Belotero® porteføljen

På Kosmetisk Hviidsminde anvender vi Belotero® fillers. Produktet er udviklet i Tyskland og er kendt som en af verdens bedste fillers. Belotero® forhandles af Merz Aesthetics®.

Belotero Balance®

En let og blød filler-type som fugter indefra, giver naturlig fylde til hud eller læber. Denne er ideel til moderate linjer f.eks. mundvig, mørke render under øjnene og naturlig læbevolumen. Denne filler integreres naturligt i huden og læben, så det behandlede område føles helt naturligt. Ofte vil det kræve flere behandlinger for at opnå det endelige resultat. Men det endelige meget naturlige resultat er bestemt ventetiden værd. Denne filler har en holdbarhed på 6-9 måneder.

Belotero Intense®

En filler med optimal udfyldningskapacitet til dybe områder man ønsker fyldt ud. En holdbar filler med moderat fylde som bl.a. er ideel til behandling af dybe linjer, læbekonturer, kæbelinje, hage og næsekorrektion. Denne filler har en holdbarhed på op til 12 måneder.

Belotero Volume®

En filler med stor volumegivende kapacitet og fantastisk formbarhed. Denne filler kan skabe og genskabe volumen der hvor den ønskes. Ideel til genoprettelse af tabt volumen i ansigtet, bl.a. tindinger, kundben og til stor fylde i læberne. Denne filler har en holdbarhed på ca. 12-18 måneder. 

Belotero Revive®

Denne filler er også bedre kendt som “skinbooster”. Skinbooster er en flydende, fugtgivende filler. Denne har en fantastisk smuk effekt på huden, med en god holdbarhed. Revive® er special designet til at fugte huden dybdegående og har en foryngende/forfriskende virkning på hudens overflade. Denne filler-type er ideel til ansigt, hals, decolté og håndryggen. Hos den unge kunde kan 1 behandling give et flot resultat. Hos den midaldrende, anbefaler vi 3 behandlinger med 1 måned imellem, for at opnå en flot og holdbar glød i huden. Denne filler har en holdbarhed på ca. 9 måneder. Læs om skinbooster 

 

Du kan læse om vores behandlinger her: Fillers behandling 

 Du kan se vores flotte resultater her: Instagram