Botox Skanderborg

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med botox nær Skanderborg. Vores nærmeste klinik ligger i Aarhus, Risskov og har en køreafstand fra Skanderborg på ca. 25 minutter.

Vi glæder os til at se dig i klinikken!

Book din tidDysport®

Hvad er botox Skanderborg?

Botulinum Toxin Type A er navnet på stoffet som botox består af. Det sprøjtes i de muskler, hvor man ønsker at opnå en effekt. En botox behandling virker ved at blokere for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. Efter behandlingen vil muskel langsomt begynde at blive svag. Når der er gået 14 dage er effekten hel og musklen vil ikke længere kunne bevæge sig. Dette er meningen. Efter 3-4 måneder vil blokeringen forsvinde og signalerne fra nerve til muskel vil begynde igen. Musklen får dermed langsomt sin bevægelighed tilbage. Det betyder at en botox behandling ikke er permanent eller skadende. Hvis man ikke gentager sin behandling vil musklen få fuld styrke igen.

Hvad bruges botox til?

Botox bruges typisk til at behandle mimiske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Herunder disse områder:

  • Panden
  • Bekymringsrynken
  • Kragetæerne

Derudover kan botox også bruges til at behandle tandkødssmil, nedadvendte mundvige og til at slanke kæbemusklerne for at give et smallere og en mere feminim ansigtsfacon.

Baby-botox / micro botox Skanderborg

Trenden for kosmetiske behandlinger går hen mod et så naturligt look som muligt. Derfor efterspørger nogle microbotox. Dette er en ny metode indenfor botoxbehandlinger.

Med microbotox lægger man botoxen i overfladen af musklen og i huden. På den måde undgår man at blokere musklen helt, så den fortsat kan bevæge sig. Istedet blokerer men musklens binding af huden, så huden ikke rynker. Man kan ikke bruge botox i selve læberne, men man kan bruge microbotox VED læberne for at mindske de klassiske “rygerynker”.

Fordelen ved microbotox er at man f.eks. stadig kan løfte sine bryn med fuld kraft uden at få rynker i panden. Det giver et meget naturligt resultat.

Ulempem ved microbotox er dog, at effekten holder kortere tid. Ca. 2 måneder, så man skal behandles oftere.

Vi bruger altid microbotox når vi behandler tæt på brynet for at bevære brynets bevægelighed. I panden, hvor der ikke er risiko for tunge bryn, behandler vi helst med alm. teknik for at opnå bedst mulig holdbarhed. Ønsker man en fuld behandling kun med microbotox, laver vi naturligvis dette.

Medicinsk behandling med botox Skanderborg

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi også medicinske botox behandlinger. En medicinsk botoxbehandling kan f.eks. være for overdrevet sted i armhule eller på hænder, skæren tænder, hovedpine og migræne.

Vigtigt at huske når du får botox

Har man en lammelse i ansigtet vil man ofte have et skævt smil. Dette kan korrigeres med botox. Vi er eksperter i korrektioner for ansigtslammelser og andre misdannelser i ansigtet. Læs mere om dette her.

Botox virker kun på de specifikke muskler der er behandlet og IKKE på andre muskelgrupper.

Vi anbefaler at du ikke dyrker hård fysisk aktivitet efter din behandling. Således sikres du den bedste holdbarhed. Du må gerne motionere før behandlingen og igen dagen efter.

Hvor længe holder behandlingen?

Efter indsprøjtningen kan du ikke se effekten med det samme. Effekten kommer lige så stille og har fuld effekt 14 dage efter behandlingen.

Hvis du er ny botox-kunde bliver du tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikrer at din botox bliver perfekt. Er der behov for en touch-up er denne gratis og rettelsen vil blive tilført din journal, så vi ved det til din næste behandling. Efter den første behandling har botoxen en holdbarhed på ca. 3 måneder.

Er man glad for sit resultat og ønsker at fortsætte med at få botox, anbefaler vi, at man får 2. behandling 3 måneder efter den første. Her vil der fortsat være en smule effekt fra den 1. behandling. Dermed svækkes den svækkede muskel endnu mere og dermed opnår man en bedre holdbarhed. Efter de første 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

Er botox farligt?

Koncentrationen der bruges til kosmetisk botox er meget lav. Langt under den dosis der anvendes til de medicinske behandlinger. Den kosmetiske behandling er helt ufarlig for de fleste. Der er dog nogle personer, hvor man ikke bør behandle. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser, muskelsygdomme samt gravide/ammende. Derfor foregår en botox konsultation altid ved vores neurokirurgiske overlæge for at sikre korrekt behandling med midlet.

Man skal være min. 18 år for at få botoxbehandling.

Hvilke bivirkninger er der ved botox?

Den bivirkning som er mest almindelig ved botox er helt ufarlig. Det er “jokerbryn”. Det kan let korrigeres ved en touch-up.

Som nævnt har botox først sin fulde effekt efter 14 dage, hvorfor man ikke bør lave korrektioner før. Gør man dette kan man risikere at overbehandle området og istedte få tunge bryn. Dog bør en touch-up jeller ikke foretages senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risikerer man at touch-uppen holder længere end den primære behandling og resultatet bliver derfor ujævnt fordi de forskellige doseringer vil aftage i forskellige tempi.

Ca. 5% oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen.

botox

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Behandling mod lammelse

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox