Radiesse® Vejle

Book møde

Nordens bedste Radiesse klinik

Overlæge Dorte Clemmensen blev i oktober 2021 kåret til Nordens bedste. Årsagen til denne kåring skyldes hendes naturlige resultat af din behandling. Dorte tilbyder idag Radiesse behandling i Kolding.

 

Dorte Clemmensen er kosmetisk træner i Europa

Overlæge Dorte Clemmensen er overlæge i hjerne kirurgi. Hun er derudover oplært af overlæge Dr. Kate Goldie i kosmetisk behandling i London i 2012. Dorte udfører idag 400-500 årlige Radiesse behandlinger. Derudover er Dorte uddannet som træner i europa i botox, filler og Radiesse. Følgelig underviser Dorte andre læger og sygeplejersker i filler, botox og Radiesse.

Dorte Clemmensen

Hvad er Radiesse?

Radiesse® er en ny type filler, som øger hudens egen kollagen produktion. Desuden øges hudens elastik og der dannes en ny blod forsyning til den nye hud. Dette forklarer, hvorfor huden genvinder sin fasthed og glød. Grunden til, at din hud opnår effekten er følgende:

  1. Den nye hud får færre porer
  2. Hudens glød genvindes
  3. Huden strammer op.

Radiesse er den eneste filler på markedet, der har en bevist kollagen effekt. En færdig behandling minder om effekten af en kirurgisk ansigtsløft, men giver et endnu flottere resultat. Årsagen til dette er, at et kirurgisk ansigtsløft blot strammer huden op. Hudens kvalitet forbedres ikke med kirurgi. Med radiesse opnår du både en opstramning og en forbedring af huden.

 

Hvorfor kender jeg ikke Radiesse?

Radiesse er brugt til kosmetisk behandling igennem 15 år. Det er en af verdens mest brugt filler, da den skaber et naturligt resultat. Den fylder ikke huden ud som en filler gør. Istedet forbedrer og forstærker den din egen hud. Dette giver et langt mere naturligt resultat. Huden forbedres langsomt, typisk over 1-2 år, så du vil ikke på kort tid forandre dit udseende.
I Danmark skal man være læge, for at behandle med Radiesse. Dette er årsagen til, at den endnu ikke er så kendt i Danmark. Radiesse giver et fantastisk naturligt resultat. Af denne grund, er Radiesse en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger i verden.

Hvad koster en Radiesse® behandling?

Vi har valgt, at have en skarp pris på Radiesse behandling i Århus og Kolding. På denne måde får flere mulige for at blive behandlet af Nordens bedste behandler. Dorte Clemmensen behandler dagligt i begge vores klinikker. Vi kan derfor tilbyde Radiesse i Århus og Kolding. Radiesse behandling pris kan ses her.

Radiesse bliver Danmarks foretrukne filler – ligesom i udlandet

Vores overlæge er uddannet som træner i kosmetisk behandling i Europa.. Derfor uddanner hun andre læger i Danmark i Radiesse. Dorte oplærer flere og flere læger i denne behandling. Af denne grund forventes Radiesse at blive mere og mere kendt i Danmark. Ligesom i udlandet forventer vi, at denne behandling vil blive favorit filleren i Danmark. Dette vil ske, da trenden i Danmark heldigvis også går imod et mere naturligt kosmetisk resultat.
Overlæge Dorte Clemmensen har gennem årene forfinet sin teknik. Dette gør, at du får mest muligt ud af din behandling. Overlæge Dorte Clemmensen teknik har gjort, at hun i 2021 er kåret som den bedste behandler i Norden, læs mere her. Dorte tilbyder Radiesse i Kolding. En samlet Radiesse behandling pris er billig i forhold til et ansigts løft. Desuden giver Radiesse et endnu flottere resultat, da hudens kvalitet forbedres.

 

Hvad bruges Radiesse til?

Radiesse tilfører fylde i huden når den bruges ufortyndet. Dette anvendes ofte ved 1. behandling, hvis du har brug for et stort løft i ansigtet. Vi syntes dog, af den vigtigste egenskab med Radiesse er, at øge kollagen produktionen i din hud. Af denne grund, vil vi oftest fortynde Radiesse, så den kan lægges overfladisk i huden i hele ansigtet. Dermed vil du opnå maksimal kollagen stimulation. Radiesse kan anvendes i ansigtet, på halsen og på hænderne. Flere og flere anvender den desuden på maven (f.eks. efter vægttab eller graviditet), overarme og balder.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler

Kan mænd benytte Radiesse®?

Radiesse bruges både af mænd og kvinder. Effekten hos mænd er ofte endnu mere effektiv end hos kvinder. Dette betyder, at mænd ofte skal behandles færre gange end kvinder. En typisk behandling hos mænd, er en forstærkning af de maskuline træk. Dette betyder en mere markeret hage, en kraftigere kæbe og bredere kindben. Desuden har mange mænd glæde af færre porer i huden og fjernelse af acne ar.

 

Hvor længe holder Radiesse®?

Radiesse aktiverer din egen huds kollagen produktion i ca. 6 måneder. Dette betyder, at du i 6 måneder efter behandlingen, vil øge hudens produktion af kollagen. Afhængig af din alder og hudkvalitet, bør du gentage behandlingen efter 6 måneder. Dette fortsætter indtil du har opnået den ønskede hud kvalitet. Målet med behandlingen er en smuk hud uden porer og en flot glød. Desuden kan du forvente, at huden løftes op på plads, så “hamster poser” og “bløde” kinder, bliver løftet. Radiesse vil således ligne et kirurgisk ansigtsløft, bare flottere.

julegaven til ham
filler og botox i ansigtet

En naturlig og diskret behandling

Radiesse er den mest diskrete og naturlige behandling vi tilbyder. Det endelige resultat kommer langsomt fra måneder op til 2 år. Huden vil i denne periode ganske langsomt blive fastere og flottere. Dermed undgår du et hurtigt og forandret udseende.

Kollagen dannelsen sker langsomt over ca. 6 måneder. Herefter bør behandlingen gentages. Man fortsætter indtil man opnår det endelige resultat. Antallet af gange man bør behandles er afhængig af flere ting. Vigtigst er din alder og hudens kvalitet. Dette betyder, at det vil kræve flere behandlinger, desto ældre du er og desto dårligere hud kvalitet du har. Vores overlæge vil give dig en forventet plan for antallet af behandlinger. På denne måde ved du, hvad der skal til, før du kan forvente, at opnå det færdige resultat.

 

Hvor ofte skal du behandle med Radiesse®?

  1. Hos unge under 40 år er 1,5-3 ml Radiesse ofte nok til et smukt løft samt reduktion af fine rynker, akne ar og porer i huden.
  2. Den 40-50 årige kræver ofte ialt 3-6 ml over 1-2 år for at genskabe din tidlige smukke hud.
  3. Hos +50 årige kræver det ofte ialt 4½ -7½ ml over 2-3 år for at opnå det ønskede resultat.

Når det ønskede resultat er opnået, må man forvente at behandle ca. x 1 pr år. Dette gælder efter overgangs alderen. Før overgangs alderen kan man ofte trække den til 1½ år.

Læs vores blog indlæg om filler

Radiesse behandling

Genopbygge kollagen

Rynkebehandling

Kollagenpulver

Lammelser i ansigtet

Filler og Corona vaccine