BEDSTE RADIESSE KLINIK

Skrevet af Dorte Clemmensen
2021

Kosmetisk Hviidsminde kåret til Nordens bedste Radiesse klinik

I København, okt. 2021 blev Nordens bedste Radiesse klinik kåret. Og vi kan med stor glæde og stolthed erkende, at vores store arbejde med Radiesse bliver anerkendt i hele Norden. Vi kan nu med stolthed sige, at vi har nordens bedste og mest erfarne Radiesse behandler. Radiesse er den mest naturlige kosmetiske behandling der findes. Den stimulerer huden i ansigtet og derfor vil huden gendanne tabt kollagen, du kan undgå rynker og vil opleve en sund hud. Men ikke nok med det, du vil også opleve et meget naturligt ansigtsløft uden kirurgi.

Øget kollagen og løft af dit ansigt giver et naturligt resultat. Med denne behandling kan du aldrig få et overfyldt og mærkeligt udseende, da Radiesse ikke fylder noget i din hud, men blot stimulerer din egen hud. Du vil derfor opleve en forynget sund hud og en hud uden porer samt en naturlig opstramning af huden. Derfor kaldes denne behandling også for et ansigtsløft uden kirurgi.

Hvad er Radiesse?

Radiesse er den eneste filler på markedes der kan give dig denne kollagen effekt og dermed adskiller den sig fra andre fillers. I Danmark er det kun godkendte læger, der må behandle med dette produkt. Selve produktet forsvinder igen efter 12-18 måneder og herefter giver det ikke mere effekt. Men efter denne periode, vil du have en sund hud, du kan forebyg rynker og du vil have danne en masse nyt kollagen og dette er din egen hud.

Din nye og smukkere hud nedbrydes ganske langsomt ligesom din “gamle” hud, men dette vil tage flere år. Dermed opnår du en meget lang holdbarhed og varigt resultat. Med radiesse opnår du en sund hud og et ansigtsløft på niveau med et kirurgisk ansigtsløft. Du opnår samtidigt en markant forbedring af hudens glød og fylde, når du behandles i Nordens bedste radiesse klinik.

Hvem har glæde af Radiesse behandling?

Når du er ung og ca. 25 år gammel, danner huden ligeså meget kollagen som den nedbryder. Denne høje kollagen produktion giver en smuk sund hud uden rynker og porer. Når du bliver ældre og dette sker efter 25 års alderen, daler kollagen dannelsen ganske langsomt. Dette betyder, at huden ganske langsom bliver tyndere og den bliver mere rynket og mister sin glans.

Radiesse kan derfor anvendes hos den unge voksne der er 30-40 år. I denne alder er det primært for at forebyg rynker og beskytte imod aldring af huden. Oftere anvendes radiesse hos den 40-50 årige og ældre. Behandling i denne alder er for at genskabe en strammere og en mere glansfuldt hud, hvilket giver et betydeligt ansigtsløft. Jo ældre man er, og dermed jo mere kollagentab huden har haft, desto flere behandlinger må man forvente at have brug for, for at genskabe en flot og stram hud igen.

Hvor ofte skal du behandles med Radiesse i Nordens bedste Radiesse klinik?

Antaller af behandlinger afhænger af din alder og din hudkvalitet. Er du ung og bare gerne vil forebyg rynker og mindske alderstegn i huden, kan 0,75 ml (0,5 sprøjte) hvert 1½-2 år være nok.

Har du begyndende alders tegn som porer og små rynker i huden, vil det ofte kræve 2-3 behandlinger á 1½ ml og der skal helst gå 6 måneder imellem du behandles. Du vil naturligvis løbende kunne se en forbedring af din hud, men først når behandlingen er færdig, har du opnået det perfekte resultat med en opstrammet smuk sund hud

Er du midaldrende, vil det ofte kræve 4-5 behandlinger med 6 måneder imellem behandlingerne for at opnå en smuk, glansfyldt og stram hud.

Radiesse kræver tålmodighed

Behandlingen virker ofte efter ca. 2-5 måneder afhængig af din hudkvalitet og din alder. 1 behandling giver en rigtig god kollagen stimulation i 6 måneder og du vil kunne se en smukkere glød i din hud. Herefter skal behandlingen gentages efter 6 måneder og dette vil holde den høje kollagen produktion oppe så du både kan forebyg og reducere rynker. Dette fortsætter hver 6. måned,  indtil du er i mål og har opnået den smukkeste hud. Herefter kan du fastholde resultatet med en behandling hvert 1-2 år afh. af din alder.

Hvad er risikoen ved Radiesse?

Bivirkninger ved Radiesse behandling er meget sjældne bare du bliver behandlet af erfarne hænder. En sjælden komplikation kan være små og ofte usynlige kugler i huden. Disse vil forsvinde spontant og vil være væk efter 2-3 måneder. I forhold til et kirurgisk ansigtsløft, er Radiesse ofte uden risici og vil være næsten uden “down tid”. dette betyder, at du kan gå på arbejde, dagen efter dit ansigtsløft uden kirurgi.

Radiesse kan dog ikke opløses som alm. fillers kan. Dette er årsagen til, at den kun må bruges af godkendte læger. Det er derfor vigtigt, at behandleren er meget rutineret og at produktet bliver lagt korrekt. 

Hvem behandler i Nordens bedste Radiesse klinik?

Overlæge Dorte Clemmensen er oplært i behandling med Radiesse ved Dr. Kate Goldie UK i 2012. Dorte udfører 400-500 behandlinger om året. Desuden er Dorte uddannet europæisk kosmetisk træner og er men denne pris nu kåret til at have nordens bedste Radiesse klinik i okt. 2021.

Før din 1. behandling vil du få en gratis samtale med vores hjerne kirurg overlæge Dorte Clemmensen. Dorte vil udspørge og undersøge dig. Efter denne samtale kan du føle dig sikker og det er sikret, at du er egnet til radiesse. Du vil til denne samtale få en personlig og specifik plan for:

– hvor mange gange du skal behandlesbedste radiesse klinik i norden

– hvad der er muligt

– og hvad du kan forvente – vil vi forebyg eller reducere dine rynker.

Vi er kåret til Nordens bedste Radiesse klinik i okt. 2021 og derfor er du i Nordens bedste hænder.

Du kan se flere før/efter billeder på Instagram og FaceBook

Du kan læse mere om Radiesse her: Kollagenfiller og Radiesse behandling

Øvrige indlæg
Efterårshudpleje

Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticalsSkrevet af Katrine Korsgaard Nielsen Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver...

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger

Efterårsbehandlinger - MicroneedlingSkrevet af Katrine Korsgaard NielsenKosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk HviidsmindeEfterårsbehandlinger af din hud. Efter en dejlig sommer, hvor huden er blevet eksponeret...

Behandling af bekymringsrynke med botox

Behandling af bekymringsrynke med botox

Som vi bliver ældre oplever flere af os at den berømte "bekymringsrynke" opstår. Den kan for mange være uønsket da den kan give et vredt/træt udtryk som man ikke ønsker. Den kan effektivt behandles med...

KAN FILLER OPLØSES?

KAN FILLER OPLØSES?

Dette indlæg vil handle om spørgsmålet: kan filler opløses? Det er vigtigt for os at vores kunder og øvrige forbrugere af kosmetiske behandlinger er oplyst omkring de forskellige behandlinger og produkter....

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

HVORFOR SKAL MAN BRUGE SOLCREME?

På Kosmetisk Hviidsminde ønsker vi at give dig de bedste værktøjer så du kan få en bedre hud. De fleste af os ønsker en hud som fremstår sund og smuk - og vigtigst af alt, at den bliver ved med det. En helt...