Belotero® porteføljen

På Kosmetisk Hviidsminde anvender vi Belotero® fillers. Produktet er udviklet i Schweiz og er kendt som en af verdens bedste fillers. Belotero® forhandles af Merz Aesthetics®.

Belotero Balance®

En let og blød filler-type som fugter indefra, giver naturlig fylde til hud eller læber. Denne er ideel til moderate linjer f.eks. mundvig, mørke render under øjnene og naturlig læbevolumen.

Belotero Intense®

En filler med optimal udfyldningskapacitet til dybe områder man ønsker fyldt ud. En holdbar filler med moderat fylde som bl.a. er ideel til behandling af dybe linjer, læbekonturer, kæbelinje, hage og næsekorrektion.

Belotero Volume®

En filler med stor volumegivende kapacitet og fantastisk formbarhed. Denne filler kan skabe og genskabe volumen der hvor den ønskes. Ideel til genoprettelse af tabt volumen i ansigtet, bl.a. tindinger, og til fylde i læberne.

Belotero Revive®

Denne filler er også bedre kendt som “skinbooster”. Skinbooster er en flydende, fugtgivende filler. Denne har en fantastisk smuk effekt på huden, med en god holdbarhed. Revive® er special designet til at fugte huden dybdegående og har en foryngende/forfriskende virkning på hudens overflade. Denne filler-type er ideel til ansigt, hals, decolté og håndryggen.