Kosmetisk Hviidsminde´s team består af rutinerede certificerede kosmetiske sygeplejersker og vores kosmetiske overlæge. Vi arbejder hver dag på, at at skabe smukke naturlige resultater med botox, fillers & Radiesse i Kolding og Risskov (Århus) , hvorved vi opnår lange relationer til vores kunder.

Vi anvender udelukkende højkvalitets produkter som Belotero fillers https://www.noscomed.com/produkt/belotero/ og Radiesse

VORES KUNDER SIGER

Susanne er behandlet med Radiesse, botox og filler i Risskov og Kolding
61 år, frisør/make-up artist

”jeg føler mig yderst tryg…”

Jeg hedder Susanne, er 61 år gammel og frisør/make-up artist.

Jeg prioriterer at passe godt på mig selv, min krop og mit udseende, så jeg også overfor mine kunder altid ser frisk og velplejet ud. Derfor dyrker jeg en del sport i min fritid og supplerer med ansigts behandlinger, for nok så meget træning løfter jo ikke også i ansigtet…

På Hviidsminde i Risskov og Kolding modtager jeg en meget personlig, professionel og ærlig rådgivning i forhold til MIG, og behandlingerne foregår step-by-step, så jeg hele tiden er med i forløbet.

Jeg føler mig i yderst trygge hænder og værdsætter, at der også er en fast overlæge tilknyttet klinikken.

Jeg er super tilfreds med mine behandlinger og resultaterne. Jeg kan varmt anbefale behandlinger med botox, fillers og Radiesse ved Hviidsminde i Risskov og Kolding.

Du kan finde vores behandlinger på: https://kosmetiskhviidsminde.dk/kosmetisk-behandling-aarhus/

Marisha er behandlet med Radiesse, botox, fillers og skinbooster i Risskov og Kolding
44 år, Guldsmed assistent

”Ældes med ynde – det skal du have hjælp til…”

Mit navn er Marisha Poulsen, jeg er 44 år, bor i Bredballe i Vejle, er gift og mor til 4 dejlige børn, hvor de 2 stadig bor hjemme.

Jeg har en travl hverdag med mange gøremål, da jeg ud over at passe mit job, min familie, vores hus og have samt vores dyr (3 dejlige hunde og 2 søde katte), også træner 5-7 gange om ugen.

Jeg er ansat hos en guldsmed i Vejle, hvor jeg arbejder 3 dage om ugen.
Jeg er stor fan af kundekontakten, og jeg motiveres af, at finde det helt rigtige smykke til hver enkelt kunde. Qua min kundekontakt, tænker jeg naturligvis også over, hvordan jeg præsenterer mig selv, ikke kun ved selve kundebetjeningen, men også mit udseende.

Jeg startede med kosmetiske behandlinger tilbage i 2005…..

Jeg havde en meget tydelig bekymringsrynke og nogle fuger fra næse til mund.

Mine første behandlinger var Botox og Restylane, som jeg fortsatte med ca. hver 8. måned gennem de næste 3 år.

Efter de 3 år holdt jeg en pause i ca. 7 år, indtil jeg i 2015 startede nye behandlinger – igen var fokus bekymringsrynke og fuger ved munden. Denne gang prøvede vi også at rette mine læber, da de ikke er symmetriske. Læbekorrektionen gav dog ikke det ønskede resultat, hvorfor jeg forsøgte mig med en ny kosmetisk behandler.

Ved den nye behandler fik jeg igen Botox og Restylane, og fokus var på bekymringsrynke, pande, kragetæer, fuger ved mund og mine læber – dog uden at afhjælpe asymmetrien i mine læber. Da vi begyndte at tale om, at jeg skulle have noget fyldt i mine kindben, ville jeg gerne sikre mig, at behandlerens løsning var den rette. Derfor deltog jeg i et event, med mange skønne kvinder, hvoraf nogen havde fået lavet deres kindben ved den netop omtalte behandler. Disse behandlinger så i mine øjne ikke naturlige ud, hvorfor jeg gik i gang med at undersøge markedet efter den helt rigtige behandler.

Jeg fandt Hviidsminde….

Jeg så en video, hvor Dorte fortalte, hvordan man skulle løfte ansigtet opad. Jeg fik en tid hos Dorthe, og hun forklarede i detaljer om effekten af de forskellige produkter Hviidsminde bruger. Vi fik en lang samtale om, hvad jeg ønskede, og vi lagde en langsigtet plan.

Først startede vi med Botox….

Dernæst Radiesse over mine kindben, så min hud blev strammet op og komme op på plads – i og med jeg blev behandlet op ad, kunne jeg begynde at se mine hamsterposer blive mindre. Sidenhen har jeg fået lavet følgende:

• Skin-Booster til at forny min hud
• Radiesse i min kæbelinje
• Botox i kæberne for at mindske mine kæbemuskler – de var meget markante
• Læber ved Victoria – og denne gang er de symmetriske

Idag er jeg selvfølgelig fast kunde på Hviidsminde.  Jeg bliver behandlet med Botox, filler og Radiesse af Dorte, Camilla og Maibritt, og mit udsende er i dag yngre og mere frisk – takket være Hviidsminde i Risskov og Kolding.

Tina Holst er behandlet med Radiesse, filler og botox ved Hviidsminde, der har klinikker i Risskov og Kolding.
50 år, Tøj Branchen & Fitnessinstruktør

”Sikke et smil da jeg ser mig selv i spejlet… ”

Mit navn er Tina Holst jeg er 50 år gammel og har 2 dejlige børn på 21 og 23 samt kæreste.

Jeg har arbejdet i butik i 30 år og elsker mit arbejde ved Vero Moda og som fitnessinstruktør 4 gange i ugen. Jeg når også at løbe og styrketræne hver dag tidlig morgen, så jeg har en travl hverdag.

Da jeg arbejder med kunder i min hverdag, betyder det meget at se præsentabel ud. Mit ydre har altid betydet meget og jeg levet meget sundt. Jeg har altid været sikker på, at dyre cremer var vejen frem til pænere hud. Men uanset prisen hjalp det ikke det mindste. En dag jeg sidder hos min frisør, har hun lige fået lavet BOTOX behandling ved Hvidsminde i Kolding. Hun skal til kontrol og vi beslutter, at jeg da kan tage med.

Her har jeg mit første møde med Hviidsminde og deres søde personale…

Min første forundersøgelse var hos Victoria. Alt er professionelt og der bliver snakket om mine forventninger til behandlingen. Vi aftaler, en behandlings tid en uge senere. Jeg får lavet Radiesse behandling omkring kindben, tinding og kind. Hele vejen igennem behandlingen forklarer Dorte professionelt, hvad hun gør, så jeg føler mig tryg, men jeg er super spændt på resultatet. Og sikke et smil da jeg ser mig selv i spejlet. Selvfølgelig lidt rød efter nålene. Men ser virkeligt, at min ansigt er forandret så virkelig flot arbejde. Selv efter de 2 mdr der nu er gået, er min hud blevet endnu pænere.

Jeg er allerede besluttet på, at jeg er nødt til at spare op til næste behandling. Det bliver BOTOX i panden. Igen professionelt lavet af Victoria. Wow effekt. Lige pludselig ser jeg mig selv med denne ønskede forvandling og jeg er ikke i tvivl. De dyre cremer er spild. Dette er simpelthen den rette forvandling.

Min selvtillid er skudt i vejret, jeg smiler mere.

Før havde jeg det altid med at gemme mit ansigt med mine hænder. For jeg var ikke klar til at skulle se trist og kedelig ud som 50 årigt. Så jeg besluttede mig til, at nu er det mine læber, som skal have en lille tur.

Jeg er selvfølgelig tilbage ved Hvidsminde i Kolding, og nu kender de jo mit ansigt. Så jeg fik lavet flotte læber ved Dorte og har virkelig fået masser af positiv respons fra kunder og venner.

Jeg er slet ikke i tvivl. Der bliver sparet op til næste behandling. Kan kun give Hviidsminde i Risskov og Kolding mine bedste anbefalinger.

Trine er behandlet med Radiesse, botox og filler ved Hviidsminde, der har klinikker i Risskov og Kolding
48 år, Sygeplejerske

“Ikke et tabu for mig, at få disse fanatiske behandlinger…”

Jeg er uddannet sygeplejerske, men har de sidste 12 år arbejdet i medicinal og medicobranchen som Account Manager. Jeg har 3 børn, 2 hjemmeboende og en skøn mand.

Jeg træner fitness 4-5 gange i ugen og vi lever rimeligt sundt. Synes det er vigtigt, at passe på sig selv både fysisk og psykisk. Når jeg bruger så meget tid på at holde min krop i form, vil jeg også gerne passe på min hud. Det er nu og de næste 20-30 år, jeg gerne vil shine.

Det er vigtigt for mig, at være tro mod sig selv og egne værdier…

Derfor er det heller ikke et tabu for mig, at få disse fanatiske behandlinger på Hviidsminde

Jeg bruger meget tid på at pleje min hud, men uanset dette ændre huden sig med alderen. Derfor er det fantastisk, at kunne få behandlinger på Hviidsminde, som gør, at min hud holder sig pæn. Jeg oplever stor velværd ved disse behandlinger og min hud stråler. Jeg føler mig i trygge hænder.

Det er vigtigt for mig, at der tages udgangspunkt i mine ønsker om en perfekt hud.

Men allervigtigst er den faglige kompentence behandlerne på Hviidsminde har. De vejleder deres kunder på bedste vis.

Mine ønsker om behandling af mit ansigt og hud er, at det skal se naturligt ud. Jeg ønsker en hud, der ser sund ud og har en dejlig glød.

Jeg har fra første forundersøgelse følt mig tryg og helt rolig. Der blev lagt en behandlingsplan for mig og resultaterne er fantastiske.

Jeg har fået rettet op på mine læbe, kindben og smil. Meget små ting, men lige med de forbedringer, jeg har ønsket. Det er også vigtigt for mig er, at det ser naturligt ud. Jeg ønsker ikke at ligne en på 20 år, men det gør ikke noget, at se 10 år yngre.

Næste skridt for mig er, at få fjernet lidt af mine bekymringsrynker i panden og få lidt fylde i kæberne.

Og så ellers holde det ved lige…..

Jeg har prøvet BOTOX og Radiesse behandlinger ved Hviidsminde, der har klinikker i Risskov og Kolding og det virker.

Jeg var skeptisk inden første behandling, fordi min mand og venner havde en helt klar holdning til at BOTOX er latterligt og farligt. Mange tro, at det kommer til at se kunstigt ud, men det gør det kun, hvis du overdriver og behandles de forkerte steder.

Derfor kan jeg anbefale Hviidsminde Risskov og Kolding….

Behandlerne på Hviidsminde, har en klar holdning til, at det skal være naturligt og passe til den enkelte. De behandler ikke bare dit ansigt, de behandler hele dig som menneske. Fantastisk og unik behandling.

Da jeg havde fået første behandling, gik der et par dage og jeg vidste med sikkerhed, at det ikke var sidste behandling.

Jeg hviler i mig selv, og er meget åben omkring mine kosmetiske behandlinger. Jeg synes, det er fantastisk at have mulighederne for at gøre noget godt for min hud. Jeg bruger så mange timer i et træningscenter på at holde kroppen fit, hvorfor skulle jeg så ikke også holde ansigtet og min hud.