SkinBooster Kolding

Book mødeBelotero® R E V I V E

Hvad er en SkinBooster?

En SkinBooster er en tynd filler som består af hyaluronsyre og vand, som allerede findes i vores krop. Hyaluronsyre er et naturligt komponent som findes i vores underhud som vi taber med alderen. Derudover indeholder den SkinBooster vi bruger (Belotero® Revive) glycerol.

Glycerol er en form for “fugtmagnet” som binder fugten i huden og hjælper huden med at opretholde en sund fugtbalance og øger hudens smidighed. Derfor er glycerol et perfekt match med hyaluronsyren.

Ved at tilføre den tabte hyaluronsyre vil du ikke kun få mere fylde, men også mere fugt i huden. Vi udfører behandling med skinbooster i Kolding.

 

Hvad bruges en SkinBooster behandling til?

I takt med alderen taber huden hyaluronsyre, hvorfor huden med tiden mister sin glød og fylde. En behandling med Belotero® Revive bruges til at tilføre huden dybdegående fugt. Det giver huden fylde og fugt som giver den smukkeste glød. Den virker udglattende på hudens tekstur og giver et sundt og friskt udseende. Øjeblikkelig farvel til grå og livløs hud. Porer vil mindskes, din hud forfines og alderstegn mindskes.

Du kan få behandling på disse områder:

    • Ansigtet – f.eks kreppet hud omkring
    • munden
    • Hals
    • Decolté
    • Hænder
filler i kæben
filler og botox i ansigtet

Giver huden fylde og glød

Som beskrevet overfor er det den ideelle behandling til at give huden “glow”. Derfor er behandlingen særligt god om sommeren. Om sommeren vil huden stråle med en smuk tekstur og være velhydreret.

 

Hvem har gavn af en SkinBooster behandling?

En SkinBooster kan bruges på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter.

Den modne kvinde/mand kan sagtens benytte sig af en SkinBooster, hvis de ønsker et fugtboost af huden, og betragter behandlingen som hudpleje. Ønsker man et betydeligt løft af huden anbefaler vi Radiesse®. Man kan dog godt kombinere de to behandlinger.

Få en smuk glød i huden med SkinBooster

Skinbooster behandling kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter. Skinboosteren er ideel til den som ønsker en smuk glød i huden, en naturlig og sund udstråling. Den plumper huden, gør hudens overflade finere og øger hudens hyaluronsyre niveau. Den modne kvinde/mand kan sagtens benytte sig af en behandling, hvis de ønsker et fugt-boost og, på sin vis, anser en behandling som hudpleje. Ønsker man et betydeligt løft af huden bør man anvende Radiesse®. Man kan dog godt kombinere de to.

filler i kæben

Hvor længe holder behandlingen?

Belotero® Revive har en af de bedste holdbarheder på markedet. Generelt for filler baseret på hyaluronsyre (HA fillers) er at de holder i 6-9 måneder og nedbrydes naturligt lige så stille.

For at få et super effektivt resultat med SkinBooster anbefaler vi et forløb med 3 behandlinger med 1 måneds mellem.

Der er ikke et bestemt tidspunkt på året man bør få behandlingerne. Om sommeren vil din hud stråle ekstra meget. Derfor vælger mange også at få behandlet decoltéen i denne periode, da huden er mere blottet. Om vinteren bliver huden mere grå og mat og mister glød og fugt. Her er behandlingen også ideel for at passe på huden i den kolde tid.

Efter det anbefalede forløb har din skinbooster en holdbarhed op til 9 måneder.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler