Svedbehandling Risskov

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi medicinsk svedbehandling i Risskov. På denne side kan du læse mere om denne behandling for svedproblemer. Uanset hvor hårdt du som patient er ramt, er vi klar til at tage imod dig, og lave en god plan for dig.

Book en tid

Problemer med sved kan hæmme hverdagen

For dem som oplever gener og svedproblemer, i form af en overdrevet svedproduktion, er det ofte noget som tynger i hverdagen. Det sætter begrænsninger og kan føles nedsættende på livskvaliteten. Nogle undgår social kontakt med andre og nogle føler sig flove.

Svedproblemer ofte arvelig, så det er ikke noget du selv kan gøre for.

 

Hvem er er kandidat til en svedbehandling?

Du kan være kandidat til en svedbehandling, hvis du sveder selvom man ikke dyrker motion, har det varmt eller er nervøs. Nogle oplever at de ligefrem drypper af sved – dette har ofte ikke nogen lugt, men er meget generende for den pågældende.
3-5% af den danske befolkning har hyperhidrose (problemer med sved), men idet at tilstanden, for mange, er tabubelagt og invaliderende, er det ofte noget de går med alene uden at gå til lægen eller lignende. Dette kan du trygt tale om hos os!

svedproblem
svedbehandling botox ikast

Svedbehandling med botox – hvordan?

En svedbehandling udføres med medicinsk botox (Dysport®) Det insprøjtes i det område, man har en for høj produktion af sved, som går under navnet: hyperhidrose.
Ved at indsprøjte små doser af botox i f.eks. armhulen vil produktionen af sved minimeres eller helt ophøre i op til 9 måneder.

Når man behandler med botox i forbindelse med hyperhidrose, går botoxen ind og hæmmer produktionen af sved. I løbet af kort tid vil man opleve en effekt og herefter har behandlingen en virketid på ca. 6-12 måneder. Når virkningen er ved at aftage vil man begynde at svede igen og man må gentage behandlingen.

 

Svedbehandling Risskov

På Kosmetisk Hviidsminde i Risskov byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål og dine gener.

Behandlingen er en medicinsk botox behandling, hvilket betyder at du må behandles samme dag som din konsultation. Ved de følgende behandlinger kan du behandles af vores sygeplejersker.

Hos os får du en professionel medicinsk svedbehandling

På Kosmetisk Hviidsminde byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål fx. hvordan undgår jeg skjolder under armene, kan jeg helt undgå sved under armene og hvorfor er deodorant og antiperspirant ikke nok.

I hvilke områder på kroppen kan man blive behandlet?

    • Armhulerne
    • Hænderne
    • Hovedbunden
    • Fødder
    • Ansigtet

Vi glæder os til at se dig!

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Speciallægeklinikken Hviidsminde

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox