Vores værdier i behandling med Belotero, Radiesse og Botox

TILLID, TRYGHED OG TILFREDSHED NATURE IS SIMPLY NATURAL AND NATURAL IS BEAUTIFUL
Velkommen til KosmetiskHviidsminde

Vores absolutte mål er, ved hjælp af kvalitetsprodukter fra Belotero og Radiesse
og dokumenterede videnskabeligt teknikker,
at være de førende i Danmark inden for vores fagområde.

Professionel behandling med Botox og Belotero filler

Kosmetisk Hviidsminde kerneværdier bygger på tillid, tryghed og tilfredshed. Vores vigtigste mål er og forbliver at tilbyde høj faglig ekspertise. Vi skaber de bedste rammer for at opnå et smukt og naturligt resultat, som imødekommer dit ønske.

Vi tilbyder gratis forundersøgelse og sætter altid god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. På selve behandlingsdagen er der ligeledes afsat god tid, så vi kan have fokus på at skabe tillid og tryghed mellem dig og din behandler. Vi har behandlingsgaranti på 1 måned og ønsker med dette at sikre, at din absolutte tilfredshed altid er prioriteret højest.

Vi ser gerne, at vores samarbejde udvikler sig til en langsigtet og vedvarende relation. Vores behandlinger kombinerer ofte både Botulinum Toxin, Belotero fillers. Behandlingen er altid tilpasset din individuelle plan, som naturligvis passer til både dig og din økonomi.

Det er vigtigt for Kosmetisk Hviidsminde, at vi skaber naturlige, alderstilsvarende resultater under professionelle forhold. Vi har samtidigt fokus på fuld tillid og tryghed.  Det er vores faglige dygtighed som i kombination med dine personlige ønsker gør at vi opnår absolut fælles-tilfredshed og det udseende du ønsker.

Vi er specialister inden for behandling med Botulinum Toxin, Belotero fillers og Radiessse. Vores absolutte mål er, ved hjælp af kvalitets produkter og dokumenterede videnskabeligt teknikker, at være de førende i Danmark inden for vores fagområde.

Vi er ligeledes en speciallægeklinik Hviidsminde med speciale i neurokirurgiske lidelser http://www.neurokirurgen.dk

Interne værdier og kultur

Integritet

  • Vi skaber resultater uden at skære hjørner. Vi forsøger altid, at gøre de rette ting, også selvom der ikke er nogle som kigger. Vores konsultationer og behandlinger er præget af kunder fokus, Tillid, Tryghed og Tilfredshed mens vores professionalisme reflektere respekt, åbenhed, faglighed og service. Behandlinger må aldrig blive baseret på maksimal indtjening, men altid baseres på maksimal kundetilfredshed.

Mennesker og passion

  • Vores succes sker gennem vores medarbejdere, hvis talent giver kvaliteten og hvis passion giver engagementet – succesen bygger derfor ikke alene på vores fastlagte processer og strukturer.

Kompetence og professionalisme

  • Kosmetisk Hviidsminde ønsker at tiltrække de dygtigste medarbejdere, med passion og Drivkraft for Æstetisk. – kun gennem dem kan vi nå det ønskede høje niveau

Godt lederskab og arbejdsmiljø

  • For at nå vores mål og tiltrække de bedste medarbejdere kræves også et godt lederskab – der stilles derfor ligeledes store krav til ledelsen som til medarbejdere.
  • Det skal være sjovt at arbejde på Hviidsminde. Vi ønsker at skabe et dynamisk og rummeligt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives med fokus på opgaven og løbende forbedringer.