Skinbooster Risskov

Velkommen til vores kosmetiske klinik i Risskov, hvor vi tilbyder det nyeste skinbooster-produkt: Ejal40
Book en tid onlineEjal40

Skinbooster-behandling / Ejal40

Ønsker du at forbedre din hudkvalitet og opnå en strålende, ungdommelig glød? Så kan Skinbooster være den perfekte løsning for dig.

Vores professionelle team af kosmetiske specialister er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå det bedste resultat for din hud. Med Skinbooster-behandlingen tilføres din hud næring og hydrering, hvilket øger dens fugtighedsniveau og forbedrer tekstur og elasticitet. Resultatet er en friskere, mere jævn og frisk hud.

Ved hjælp af en række sikre og effektive teknikker injiceres en specialformuleret hyaluronsyre i overfladelaget af din hud. Hyaluronsyre er et naturligt forekommende stof i kroppen, der bidrager til at bevare hudens fugtighed og elasticitet. Med Skinbooster-behandlingen får du en direkte og dybdevirkende fugtighedsbehandling, der giver synlige resultater på huden.

Behandlingen er skånsom og smertefri, og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter med det samme, dog fraråder vi motion/anden form for fysisk hård aktivitet på dagen lige efter din behandling. 

Vores klinik i Risskov arbejder nyeste produkter og vores erfarne personale står klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen. Vi skræddersyr behandlingen efter dine individuelle behov og ønsker for at sikre de bedste resultater.

Tag det første skridt mod en sundere og mere strålende hud i dag ved at kontakte vores klinik i Risskov. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå din ønskede hudforbedring gennem vores Skinbooster-behandling med Ejal40.

ejal40 før og efter
ejal40 skinbooster aarhus

Hvad gør en skinbooster?

I takt med at vi bliver ældre taber huden hyaluronsyre, hvorfor huden med alderen mister sin glød og fylde. En Ejal40 behandling bruges til at tilføre dybdegående fugt til huden. Ved at gøre dette, giver den huden fylde og et boost med fugt, som giver huden sundhedstegn og glød. Den virker udglattende på hudens tekstur, og giver et sundt og friskt udseende. Dette betyder farvel til grå og livløs hud.

Disse områder kan behandles:

  • Ansigt
  • Hals
  • Decolté
  • Hænder
  • Andre områder efter behov og aftale

Det er særligt populært at få behandlingen i området imellem næsen og overlæben samt omkring munden. Dette vil forfine din hud, så porer mindskes og det vil reducere dine alderstegn.

Få en smuk glød i huden med SkinBooster

Skinbooster / Ejal40 kan anvendes på ansigtet, halsen, hænderne og andre områder, der trænger til en hudforskønnelse.

Hvor længe holder det?

Filler baseret på hyaluronsyre (HA filler) er en ikke-permanent filler der nedbrydes naturligt i løbet af 9 måneder.
Belotero Revive giver derfor markeds bedste holdbarhed og du vil opleve en markant forandring af din skinbooster før og efter.

For et super effektivt resultat anbefaler vi et opstarts forløb med 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Der er ikke et bestemt tidspunkt på året at behandlingen bør udføres. Om sommeren vil din hud stråle ekstra meget. Behandlingen kan – foruden ansigtet – udføres på hals, decolté og hænder. Om sommeren vælger mange at få behandlet decoltéen, da dette område er mere blottet og man derfor ønsker en super flot hud i det område. Om vinteren bliver huden mere grå og mat, vi mister fugt og glød. Her er behandlingen også ideel for at passe på huden i den kolde tid.

Efter det anbefalede behandlingsforløb har din skinbooster en holdbarhed på op til 9 måneder.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler