SkinBooster Risskov

Belotero Revive®

Hvad er en SkinBooster?

Behandling er med en tynd filler type som består af hyaluronsyre og vand, som allerede findes i vores krop. Hyaluronsyren er et naturlige komponent som findes naturligt i vores underhud og dette tabes med alderen. Ved at tilføje den tabte hyaluronsyre vil du tilføje fylde og mere fugt i huden.  Vi udfører behandlinger med skinbooster i Risskov.

Hvad bruges en Skinbooster behandling til?

I takt med at vi bliver ældre taber huden hyaluronsyre, hvorfor huden med alderen mister sin glød og fylde. En Belotero Revive behandling bruges til at tilføre dybdegående fugt til huden. Ved at gøre dette, giver den huden fylde og et fugt boost, som giver den smukkeste glød. Den virker udglattende på hudens tekstur, og giver et sundt og friskt udseende. Dette betyder øjeblikkeligt farvel til grå og livløs hud.
Disse områder kan behandles:

  • Ansigt
  • Hals
  • Decolté
  • Hænder

Det er særligt populært at få behandlingen i området imellem næsen og overlæben samt omkring munden. Dette vil forfine din hud, så porer mindskes og det vil reducere dine alderstegn.

Hvem har gavn af en Skinbooster behandling?

Skinbooster behandling kan anvendes på alle hudtyper og er velegnet til både mænd og kvinder fra 18 år og op efter.

Den modne kvinde/mand kvinde kan sagtens benytte sig af en behandling, hvis de ønsker et fugt-boost og, på sin vis, anser en behandling som hudpleje. Ønsker man et betydeligt løft af huden bør man anvende Radiesse. Man kan dog godt kombinere de to.

Hvor længe holder det?

Filler baseret på hyaluronsyre (HA filler) er en ikke-permanent filler der nedbrydes naturligt i løbet af 9 måneder.

Belotero Revive giver derfor markeds bedste holdbarhed og du vil opleve en markant forandring af din skinbooster før og efter.

For et super effektivt resultat anbefaler vi et opstarts forløb med 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Der er ikke et bestemt tidspunkt på året at behandlingen bør udføres. Om sommeren vil din hud stråle ekstra meget. Behandlingen kan – foruden ansigtet – udføres på hals, decolté og hænder. Om sommeren vælger mange at få behandlet decoltéen, da dette område er mere blottet og man derfor ønsker en super flot hud i det område. Om vinteren bliver huden mere grå og mat, vi mister fugt og glød. Her er behandlingen også ideel for at passe på huden i den kolde tid.

Efter det anbefalede behandlingsforløb har din skinbooster en holdbarhed på op til 9 måneder.

Læs også om: BotoxfillerRadiesse®.

Se resultat af skinbooster før og efter på instagram.