Kosmetisk behandlinger i Århus og Kolding med botox, fillers og Radiesse.

Kosmetisk Hviidsminde er beliggende i Århus og Kolding. Vores absolutte mål er, ved hjælp af kvalitetsprodukter og dokumenterede videnskabelige teknikker, at være de førende i Danmark inden for Radiesse, Botox og Filler behandlinger.

Vi har kosmetiske klinikker i Århus og Kolding

Kosmetisk Hviidsminde består af et team af rutinerede og naturligvis godkendte kosmetiske sygeplejersker samt vores ansvarlige kosmetiske overlæge, der er international kosmetisk træner for Merz aesthetic.  Vi tilbyder vores kunder en professionel behandling med Botox og fillers af højeste kvalitet, til en fair pris både i Århus og Kolding. Hviidsminde består af et kompetent og stærkt team, der nyder at arbejde sammen, mens vi hver især bidrager med egen personlighed og styrker.

Vores personale deltager hvert år i flere nationale og specielt internationale kurser, så du er sikret den nyeste og optimale behandling og vi afholder jævnligt interne kurser, hvor vi superviserer hinanden, så alle yder den samme perfekte behandling.

Samtidig er det vigtigt for os, at garantere vores kunder en respektfuld og personlig behandling på allerhøjeste niveau.

Fælles for os alle er:

  • Vores engagement og integritet
  • Vores høje faglige niveau
  • Vores stræben efter at tilegne os ny viden
  • Vores interesse for din individuelle kosmetisk behandling helst som fast kunde hos os i mange år.

Vi sikrer, at du føler dig tryg og velinformeret omkring din behandling, og at du behandles efter tidens internationale højeste standard.

Vi deltager årligt i https://www.euromedicom.com/en/home.htmlhttps://www.faceconference.com/en/home.html

Er du ny kunde i Århus eller Kolding, er du velkommen til en gratis forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejersker (filler) eller vores overlæge(botox og radiesse), hvor du vil blive grundigt informeret om dine muligheder for kosmetisk behandling med Radiesse, Botox og Fillers, prisen for behandlingen, forholdsregler og risici ved  behandlingen.

Du kan booke en tid online på: https://kosmetiskhviidsminde.dk/booking/

Vores Historie

Kosmetisk Hviidsminde – botox og filler behandlinger siden 2012.

Vi har siden 2012 levet en lidt stille tilværelse og behandlet kunder i vores klinik i Kolding. Vi har fra begyndelsen undgået at reklamere på sociale medier og satsede i stedet på at promovere vores klinik fra mund til mund.

Det har medført, at vi har været en lille eksklusiv klinik – til tider dyrere end de andre men med Radiesse, botox og filler behandlinger af høj kvalitet.

Da vi startede i 2012 var Kosmetisk Hviidsminde en del af Speciallægeklinikken Hviidsminde.

I foråret 2018 var efterspørgslen efter vores kosmetiske behandlinger vokset så meget, at vi besluttede at adskille den kosmetiske del fra Speciallægeklinikken og derfor ændrede vi navnet til “Kosmetisk Hviidsminde”.

Ligeledes kom vi på diverse sociale medier og vi begyndte at tilbyde kosmetiske behandlinger i begge vores klinik i Kolding og i Århus.

Vores kosmetiske behandlinger er fortsat af høj kvalitet, men nu også til en pris, hvor vi matcher andre klinikker.

Vi bruger kun kvalitetsprodukter

Vi stiller høje krav til både vores behandlere og vores produkter.

Vi benytter derfor kun følgende kvalitetsprodukter

  • Belatero: Revive, Soft, Balance, Intens, Voluma (ikke-permanente fillers)
  • Radiesse (semipermanent filler)
  • Dysport (Botox)

Vi opfylder naturligvis, ligesom i vores speciallægeklinik, alle krav med hensyn til patient forsikring, journalsystem, persondata mv.

Den bedste behandling

Vi tilbyder den bedst mulige behandling og afsætter min. 30 minutter til en gratis forundersøgelse og efterfølgende minimum 30 minutter til mindre behandlinger som Botox-behandling og op til 1½ time med vores overlæge til en full face Radiesse behandling, så du vil opleve, at der altid er god til spørgsmål i forbindelse med behandlingen.

Så ja, Kosmetisk Hviidsminde er forholdsvist nyt – men Speciallægeklinikken Hviidsminde har eksisteret siden 2012.