SkinPen® Aarhus

Kick-starter din hud og øger kollagen
Book møde

Forkæl din hud med en SkinPen behandling i Århus

På vores kosmetiske klinik, Kosmetisk Hviidsminde, i Aarhus ved vi at mange af vores kunder gerne vil gøre noget godt for deres hud. De ønsker at forebygge alderstegn, forbedrer hudens udseende og mulige skader på huden, men sammentidig ønsker de også noget som er effektivt og dybdegående. Derfor tilbyder vi SkinPen® som er en kosmetisk ansigtsbehandling.

 

Hvad er en SkinPen®?

SkinPen er i 2021 kåret i USA som den bedste tekniske apperat til bevarelse af kollagen i huden. SkinPen før efter giver markant glød i huden. Behandling er med microneedling teknologi. Man laver millioner af mikro skader dybt i din hud. Efter behandlingen vil huden i de følgende dage og uger reparerer huden med kollagen dannelse. SkinPen giver en dybdegående kollagen reparation. Du vil forbedre hudens væv og struktur, så porer mindskes. Desuden vil akne ar reduceres og huden genvinder sin glød.
Allerede fra 25 års alderen, begynder huden at tabe lidt mere kollagen, end den danner. Dette tab af kollagen øges med alderen. Særligt markant er tabet ved overgangs alderen, hvis man ikke modvirker tabet af kollagen. Vi anbefaler skinpen behandling allerede fra 25 års alderen. Dermed vil du bevare hudens flotte glød og forebygge alderstegn i din hud

skinpen aarhus
skinpen microneedling

Hvad bruges SkinPen til?

Behandlingen er særligt god til at behandle akne ar og uønsket pigment skader i huden. Derudover forskønner den også hudens struktur og kvalitet. Skinpen mindsker rynker, porer og genopbygger huden indefra med frisk kollagen. SkinPen kan anvendes i ansigtet, som en dybdegående ansigtsbehandling, på hals og på decolte. Der er markant forskel for unge efter blot 1 behandling med SkinPen før efter. Midaldrende har brug for flere behandlinger for at opleve samme effekt.

Har man en hud med akne ar, ældre hud eller på anden vis en skadet hud, anbefaler vi et forløb. Det betyder flere behandlinger med 1 måned imellem for at opnå et flot og holdbart resultat.

SkinPen er i 2021 kåret i USA som den bedste tekniske apperat til bevarelse af kollagen i huden.

Hvad kan du forvente af SkinPen?

Efter en SkinPen behandling føles huden varm og er let rød. Dette svarer til følelsen af at være solskoldet. Rødmen er næsten helt væk dagen efter. Herefter kan man, i nogle tilfælde, opleve tørhed i huden – nogle vil også opleve afskalning. Dagen efter din behandling må de fleste genoptage hudpleje, make-up og tage i skole/på arbejde som du plejer. I nogle tilfælde kan vejledningen være anderledes, der kan være forbehold for hudtype eller andre særlige forhold. Følg din behandlers vejledning efter din behandling.

For et optimalt resultat, særligt hvis man behandler akne ar og misfarvning, anbefaler vi 1 behandling pr. måned over 3 måneder. Dvs. samlet 3 behandlinger.

For nogle kan behandlingen være noget man får en gang imellem. Andre har brug for et fokuseret behandlings forløb. Har man en forholdvis almindelig hud vil behandlingen være et fantastisk udgangspunkt til at forebygge tab af kollagen. Derudover får man en smuk “photo finish” hud med glans og en jævn struktur.

Der er ikke krav om forundersøgelse til denne behandling. Du kan booke din tid direkte.

skinpen aarhus

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler