende i Kolding og har en køreafstand fra Esbjerg på 45 minutter. Vi glæder os til at se dig!

Book en tid

Oplev kvalitetsfiller-behandlinger nær Esbjerg: Fremhæv din naturlige skønhed og genskab ungdommelige og friske træk. Vores dygtige team af erfarne behandlere er uddannede i verdens bedste teknikker og anvender topkvalitetsprodukter for at give dig de bedste resultater. Uanset om du ønsker at få fyldigere læber, mindske rynker eller genskabe volumen i ansigtet, er vores skræddersyede fillers-løsninger designet til at opfylde dine unikke skønhedsbehov. Vi tilbyder en tryg og komfortabel oplevelse, hvor din tilfredshed og sikkerhed er vores førsteprioritet. Tag det første skridt mod en forbedret udstråling og selvtillid ved at booke en konsultation med vores kosmetiske bahdnlere i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå dine skønhedsmål i vores klinik nær Esbjerg

Hvad er filler?

Filler er et volume- og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud. Det er hyaluronsyre. Med alderen taber huden og læberne bl.a. hyaluronsyre, hvorfor huden og læberne med tiden mister sin glød og fylde. Vi tilbyder filler behandling med bl.a. filler i læberne i Kolding. Kosmetiske behandlinger til mænd er også mere og mere udbredt. Her kan filler til mænd styrke de maskuline træk i ansigtet og fjerne tegn på træthed som f.eks. poser under øjnene.

 

Hvad bruges filler til?

Filler bruges til at få fylde tilbage i et ønsket område. Det kan derfor bruges alle steder i ansigtet, hvor huden har tabt sin fylde. Filler har generelt en opstrammende effekt, så ansigtet bliver løftet, rynkerne bliver mindsket og læberne får sin tidligere fylde. Man skal bruge produktet med stor respekt, fordi en kosmetisk behandling skal se naturlig ud og må ikke ændre dit udseende. Det ønskes at bevare et sundt og naturligt udseende. Vi tilbyder behandling med filler i Kolding.
Eksempler på behandlinger er:

  • Udglatning af linjer og rynker i huden bl.a. skinbooster
  • Mørke rander under øjnene – her løfter filler huden op på plads
  • Øget fylde i læberne, så de får tidligere fylde tilbage
  • Korrektion af skævhed i næsen, vigende hage, svag kæbe, kindben der har mistet sin fylde. m.v.

Vi bruger en klassisk filler, der er grundigt testet og anvendt i mange år i hele verden, nemlig serien Belotero®. Denne filler er kåret som en af verdens absolut bedste.

Filler i læberne

En klassisk fillerbehandling er filler i læberne. Denne behandling har udviklet sig meget over de sidste år. En typisk behandlig med filler er forsigtigt at få tabt fylde tilbage i læberne. Derved vil rynker på læberne og “rygerynker” omkring læberne mindskes.
Med alderen bliver huden mellem næsen og overlæben længere, hvilket er et stærkt tegn på alder i ansigtet. Tabt fylde mellem næsen og læben vil ofte gøre én ældre at se på. Mange ønsker derfor at mindske afstanden, og dermed få et lidt mere friskt/yngre udseende. Der findes flere teknikker til at opnå det resultat, og denne vurdering vil altid indgå i vores vurdering af dine læber.

Mange nyere læbeteknikker kan bruges til at give en del mere fylde i læberne – Eksempelvis “Russian Lips”, som er meget høje læber, men som er helt flade i profil. Ofte vil vi dog lave et mix af flere teknikker, for at opnå et alderssvarende og naturligt udseende.

Sådan kommer du igang med din fillerbehandling

Book tid til en gratis forundersøgelse hos vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hvis du ønsker en filler behandling.

fullface makeover mand

Kosmetisk behandling til mænd med filler

Flere og flere mænd får filler som kosmetisk behandling. Hos den yngre mand bruges behandlingen ofte til at lave ansigtet mere markant og mandigt. Det kan eksempelvis være, hvis du har en lille eller lidt vigende hage eller en “svag” kæbelinje. Behandling til mænd kan man gøre hagen mere markant og bred, samt kæben kan gøres bredere og skarpere, hvilket ofte gør ansigtet slankere.
Desuden anvender flere og flere mænd skinbooster, der giver en smuk glød i huden samt SkinPen der mindsker bl.a. aknear og gendanner kollagen, så porerne mindskes.

Midaldrende anvender ofte filler behandling til det samme som ovenfor beskrevet, men også til at fjerne bekymringsrynker og mørke render under øjnene, der giver et træt udseende.

Flere og flere mænd anvender desuden Radiesse, der reducerer porer i huden og strammer huden op og giver en friskere glød. Radiesse virker markant bedre på mænd og mange vil opnå et ikke kirurgisk ansigtsløft efter få behandlinger. Læs mere om Radiesse.

Generelt bruges kosmetisk behandling til mænd oftest til at bevare eller styrke de maskuling træk i ansigtet. Det er vigtigt du diskuterer dine ønsker med din kosmetiske behandler.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox

Hvor længe holder filler?

Filler baseret på hyaluronsyre er en ikke-permanent filler og nedbrydes naturligt.
Holdbarheden varierer fra 1/2 til 1½år – afhængig af, hvilket produkt vi vælger samt det behandlede område.

Eksempelvis holder en behandling i næsen og i hagen betydeligt længere end den samme filler anvendt i læben. Dette skyldes at der er meget lidt bevægelse i næse og hage, hvorimod vi bruger læberne hele tiden når vi taler, spiser, kysser mv. Filler i læberne, som er en behandling mange får, holder ca. 6 måneder, men du kan opnå en øget holdbarhed ved at følge et forløb aftalt med din behandler.

Generelt vil holdbarheden efter den første behandling typisk være kortere end ved efterfølgende behandlinger. Derfor anbefaler vi, at man genbehandles inden for en kortere tidshorisont 1. gang. Din behandler vil inden behandlingen, vejlede dig i, hvornår vi anbefaler den næste behandling.

Det vil typisk kræve flere filler behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi helst ikke overfylder et område, men gerne langsomt opbygger området, for at opnå et smukt og naturligt resultat. Ofte vil behandlingen med fordel kunne kombineres med en botox behandling.

Læs vores blog indlæg om filler

Coronavaccine og filler

Gør det ondt?

Kan filler flytte sig?

Filler i hagen

Render under øjnene

Filler i næsen

Leverpletter

Rynkebehandling

Læber uden “andenæb”

Korrektion af lammelser i ansigtet