Botox Horsens

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi botox behandling i nær Horsens. Klinikken er beliggende i Aarhus med en køreafstand på ca. 40 minutter fra Horsens.

Vi glæder os til at se dig.

Dysport®

Hvad er botox?

Botox består af stoffet Botulinum Toxin Type A. Det sprøjtes ind i de muskler, hvor man ønsker at opnå effekt. En botox behandling virker ved at blokere for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. Efter behandlingen vil musklen langsomt, typisk i løbet af 2-5 dage, begynde at blive svag. Efter 14 dage er effekten hel og musklen vil ikke længere kunne bevæge sig. Når det sker har man opnået den ønskede effekt og rynkerne vil være mindske. Efter 3-4 måneder, vil blokeringen forsvinde, og musklen vil derfor begynde at få signaler fra nerven igen. Den vil derfor langsomt få sin fulde funktion tilbage. Det betyder at en behandling med botox ikke har en ødelæggende effekt og musklen vil blive 100% som før, hvis man ikke gentager botox. Man ka ikke bruge botox i læber, dette ville give en lammelse af læbens muskel.

 

Hvad bruges botox til?

Botox bruges typisk til at mindske mimiske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Den klassiske behandling er rynker i, og omkring panden. Derudover bruges det bl.a. til brynløft, rynker ved øjnene/kragetæer. Botox kan også bruges til eksempelvis tandkødssmil eller sur mund.

Ligeledes kan det bruges til at mindske musklens størrelse. Dette kan være et ønske, hvis man eksempelvis har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt. Det kan også bruges, hvis hagen er stor og den ønskes reduceret i størrelse.

Se før/efter billeder.

Micro botox Horsens

Trenden i kosmetiske behandlinger går hen mod så naturligt et look som muligt. Man må helst ikke kunne se, at man har fået kosmetisk behandlinger. En af de nyeste metoder er microbotox. Med microbotox lægger man botoxen i overfladen af musklen samt i huden. På den måde undgår man at blokere musklen helt, så den fortsat kan bevæge sig. Man blokerer istedet musklens binding af huden, så huden ikke rynker, når musklen bevæger sig. Man kan som nævnt ikke bruge botox i læber, men microbotox ved læberne kan mindske rygerynker. Fordelen ved det er eksempelvis, at man fortsat kan løfte sine bryn med normal kraft, men uden at få rynker i panden. Denne behandling giver derfor det mest naturlige resultat man kan få i panden. Problemet med mikrobotox er dog, at effekten holder i kortere tid, typisk ca. 2 måneder, så man skal oftere behandles.

Vi udfører microbotox helt rutinemæssigt. Vi bruger microbotox, når vi behandler tæt på brynet, for at bevare bevægeligheden i brynet. Resten af panden, hvor der ikke er risiko for tunge bryn, behandler vi helst med alm. teknik, for at opnå bedst mulig holdbarhed. Ønsker du kun microbotox, behandler vi dig med det.

Medicinsk behandling med botox Horsens

Vores overlæge er speciallæge i neurokirurgi, og vi må derfor behandle med medicinsk botox. Bl.a. for overdrevet sved i armhule og sved på hænder, skæren tænder, hovedpine og migræne. Har man en lammelse i ansigtet vil man ofte have et skævt smil. Vi bruger sjældent botox i læber men ofte omkring læberne, for at mindske skæve smil.

Vigtig at vide !

  • Der er ikke brug for en forundersøgelse forud for medicinsk behandling med botox og du kan kontakte os på 31 31 94 70 eller booke direkte på vores bookingside.
  • Botox virker kun på de specifikke behandlede muskler og ikke på andre muskelgrupper.
  • Vi anbefaler, at du efter behandlingen ikke dyrker motion, for at sikre længst mulig holdbarhed af din behandling. Du må gerne motionere før behandlingen og dagen efter.

Hvor længe holder behandlingen?

Efter en indsprøjtning kan du ikke se effekten med det samme. Effekten begynder ofte først langsomt efter et par dage og får først sin fulde virkning efter ca. 14 dage. Hvis du er ny kunde i botox i Århus, bliver du tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at din botox er perfekt. Er der behov for en touch-up er dette gratis og rettelsen vil blive tilføjet i din journal, så vi ved det til din næste gang.

Herefter har behandlingen en holdbarhed på ca. 3 måneder første gang.

Er du glad for resultatet og ønsker du at fortsætte, anbefaler vi, at du får din 2. behandling 3 måneder efter din første.. På dette tidspunkt, er der fortsat lidt effekt af din 1. behandling. Vi vil dermed svække en svækket muskel mere og dermed opnå længere holdbarhed af dine behandling.

Efter 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

 

Er botox farligt?

Den koncentration der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lav, faktisk langt under den dosis der anvendes til medicinsk behandling. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste. Der er dog enkelte personer, hvor man ikke bør behandle. For at sikre korrekt behandling, skal du have en konsultation hos vores hjerne kirurgiske overlæge, inden du kan blive behandlet med medicinsk botox. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne lægelige vurdering er ekstra vigtig.

Botox er dermed helt ufarlig for næsten alle. Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk ledelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende.

Hvilke bivirkninger er der ved botox?

Den bivirkning man ser mest ved botox er “jokerbryn” der let kan korrigeres ved en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox har først opnået den fulde effekt efter 2 uger, hvorfor man ikke bør lave en touch-up før de to uger er gået, ellers risikerer man at overbehandle området og eksempelvis få tunge øjenbryn. En touch-up bør ikke foretages senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risiker man, at touch-uppen holder længere tid end den primære behandling og derved give en ikke ønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

Ca. 5 % oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen.

Vi anvender Bocouture en ny og bedre botox – læs mere her

Du kan læse om vores priser her: Priser

Læs om tandkødssmil, mikrobotox, svedbehandling og migrænebehandling med botox.

Mange kombinerer botox med filler og Radiesse – læs mere her: Radiesse og filler

Hvad er forskellen på filler og botox? Læs mere her.

Man skal være 18+ år for at få denne behandling. Vi glæder os til at se dig tid din botox behandling.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox