Svedbehandling Sønderborg

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk svedbehandling nær Sønderborg. Klinikken er beliggende på Bramdrupskovvej 20A i Kolding. På denne side kan du læse mere om denne behandling for svedproblematikker. Uanset hvor hårdt du som patient er ramt, er vi klar til at tage imod dig, og lave en god plan for dig.

Book en tid

Problemer med sved kan være hæmmende i hverdagen

For dem som oplever gener og problemer med sved, i form af en overdrevet svedproduktion, er det ofte noget som tynger i hverdagen. Det sætter begrænsninger og kan føles nedsættende på livskvaliteten. Nogle undgår social kontakt med andre og nogle føler sig flove.
Problemer med sved ofte arvelig, så det er ikke noget du selv kan gøre for.

 

Hvem kan være kandidat til en svedbehandling?

Du kan være kandidat til en svedbehandling, hvis du sveder selvom man ikke dyrker motion, har det varmt eller er nervøs. Nogle oplever at de ligefrem drypper af sved – dette har ofte ikke nogen lugt, men er meget generende for den pågældende.

3-5% af den danske befolkning har hyperhidrose (problemer med sved), men idet at tilstanden, for mange, er tabubelagt og invaliderende, er det ofte noget de går med alene uden at gå til lægen eller lignende. Dette kan du trygt tale om hos os!

svedproblem

Svedbehandling med botox Sønderborg – hvordan?

En svedbehandling udføres med medicinsk botox (Dysport®) Det insprøjtes i det område, man har en for høj produktion af sved – kaldet: hyperhidrose.
Ved at indsprøjte små doser af botox i f.eks. armhulen vil produktionen af sved minimeres eller helt ophøre i op til 9 måneder.

Når man behandler med botox i forbindelse med sved, går botoxen ind og hæmmer produktionen af sved. I løbet af kort tid vil man opleve en effekt og herefter har behandlingen virke i ca. 6-12 måneder. Når virkningen er ved at forsvinde vil man begynde at svede igen og man kan her gentage behandlingen. 

Svedbehandling nær Sønderborg

På Kosmetisk Hviidsminde i Kolding byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen og klinikkens sygeplejersker dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål og dine gener.

Behandlingen er en medicinsk botox behandling, hvilket betyder at du må behandles samme dag som din konsultation. Dine følgende behandlinger vil blive varetaget af klinikkens sygeplejersker.

Hos os får du en professionel medicinsk svedbehandling

På Kosmetisk Hviidsminde byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål og hvordan behandlingen, samt det fremtidige, forløb kommer til at være.

I hvilke områder på kroppen kan man blive behandlet?

    • Armhulerne
    • Hænderne
    • Fødder
    • Ansigtet
    • Hovedbunden

Ønsker du at få en svedbehandling med botox mod sved fra hænderne, fra armhulerne, fødderne eller andet steds er du varmt velkommen hos os.

Vi glæder os til at se dig!

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Speciallægeklinikken Hviidsminde

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox