Full-face forløb 70+

Se Gurlis full-face forløb med botox, PRF og filler.

Book tid online
Gurli fullfaceforløb med botox, filler, PRF

Fullface behandling med filler, botox og PRF

Gurlis forløb

Ved denne fullface behandling har vi valgt at koncentrerer os mod den kvindelige modne aldersgruppe 70+, hvor de aldersbetingede markører tydeligt ses i ansigtet.

 

Æstetisk vurdering af ansigtet

Når vi kigger på Gurli ses der klassiske alderstegn, som indfald ved tindingerne, tab af fedtvæv og muskeltonus omkring kindben/midtkind, hvilket giver mere tyngde til den nedre del af ansigtet – især ved nasiolabiale furer, mundvige og kæbelinje. Ved Gurli ses tilmed et tydeligt tab af læbens fylde, der gør, at læben forsvinder, når hun smiler. 

Når man ser på Gurlis profil ses overgangen mellem underansigtet og halsen utydeligt grundet tab af fylden på kæbevinklen. I Gurlis tilfælde bevirker det, at hun virker tung omkring hage og hals.

Ansigtets aldring

Ansigtets aldrig starter allerede i slutningen af vores 20’ere, både pga. daglig ekspornering af vind og vejr, forurening, livsstilsfaktorer, stress samt den naturlige aldringsproces med collagentab.
Man ser ofte, at man mister fylde omkring kindben og kinder hvorved mundvigen begynder at hænge og skabe “sur mund”. Man ser også ofte et tab af fylde omkring læberne, hvorved læbekanten forsvinder indad og læben ofte helt forsvinder, når man smiler. Som vi bliver ældre gennemgår ansigtet og halsen ændringer. Muskeltab og tyndere hud giver ansigtet et slapt og hængende udseende. Hos nogle mennesker kan hængende kæber skabe en dobbelthage og “hamsterposer”. Huden tørrer ud og fedtlaget under huden skrumper, hvilket resulterer i et mindre fyldigt og glat udseende. Sol og cigaretter fremskynder udviklingen af rynker. Mørke pletter og misfarvninger øges, primært på grund af solen.
fullface filler i kæben

PRF Behandling

Gurli har som en del af sit behandlingsforløb fået i alt 3 PRF-behandlinger. 

En behandling med PRF stimulerer til naturlig hudforyngelse udelukkende ved brug af naturlige komponenter fra egen krop (blodprøve der centrifugeres). Resultatet er, at huden efterfølgende vil fremstå mere sund og med en bedre glød.

I Gurlis tilfælde har PRF komplimenteret de øvrige behandlinger, da denne forfiner hudoverfladen og dermed kan anses som kronen på værket. 

I Gurlis PRF forløb har hun opnået en bedre hudkvalitet. Hendes hudtone, særligt på kunder og i pande, er blevet mere ensartet, hvilket får det samlede resultat til at se mere friskt ud. Derudover har behandlingen bidraget med en masse fugt og en øget elasticitet i huden. Dette har mindsket den kreppede hud på den nederste del af Gurlis kinder samt fine linjer omkring munden. Overordnet set har behandling med PRF medvirket til, at Gurli nu har en sund og levende hud med et fantastisk glow.

Filler behandlinger

Botox behandlinger

Filler behandling

Filler i kindben/midtkind

I Gurlis forløb har vi valgt at genskabe noget af den fylde, hun har mistet med alderen. Ved at genskabe fylde ved Gurlis kindben/midtkind laver vi også et rigtigt flot løft således at næse-læbe linjer mindskes og “sur mund” løftes.

Filler i kæbelinjen

For at strække huden og skabe en mere markant kæbelinje, er der lagt filler i bagerste del af kæbelinjen samt kæbevinklen op foran øret. Udover at behandlingen skaber mere defination på kæbelinjen, er behandlingen også medvirkende til at trække huden tilbage og på plads igen – væk fra kinden. Således udglattes statiske linjer og kreppet hud på kinderne. Kæbelinjen bliver tilmed mere jævn. Derudover er der lagt blød filler i den kreppede hud på kinderne.

 

Filler i læberne

Gurli har også fået en læbebehandling med filler. Der er arbejdet på at genskabe den naturlige volumen, som med alderes reduceres i vævet og gør læben mindre synlig, både i afslappet tilstand, men i særdeleshed også når Gurli smiler. Derudover gør en fillerbehandling i læberne, at de små linjer, som sætter sig i huden omkring munden, reduceres samtidig med, at afstanden mellem næse og overlæbe begynder at blive større. Disse tegn kan alle minimeres når læben igen får støtte. Der er altså ikke tale om en læbeforstørrende behandling hos Gurli, men den skal tænkes som en genskabelse af den læbeform Gurli tidligere har haft.

Filler i tindinge

Med tiden mister vi både fedtdepoter, huden bliver tyndere og knoglens tykkelse reduceres tilmed også. I tindingene har vi et naturligt indfald, men som ved den yngre målgruppe ikke ses da hulningen er dækket af fedt og muskelmasse. Med tiden reduceres fylden og hulningen bliver synlig. Mangel på fylde i tindingene har for Gurli bevirket at hun mangler støtte til bl.a. sine øjenbryn og øjenlåg. Ved at behandle med filler i tindingerne kan man genskabe støtten til både øjenbryn og lave et løft af øjenlåget.

botox gummysmile fullface
fullface filler og botox før og efter

Botox behandlinger

Stort brynløft

Som en del af Gurlis behandling har vi valgt at behandle hende med botox. Huden krølles lidt hver gang der sker en muskeltræning, og med tiden sker der permanent skade og der vil ses stående linjer – særligt i panden og mellem brynene. Med botox afslappes musklen, og huden får ro til at regenerere sig selv igen. Ofte kan små linjer udviskes alene med en botox behandling. I Gurlis tilfælde ønskede vi at give hende et stort brynløft, hvorfor vi også lagde botox i “kragetæerne” omkring øjnene, så musklen slappede af og fik åbnet øjet mere op.

Tandkødssmil

Ved Gurli ses der tydeligt tandkød når hun smiler. Dette betyder at musklen der trækker Gurlis overlæbe opad er meget stærk og dermed ses tandkødet. Derfor valgte vi at lave en gummysmile behandling med botox. Herved ville læbekanten også blive mere tydelig/komme mere frem.

Nedadvendte mundvige

Når alderstegn viser sig og huden bliver tyndere ses der ofte nedadvendte mindvige som skaber “sur mund”. I Gurlis tilfælde kunne der med fordel ligges botox i musklen ved de nedadvendte mundvige så mundvigen slapper af os giver et løft.

Et mærkbart resultat

Denne behandlingspakke har sammenlagt gjort en forskel for Gurlis ansigt, hvor hun ser mere frisk og oplagt ud – og allermest har genvundet lidt foryngelse og livskvalitet. Hun ligner fortsat sig selv, og for de fleste kan det være svært at udpege de enkelte behandlinger, udover at de sammenlagt gør en stor forskel for Gurlis ansigt.